Canim yanıyor.. O mesajı gördüğüm dakika hemen engelledim heryerden instagramimi kapattimisti acmalimiyim sence bide engellemekle iyii ettim içim biraz rahatBirak bosver giderse gitsin adam mi yok baska
Alms basini gitmis zaten sonra akli basina gelmis geri donmus yok sacmalamis bana buyu yapilmisti bilmemne zirvalamis
Bosver gitsin sen de akil beyin sahibi birini bul kendine
Biliyorum geçer ama ben güzel olan duyguları zor hisseden biriyim zor seviyorum birini zor alisiyorum bana 1 ay boyunca sakin ayrılık kelimesi etme dedi durmadan söyledi bunu ve aşırı ilgiliydi .. neden ??Kendi isteğiyle gitmiş, üzülse ne yazar artık... dönse "gel" demem ben olsam.
Herşey geçer elbet, geçmeyecek sanma.
Hic acma hesaplarini bir sure boyle gecsinCanim yanıyor.. O mesajı gördüğüm dakika hemen engelledim heryerden instagramimi kapattimisti acmalimiyim sence bide engellemekle iyii ettim içim biraz rahat
Hayır canım ilk defa yazıyorum ben bu konuyu vallahi zaten canım sıkkın fake de değilim ..Eeee siz bu konuyu birkac gun once farkli isimle acmadiniz mi ? Bu kadar ayni olamaz. Niye yeni uyelikle bir daha actiniz .
Keyfine baktığım an unuttuğum an geliyor zaten ben dayanamiyorum onu görünce ne yapmam gerek sizce akıl verin çünkü o affedilceginden eminHic acma hesaplarini bir sure boyle gecsin
Unutamam saniyor insan ama unutuluyor canim kendini uzdugune degmez inan bana
Kafana birseyi takma keyfine bak bugunlerinin kiymetini bil canim
Hayır canım ilk defa yazıyorum ben bu konuyu vallahi zaten canım sıkkın fake de değilim ..
Arkadasim kib'ledim seni haberin olsun. Cunku senin iki gun once yine bu konuyu acan baska bir uye oldugunu dusunuyorum. O kadar yazdik cizdik ayni konuyu niye tekrar yazdiriyorsun? Ever ayni kisi degilseniz ozur dilerim ama hic sanmiyorum cumlelerin ayni. Ayip bak burada o kadar insan yol gosteriyor sana.
Kizlar;
Benim yaşım 26 sevgilimin 25
3 senelik birlikteliğimiz var. 2 senedir birlikte yaşıyoruz. İnislerimiz cikislarimiz oldu ama çok mutluyduk. . Hatta 2 hafta önce bana dogum gunu süprizi bile yaptı. Hersey çok güzeldi . Biz 1 ay öncesinde ayrılık yaşadık .. büyük bir kavgaydı hep alttan alan ben olduğuM için aramami bekledi fakat çok kirilmistim benim üstüme yürüyüp bagiridigi için .. 1 ay boyunca onu stalkladim evet sürekli kızları takip ediyor beğeniyor iyi ki böyle yapmıştı sogumustum ondan .. Sürekli Ağlıyordum evden çıkmıyordum.. Bir gece uyandım korkmuyorum evde ve ağlayarak söylüyorum bunu size kalkıp bitanem nerdesin diye odalara baktım. Uyku sersemi sonra sabaha kadar ağladım . Unutmustum ayrıldıgımızi . 1 ay geçti ve kapı çaldı o geldi. Yarım saat boyunca ağaldı dil döktü kapiyi aç diye git dedim gitmedi. Sadece 2 kelime söyleyeceğim dedi nolur aç . Bende açtım kapıyı. . Bana büyü yapmışlar ama okuttum kendimi dedi.. Bende pek inanmam böyle şeylere affetmiyorum seni dedim askere gidecek geldiğim gibi yüzuk takalım dedi. Sonra aradan 1 hafta geçti hersey güzeldi . Fakat bişeyler eksikti sürekli o 1 ay içinde naptigini düşündüm ve kızlarla buluştuğunu öğrendim o gece beni arayip bugün anneannemde kalıcam dedi o gün bende tamam dedim . Sürekli sosyal medyaya girmeden yapamaz ve bana yazmadan duramaz. Hicbirsey yapmadı nete girmedi ve yazmadı bana. Bende Regl dim gergindim aradi beni Ağlıyordum o an bahane bulamadım başım ağrıyor o yüzden dedim. Sonrasında üstüme geldi noldu diye Anneannde olmadığını biliyorum dedim. Sustu nerdeydim dedi. Bende laf oyunu yapma dedim ilk defa bagiridim bu kadar çünkü baskalariyla olduğunu öğrendiğim geceydi ve güvenim kirilmisti.. Ben yoruldum yeter dedim. Neden inanamıyorum dedim söylediklerimi hatırlamıyorum hepsini . Suratına kapattım 2 gun boyunca birbirimizi aramadik . Gerçekten anneannesindeydi belkide bana bağırdı bide bana nasıl guvenmezsin diye. Ben onu hic bir gun aramazdim nerdesin napiyorsun asla guvensizlik yapmadim.2 gun sonra bana şu msj geldi. Direk kopyaliyorim mesajı "Ben seni daha fazla üzmek istemiyorum . Artık yollarimiza ayiralim daha fazla uzulmenin bi anlamı yok ." 10 gün oldu eşyaları bende almayada gelmedi ne yapmam gerek hicbirsey yemiyorum içmiyorum. Ve bilgisayarı burda şifrelerini buldum teşekür eseri.. Şuan bütün hesaplarına giriyorum ve tekbir kızla dahi konuşmuyor neden geçen ay böyle yaptı da şimdi kimseyle konuşmuyor ve eşyaları bir dolap dolusu kaldı.. Üzgün olduğunu biliyorum periscope da onu takip ettiğimi söylemiştim ayrıldıgımız zaman açıp 4 tane ard arda "gitme " adında farklı şarkılar söyledi çok Üzgündü. . Onu gerçekten seviyor um ama yanlışları canımı yaktı yüreğim kirildi
Yok canım nursena12 kullanıcı adım gormuyormusunSen bodrum09 musun ?
Sence bir halt mi yemisdirŞuan tabi konuşmaz. Kendini aklama derdinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?