Arkadaşlar ne olur yardım edin...

Konu sahibinin mesajlarına bakılırsa sadece cinsellikle ve vajinayla ilgili topiklerde bulundugu ortada.

Erkek mevzularıyla cok sık karsılasıyoruz malum yenisin henüz alısacaksın.

Ayrıca bastan sona okursan konuyu amacın ne oldugunu anlarsın

İlk ve tüm mesajlarda arkadaşım...
Bir inancı bu şekilde ayaklar altına almak doğru mu sizce ?
Bekareti savunan bir insana sokaktaki abazanlara yaranmak için demek doğru mu ?

Konu sahibi baska bir konudaki bir mesajinda da 20 yasini doldurmus ama hic sevismemis kizlarin anormal oldugunu soylemisti, ve daha bir dolu sey... Konu sahibinin tedaviye ihtiyaci oldugunu dusunuyorum ben.

evet canim kesinlikle öyle bende yorumuna katiliyorum herkesin kendi bilecegi is
özgürce cinselligi yasamak cok esli olabilmekde modernlik degil ayrica
bunu modernlikle bagdastirmak basli basina bir cehalet

iştecanım budur
modernlik bence her görüşe saygı dymak
bizden olanı da olmayanı da kabul etmektir

sen beni güldürdün Allahta seni güldürsün:roflol::roflol::roflol:

tipik bi benzetme olmuş
konu sahibi hani nutellaya felan benzetsen anlıycamda sen düpedüz tartışma yaratmışsn beesempatiksalakcinni

saygılar bizdennopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hepsıne katılıorum

Sozkonusu olan sey cınsellıgı yasayan ıkı kişi degıl ki zaten.

Benım açımdan sözkonusu olan şey ne olur yardım edın baslıgı altında zamanını bekleyenın "MAL!"yerıne konması...

cok dogru

bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile tartışmaların bu kadar sert olacağını tahmin etmemiştim

arkadasin soylediklerinden benim anladigim sudur;
cinselligi yasayin ya da yasamayin bu sizin bileceginiz seydir. ama her turlu hormonal dengesi yerinde bir kadinin, cinselligini aslinda yokmus, ihtiyac degilmis gibi gostermeye calismasi yanlis.(ayrica cinsellik bir kere yasadiktan sonra hissedilmeye arzu edilmeye baslanan birsey degildir. dogdugumuzda bizle var olur, yasadikca guclenir.) ustune bunu kadin erkek arasindaki efsane libido farkliliklarina baglamak cinsellik yasamamak icin gosterilen bahanedir. cinsellik yasamak istemeyen bir kadinin sebebi eger dinen gunaha girmemekse ben bunu cok takdir ederim. cunku burda bedeni egitmek soz konusudur. var olan bir istegi yok saymak degil. ve nefse boyun egmemek bir cok din ve felsefenin yapi taslarindandir. bunu kabul edelim, hepimiz belli yastan itibaren cinsel durtulerimizin farkina varmaya basliyoruz. ve bu cok saglikli birsey. bunlara set vurmak ya da ozgur birakmak kisisel tercihtir. ama set vurmanin sebepleri, erkek tarafindan harcanma korkusu, kendini kucultmek vs olmamali. biz bunlari gozeterek haraketlerimizi kisitladikca bu fikirleri besliyoruz. bunun yerine belli bir inanc ya da felsefe geregi cinselligini sinirlandiran insan benim gozumde daha degerlidir. cunku aksi takdirde diger etkenler kalktiginda ( ornegin, toplum baskisi, ayiplanma vs) bu insanlar cinsellige sicak bakicak demektir. eger sizi bir insan olarak doganizin getirisi birseyden geri tutan baska insanlarsa buna asla boyun egilmemeli. bunlari degistiremeyeceginizi dusunup de sisteme katki saglanmamali. ozetle benim icin din haricinde (ki burda konu sahibiyle fikirlerimiz ayriliyor) baska bir aciklamasi yok bizim toplumumuzdaki cinsel yaklasimin. simdi din de kulturu etkiliyor diyceksiniz ama ne hassa ayni din ayni kurallar erkege islemiyor da sadece kadina isliyor. iste burda iki yuzluluk giriyor devreye. eger toplum kadina dayattigini erkege de dayatmazsa fikirlerini dayandirdigi dinle celisir. o yuzden erkek yapar, dogasinda var aciklamasi havada kaliyor. hepimiz biliyoruz ki toplumumuzun deger yargilari kadin-erkek acisindan cifte standartli. o yuzden ben cinselligi toplumsal kaygilar acisindan yasamayan insanlara ve sebep olarak bu kaygilari sunan 3. kisilere hak veremiyorum.

konu sahibi arkadaş sanırım cinselliği aile ve çevre baskısından ötürü yaşayamıyor ve hıncını bizden çıkartıyor yada cinselliği doya doya yaşıyor aile ve çevre baskısından korktuğu için hıncını bizden çıkarıyor.başka açıklaması yok bence.

bence önemli olan burda çoğunluğumuz aynı şeyi düşünüyoruz
bizim gibi düşünenler olduğu sürece değerlerimizi ayakta tutcağız
çocuklarımızada öğreticez işlallah
jew gibi kişiler malesefki her toplumda çıkıyor
ve tek yapmak istedikleri insan içinden ne geliyorsa onu yaşasın
evet yaşasın ama belirli bir seviyede ahlak'ımızı bozmadan değerlerimizi yittirmeden
bizi mutlu eden bunlardır zaten

yazının devamı gibi o yüzden alıntı yaptım...

şimdi sen 19 yaşında üstelik de kafası karışmış bir kızcağıza "git sevgilinle beraber ol" dersen infial yaratırsın...değiştiremediğin toplumda o kızcağızın belki de çıkmazına sebep olursun...değişim burdan başlamaz arkadaşım...önce kızına "aman şunu yapma, şu saate gel, erkekten arkadaş mı olurmuş vsvs" oğluna "aman evladım çık git gez dolaş" diyen kız arkadaşları aradıkça sevinen annelerin, bu çağda hala kız-erkek ayrı mı okusun tartışmaları yapabilen insanların zihniyetini değiştirmeli...önce bunlarla uğraşmalı...önce kız-erkek değil birey, insan, düşünceleri hisleri olan varlıklar olarak görebilmeyi başarabilmeli...cinsellik hakkındaki kararlarına, bu konudaki tercihlerine, değerlerine sonra güvenmeli, bırakmalı...

çook yanlış yerden başlamışsın arkadaşım...

ha bu arada 20 lerinden önce cinselliği yaşamış kimseden "aman ne iyi yapmışım" tarzı cümleler duymadım, aksine "çok da gerekli değil" dedi çoğu...

Son düzenleme:
Konu sahibi arkadaşım, istediğin kişiyle istediğin doyumla sevişebiliyorsan -ki yazdıkların bana bunu yapabildiğin izlenimini verdi- ne mutlu sana. Yani olmak istediğin gibiysen mutluysan sana kim karışırki. Git seviş, hayatını yaşa.
Nasıl olsa güzel yurdumda kadının tek derdi doyuma ulaşamamak.
Eğitimsizlik, ekonomik bağımsızlık, koca, baba dayağı, tacizler vs. ler sorun değil. Seviştin mi olay bitmiş oluyor. Tüm sorunlar bitiyor. Yani her şey seks değil mi?
Kimse kimseye karışmadığına göre sorun göremiyorum.
Haaaa bir geri kafalı olarak cinsel özgürlüğü asla savunmuyorum. Yani medeniyetsiz ve cahil cühelayım. Ehhh bununla da gurur duyuyorum. Gençler arasındaki kürtajın neden bu kadar yaygın olduğu ortada. Vah zavallı kızlarımız, cinsel özgürlüğün sonuçları kürtaj masasında sonuçlanıyor ve ruhen insanı dibe vurduruyor. Ama olsun cinsel özgürlük değil mi? Doyuma ulaş gerisi sorun değil.

jew erkek değil bence..
hatta tanıyorum diyeceğim de az biraz daha yazışsın çıkartacağım kim olduğunu sositososito

işte budur ! kaydirigubbakcemile5

arkadasim kendin herkesle sevisirken ayni doyumu aliyor olabilirsin
buna kimsenin diyecegi yoktur
ama bunu yapmayanlarida böyle asalayici kelimelerle hitap etmemelisin lakin
bizim icin erkegimizin karsisina bir zarla cikmak degil
allahimizin huzuruna bu yönde bari günahsiz cikmaktir
yoksa bizde herkesle sevisirken ayni zevki alabiliriz merak etme burda tek kadin olan sen degilsin
sen yap sana kimsenin lafi olmaz ama yapmayanlarada karisma

hayatimizda hic hata yapiyoruz degil
kimse mükemmel degil ama yasin daha cok kücük dogru yolu rahatlikla bulabilirsin
ha benim dogrum bu diyorsanda kendin bilirsin
dogru yolu bulmak dilegiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…