Arkadaşlar ne olur yardım edin...

Evet kesinlikle farklı amaç(lar) var. a.s

her iki tarafinda birbirne hakaret edip asaglamaya hakki yok
herkez kendi dogru buldugunu yapiyor
ayrica cinsel özgürlügü modernlikle bagdaslastirmak bence basli basina bir cehalet

Saldırıya uğradığı için fırsat verilmedi diye düşünüyorum.[/QUOTE]

Hayır bana bulunan çözümü söleyin.
yada bn sölim sex...
bn sevşince babam beni dövmiycek,eşim aldatmıcak,sözlüm terketmicek ölemi....
eferki cwbnız ewet ÖYLE ise hayranım size :lepi:

aynı şeyi ,siz yapmıyormusunuz şimdi. ortaya saçma..
ikidir bu lafı ediyorsunuz. evlenmeden önce sevdiğiyle beraber olan kıza ,ortaya saçtı diye bir aşağılıyıcı kelimeyi ,ikidir kullanıyorsunuz. neyi saçıyor pardon. saçtığı ne...

tabiki zaten benim mesajimda konu sahibine yönelikti canim

bahsettiğim yanlızca o arkadaşın sözleri için. hani sevgili baska işe yaramazmışya sevişmedikten sonra. hani bunu yapmayanların taştan farkı yokmuşya ona istinaden söylenmiş bir sözdür. yine diyorum yapana niye yaptın yapmayana geri kafalısın demek bize düşmezki. herkes özgür. herkesin aklı fikri var ve dilediğini yaşar.

Burda beni yeterince muhafazakar gören arkadaslar var.
Ben kendimi eşime saklamısım falan dı filan dı.

Ben kendimi eşime saklamadım ki.
Biz evlenmeden beraber olduk.
Evlenmeyebilirdik.

Aşık oldugum tek insandı ve evlenmesek de ben yüreklilikle bunu söylerdim asık oldugum adamla yaptım diye...

Ama medeniyet her sevgılıyle yapmak degildir. Sevipte asık olupta yapmak bir başkadır.

seks yapamayıp, sokakta kadınların orasını burasını elleyen abazalardan, o abazalara yaranmak için bilmem kaç yaşına kadar seks yapmayan kadınlardan,

Bu cümleyi ne kadar yanlış anlamışsınız,herkes buna takılmış.

seks yapamayıp, sokakta kadınların orasını burasını elleyen abazalardan

burada abaza dediği hani yolda size sarkanlar,otobüsde dolmuşta sarkıntılık eden,sürtünmeye çalışanlardan bahsediyor.(sizin eşiniz böyle bir tip olmadığına göre)
ama bu tip adamlarla evlenen zavallı kadınlarımızda var,onlardan bahsediyor.

Silkelenin kendinize gelin...

Çok uzaga degıl sadece gıdıp aıle buyuklerınız olan kadınlara sorun.
Acaba kendılerını eslerıne sakladıkları ıcın onlarada "Kendını mal gıbı gormussun" dıyebılecekmısınız?

Amacınız neyın yardımını ıstemek?

Daha ılk mesajınızda uylerı küçük görmusdunuz.
Neden o zaman gıdıpde kendınıze savasmasevis adında bır sıte kurup sızın gıbı dusunenlerı bır catı altında toplamıyorsunuz?

Ya sureklı saçma ılıskıler ıcındesınız onlara kılıf arıyosunuz vıcdanınız onunde,ya hayatta tatmadıgınız bır duygu sevısmek
ve bunu bu cumlelerle ortbas etme adına yazıyorsunuz ya da amac sadece ılgı cekmek....

Ne adına yapıyorsanız yeter artık.
Kısılerın namus kavramına karısmak onlar uzerınden ahkam kesmek haddınız degıl.....

Sıze destek olanlara da bır cıft soz....

Taşlamak taşa tutmak gıbı bakmak yerıne manevı degerlere saygı duymaya calısmak olarak gorsenız daha yerlı yerınde olurdu soylenenlerı.
Lakın unutmayın hepımızın annelerı babaannelerı anneannelerı bu bahsı gecen ve "mallık" olarak ıfade edılen sekılde babalarımızla dedelerımızle evlenmıslerdır....

Konu sahibi burada ne demek istediğini açıklamalı bence...
bende beğenmedim bu uslubu

-kendini bu abazalar için "saklayan" kadın derken, neyi kastettiğimi daha açık bir şekilde anlatmaya çalışayım.

kadınlı erkekli cinselliği sağlıklı oturtamamış bir toplum varsa,
bu toplumdaki erkekler sokakta kadın bacağı görüp tahrik olacak kadar abazaysa ve sırf bu toplumun kültürü yüzünden de, kadınlar kendilerini bu abazaları tahrik etmemek için kollamak ve saklamak durumunda kalıyorlarsa,
eşiyle cinselliğini sağlıklı dolu dolu yaşayamayan bir erkek, eşini tatmin edemeyen bir erkek,
sokakta, televizyonda orada burada gördüğü kadınlara ağzından salyalar akıtmaktan hatta laf atmaktan, tacizde bulunmaktan geri kalmıyorsa,
ve "erkektir, yapar, doğası öyle" diyebilen kadınlar, yine bu erkekler için "zarım benim namusum, kendimi ona tertemiz emanet ettim" diyebiliyorlarsa...
kadınlı - erkekli sapıtmış bir toplumun tasviri değildir de nedir bu?

"erkek cinsel açıdan tatmin olmazsa, aldatır" diyen kadınlar, abaza ve görmemiş olan bir erkeğe (zira sevgilisini bu sebeple aldatmayı düşünebilen biri açık saçık bir şekilde abazadır, görmemiştir ve cinselliği de sağlıklı algılayamamıştır. bu ne yahu, git masturbasyon yap o zaman, maymun musun sen çiftleşmeden duramıyorsun?!) kendilerini mal gibi sunmuyorlar da ne yapıyorlardır?

ve ben kadınlara "kendinizi bu konuma koymayın, gücünüzün, hakettiğiniz yerin, varlığınızın, dişiliğinizin, benliğinizin farkına varın" dediğim için, bizzat bu kadınlar tarafından saldırıya uğruyorum.
Bu ironiye gülümsemekten başka bir şey de elimden gelmeyeceğinden, susmayı tercih ediyor ve susuyorum.

Son düzenleme:
Birbirlerine bu kadar fütursuzca hakaret edip düzeysizce fikirlerini empoze etmek isteyenler..
Kendi bedenize saygınız sevişmemekle değil düzeyinizi düşürmemekle de olur..
Özgür cinsellik, yüksek gelişmişlik, kadına saygı; kendi gibi düşünmyenlere türlü hakaretleri yapmak yerine insanca kelimerle konuşmakla da olur.
Kadınla-erkek sevişince ne dünya aydınlığa kavuşur ne de tümden kararır.
Aydınlanacak ya da kararacak oln iki kişinin hayatıdır sadece. Bu iki ikişiden kime ne?

Sana katılmamam mümkün değil,en iyisi sus evet..nasılsa cinselliği,kadın cinselliğini,kadının yerini dobra dobra anlattığın için anlaşılmayacaksın.
Ama cinselliği geyiğe dönüştürseydin,1 numara olabilirdin.

O cümleyi sen mi söylüyorsun?Yoksa o tür kişilerin kullandığı cümle olarak mı belirtmek istedin?

kaydirigubbakcemile5 essmeralda işte

Eğer senin cümlense,kaç saattir burda sevişmeyi savunuyorsun,sonra da masturbasyon ya,maymun musun gibi bir ifade kullanıyorsun.
Sevişmek çok önemli değil miydi? :1closedeyes:

cümle "o abazalara yaranmak için bilmem kaç yaşına kadar seks yapmayan kadınlardan" diye devam ediyo

Şimdi bişeyler yaşamayan her erkek kadınların orasına burasına mı elliyo ve hepsi abazamı
ayrıca evlenmeden önce bişeyler yaşamayan her kadın kendini bi abazayamı saklıyo?

bu zihniyetin savunulucak tarafı yok bence
çok iğrenç ve itici bi uslup

değil mi ya...

İlginçtir ki reddettiğimiz inançlar, eleştirdiğimiz kültür öğeleri ne kadar çoksa kendimizi o kadar modern addediyoruz.
Halbuki kültüründen kopmanın, kültürüyle dalga geçmenin adı yozlaşmışlıktır.
Bu yozlaşmışlık kültürümüzde olduğu kadar dilimizde, örf adetlerimizde de kendini gösteriyor.
Kendi selamlarımız yerine "bonjour, hello, bay, çüs" dediğimizde daha modern göründüğümüzü sanıyoruz.
Şunu hiçbir zaman unutmayalım lütfen;
Bir millet dilini, kültürünü, maddî ve manevî değerlerini ve dinini, inancını koruyamazsa, yok olmaya ve sömürge olmaya mahkumdur.
İçten çökertme, soğuk savaş dediğimiz de tam olarak budur.
Madem Türk’üz ve Müslüman’ız, bunların gerektirdiği gibi yaşayalım, konuşalım, diğer ülkelerin kültürlerini nasıl koruduklarını unutmayalım.
Bir yabancı bile düşünce şeklimize saygı duyarken bir Türk'ten bu lafları duymak gerçekten üzücü.
Kabul etmemek eleştirmek ayrı bir şey, olanla dalga geçmek olanı küçümsemek ayrı şey...

Son olarak sitede sizin tabirinizle "yobaz" çoksa neden bu sitede üye olmayı tercih ettiniz ve hala ediyorsunuz ?

Kesinlikle..

vereliniortak

çeneli edim benim
işte budur :lepi:
ALNININ ortasından öpüyorum seni Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…