opuyorumnanaktan canımsın yaa işte geldin ve konuya noktayı koydun senin bu yorumun üzerine ben ağzımı açıp tek kelime etmemİlginçtir ki reddettiğimiz inançlar, eleştirdiğimiz kültür öğeleri ne kadar çoksa kendimizi o kadar modern addediyoruz.
Halbuki kültüründen kopmanın, kültürüyle dalga geçmenin adı yozlaşmışlıktır.
Bu yozlaşmışlık kültürümüzde olduğu kadar dilimizde, örf adetlerimizde de kendini gösteriyor.
Kendi selamlarımız yerine "bonjour, hello, bay, çüs" dediğimizde daha modern göründüğümüzü sanıyoruz.
Şunu hiçbir zaman unutmayalım lütfen;
Bir millet dilini, kültürünü, maddî ve manevî değerlerini ve dinini, inancını koruyamazsa, yok olmaya ve sömürge olmaya mahkumdur.
İçten çökertme, soğuk savaş dediğimiz de tam olarak budur.
Madem Türk’üz ve Müslüman’ız, bunların gerektirdiği gibi yaşayalım, konuşalım, diğer ülkelerin kültürlerini nasıl koruduklarını unutmayalım.
Bir yabancı bile düşünce şeklimize saygı duyarken bir Türk'ten bu lafları duymak gerçekten üzücü.
Kabul etmemek eleştirmek ayrı bir şey, olanla dalga geçmek olanı küçümsemek ayrı şey...
Son olarak sitede sizin tabirinizle "yobaz" çoksa neden bu sitede üye olmayı tercih ettiniz ve hala ediyorsunuz ?
cümle "o abazalara yaranmak için bilmem kaç yaşına kadar seks yapmayan kadınlardan" diye devam ediyo
Şimdi bişeyler yaşamayan her erkek kadınların orasına burasına mı elliyo ve hepsi abazamı
ayrıca evlenmeden önce bişeyler yaşamayan her kadın kendini bi abazayamı saklıyo?
bu zihniyetin savunulucak tarafı yok bence
çok iğrenç ve itici bi uslup
İlginçtir ki reddettiğimiz inançlar, eleştirdiğimiz kültür öğeleri ne kadar çoksa kendimizi o kadar modern addediyoruz.
Halbuki kültüründen kopmanın, kültürüyle dalga geçmenin adı yozlaşmışlıktır.
Bu yozlaşmışlık kültürümüzde olduğu kadar dilimizde, örf adetlerimizde de kendini gösteriyor.
Kendi selamlarımız yerine "bonjour, hello, bay, çüs" dediğimizde daha modern göründüğümüzü sanıyoruz.
Şunu hiçbir zaman unutmayalım lütfen;
Bir millet dilini, kültürünü, maddî ve manevî değerlerini ve dinini, inancını koruyamazsa, yok olmaya ve sömürge olmaya mahkumdur.
İçten çökertme, soğuk savaş dediğimiz de tam olarak budur.
Madem Türk’üz ve Müslüman’ız, bunların gerektirdiği gibi yaşayalım, konuşalım, diğer ülkelerin kültürlerini nasıl koruduklarını unutmayalım.
Bir yabancı bile düşünce şeklimize saygı duyarken bir Türk'ten bu lafları duymak gerçekten üzücü.
Kabul etmemek eleştirmek ayrı bir şey, olanla dalga geçmek olanı küçümsemek ayrı şey...
Son olarak sitede sizin tabirinizle "yobaz" çoksa neden bu sitede üye olmayı tercih ettiniz ve hala ediyorsunuz ?
Ama siz benim açıkladığım taraftan bakmıyorsunuz,bakmak istemiyorsunuz.Sizin söylediğinizle benimki aynı değil.
Valla ben hala cinselliği tartışmaya gelemedim,olay nasıl sapıyor anlamaya anlatmaya çalışıyorum :))ya arkadaşlar neyi tartışıyosunuz
isteyen yaşar isteyen yaşamaz
vücut kime aitse söz de ona aiittir
ben cinsellik yaşayanlarıda,yaşamayanları da yargılamam
cinsellik ne modernliktir
ne de geri kafalılıktır
ne de toplumun değer yargısıdır
kişinin kendi tekelindedir...
2 kişi arasında yaşanan şeylerdiir bunlar
ya arkadaşlar neyi tartışıyosunuz
isteyen yaşar isteyen yaşamaz
vücut kime aitse söz de ona aiittir
ben cinsellik yaşayanlarıda,yaşamayanları da yargılamam
cinsellik ne modernliktir
ne de geri kafalılıktır
ne de toplumun değer yargısıdır
kişinin kendi tekelindedir...
2 kişi arasında yaşanan şeylevediir bunlar
Ve dikkatimi çekti de sürekli cinsellik ve vajina ile ilgili topiklerdesin..
Erkek olma ihtimalin gözümün önünde beliriverdi bir an
yazdıklarında özünde haklısın, ama kelimelerin kılıçlarını kuşanmış gibi, o yüzden burda saygılı bir tartışma ortamı olmayacak
Sayın yöneticim,şaştım kaldım..nerede bu bahsettiğiniz mesajlar
(bende konu sahibinin avukatı gibi oldum ama anlayamıyorum sizleri:)..)
Valla ben hala cinselliği tartışmaya gelemedim,olay nasıl sapıyor anlamaya anlatmaya çalışıyorum :))
-kendini bu abazalar için "saklayan" kadın derken, neyi kastettiğimi daha açık bir şekilde anlatmaya çalışayım.
kadınlı erkekli cinselliği sağlıklı oturtamamış bir toplum varsa,
bu toplumdaki erkekler sokakta kadın bacağı görüp tahrik olacak kadar abazaysa ve sırf bu toplumun kültürü yüzünden de, kadınlar kendilerini bu abazaları tahrik etmemek için kollamak ve saklamak durumunda kalıyorlarsa,
eşiyle cinselliğini sağlıklı dolu dolu yaşayamayan bir erkek, eşini tatmin edemeyen bir erkek,
sokakta, televizyonda orada burada gördüğü kadınlara ağzından salyalar akıtmaktan hatta laf atmaktan, tacizde bulunmaktan geri kalmıyorsa,
ve "erkektir, yapar, doğası öyle" diyebilen kadınlar, yine bu erkekler için "zarım benim namusum, kendimi ona tertemiz emanet ettim" diyebiliyorlarsa...
kadınlı - erkekli sapıtmış bir toplumun tasviri değildir de nedir bu?
"erkek cinsel açıdan tatmin olmazsa, aldatır" diyen kadınlar, abaza ve görmemiş olan bir erkeğe (zira sevgilisini bu sebeple aldatmayı düşünebilen biri açık saçık bir şekilde abazadır, görmemiştir ve cinselliği de sağlıklı algılayamamıştır. bu ne yahu, git masturbasyon yap o zaman, maymun musun sen çiftleşmeden duramıyorsun?!) kendilerini mal gibi sunmuyorlar da ne yapıyorlardır?
ve ben kadınlara "kendinizi bu konuma koymayın, gücünüzün, hakettiğiniz yerin, varlığınızın, dişiliğinizin, benliğinizin farkına varın" dediğim için, bizzat bu kadınlar tarafından saldırıya uğruyorum.
Bu ironiye gülümsemekten başka bir şey de elimden gelmeyeceğinden, susmayı tercih ediyor ve susuyorum.
Sozkonusu olan sey cınsellıgı yasayan ıkı kişi degıl ki zaten.
Benım açımdan sözkonusu olan şey ne olur yardım edın baslıgı altında zamanını bekleyenın "MAL!"yerıne konması...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?