alkisalkisalkis
alkisalkisalkisalkisalkisalkis:lepi:
eveet bize bunları yıllardan beri öyle bir öğretmişler ki artık kendi fikrimiz zannediyoruzz ve her kesi yargılıyoruz sevdiği inandığı insanla sevişmek için belediyenin onayı gerekiooooorr muş muş muşşş :teytey:
sen sen ol bu konuda çok temkinli ol onun baskısıyla ve onu kaybetme korkusuyla böyle birşey yaşadın diyelim (Allah korusun sakınn ) ikinizde üniversiteye başlıycaksınız ikinizin hayatında da çok farklı insanlar olcak çok farklı ortamlar ikinizinde zamanla fikirleri değişecek ve belkide o sana bir ynalış yapcak sırf o yaşadığınız ilişki için ondan ayrılmakta tereddüt edeceksin yada belki senin hayatına başkası gircek işte o zaman yaşayacaksın o pişmanlığı ikinizin arası çok iyiyken her şey laylaylom sen o nunla o nu yaşadıktan sonra onun her hatasını daha çabuk kabullenmek zorunda kalcaksın bunu yaşadığım adamla ne olursa olsun evlenmeliyim o beninm ilkim diyeceksin ama gün gelir pişman olduğundaaa......................... çok iyi düşün bunları çook çok
kadının başlık parasıyla mal gibi satılması,
tecavüze, tacize uğrayan milyonlarca insan,
sevgilisi oldu diye diri diri gömülen genç kızlar,
erkek arkadaşıyla sinemaya gitti diye infaz edilenler,
öz abisi tarafından tecavüze uğrayıp sonra da aile meclisi tarafından kurşuna dizilenler,
ailesi evlatlıktan reddetmesin diye "kızlık zarını diktirmeyi" planlayanlar...
sevişmekten bahseden ben değilim dikkatinizi çekerim. ben sevişmekten bahsetmem, sevişirim.
ben bekaretten bahseden, "kızlık zarı" diktirmekten bahseden, seksi günah addeden kişilere bir şeyler açıklamaya çalışırken "sevişme" kelimesini kullanıyorum, iyi okursanız.
iyi bakın bakalım, sizin de saymış olduğunuz toplumdaki bütün eğriliklerin altından cins ve cinsellik çıkmkıyor mu?
öz abisi tarafından tecavüze uğrayıp sonra da aile meclisi tarafından kurşuna dizilenler,
ne bunlar?
biz bunları konuşuyoruz bunları. senin, sizin tek derdiniz, gözünüze çarpan "sevişme" lafıysa... boşuna konuşuyoruz o zaman zaten.
sevişmekten bahseden ben değilim dikkatinizi çekerim. ben sevişmekten bahsetmem, sevişirim.
ben bekaretten bahseden, "kızlık zarı" diktirmekten bahseden, seksi günah addeden kişilere bir şeyler açıklamaya çalışırken "sevişme" kelimesini kullanıyorum, iyi okursanız.
iyi bakın bakalım, sizin de saymış olduğunuz toplumdaki bütün eğriliklerin altından cins ve cinsellik çıkmkıyor mu?
ne bunlar?
biz bunları konuşuyoruz bunları. senin, sizin tek derdiniz, gözünüze çarpan "sevişme" lafıysa... boşuna konuşuyoruz o zaman zaten.
alkisalkisalkis alkisalkisalkisGenellemelerinize katılmam mümkün değil,
Bekareti savunan insanlar sokaktaki abazanlara yaranmak için mi savunuyormuş, ilginç doğrusu.
Bırakın herkes kendi doğru yanlışıyla yaşasın, bunu eleştirmek size bize kalmadı.
İnsanların dini ahlaki değerleriyle dalga geçilmesi kimsenin haddine değil.
Siz sevişmek istiyorsanız sevişin, bu kimseyi ilgilendirmez, siz de herkesin tercihlerine saygı duymak zorundasınız.
Ayrıca yine bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmaya çalışıyoruz.
Sitemizde cinsellikle ilgili konular için açılmış özel bir bölüm var, cinsellikle ilgili konu açmak yasak değil.
O bölümde yazabilme koşullarını sağladıktan sonra o bölüme dilediğiniz kadar konu açıp tartışabilirsiniz.
Hep yaşanan neden her üye o bölüme yazamıyor peki tartışmasına da tekrar girmeyelim, gireceksek açıklaması da var elbet.
Din ve siyasetle ilgili konular açmak yasak ama, bunun nedeni de bilip bilmeden konuşmayı, etiketlemeyi, ötekileştirmeyi çok sevmemizden kaynaklanıyor.
Git seviş o zaman ya bu kadar uzattın konuyu arkadasım öff sempatiksalakcinni
Hey allahım jew zengın oglan fkaır kız konusunada evlenmeyı neden dusuyorsunuz kı evlenmek uzerınde dusunulecek bır rıtuel devgıldr sadece evlenmektr onemlı olan asık olmaktr ısın ozu odur evlenmesennde olur yazmıısssın guzelım kusura bakma amac evlenmek degıldr ne demek
ahh pardon sen zaten amacının ne oldugunu cok yazıyosun dedgılmı her asık oldugunda sevıstıkten sonra evlenmek kıme gerek ıyıkı senın zıhnıteyınde ınsanlar fazla yok turk toplumunda yurtlarda anasız babasız daha dogrusu babasının kım oldugu belırsız cocuk neslını cogaltmak mı amacın
saygı çerçevesinde bir platform istiyorsunuz demek.peki siz o saygıyı gösterebiliyor musunuz?.
ne yalanı yahu?
cinsellik yaşamayın diye mi var? yaşayın diye var. kimi severse, onla sevişecek tabi. adı üstünde, sevişmek.
düşünüyorum da, cinselliğini, dişiliğini keşfetmemiş, eşek kadar olmuş ama hala bu konularda bilgisiz, acemi ve doymamış bir kadın ne kadar da itici?
zavallı koca, böyle bir kadını hakediyor mu? taş mı var karşısında, insan mı belli değil?
buyrun diğer konudaki mesajınız.cinselliğini yaşamayan bir kadına ettiğiniz laflar ne kadar saygılı değilmi..
o mesaj, "onla bunla sevişmiş kadınla evlenmiş zavallı koca" gibi bir terim kullanmış bir arkadaşa çok yerinde verilmiş bir cevaptı.
allahtan sakin ve olabildiğince ılımlı yaklaşıyorum, yoksa tırnak içinde yazdığım bu cümleyi kurmuş birine ne desem az, ne desem boş zaten.
o mesaj, "onla bunla sevişmiş kadınla evlenmiş zavallı koca" gibi bir terim kullanmış bir arkadaşa çok yerinde verilmiş bir cevaptı.
allahtan sakin ve olabildiğince ılımlı yaklaşıyorum, yoksa tırnak içinde yazdığım bu cümleyi kurmuş birine ne desem az, ne desem boş zaten.
Bir de diz boyu hkaret suraya bak ya...
Birde acık acık arkadasa ettim diyorsun.
Kötü içerige bastım.
türk toplumunun durumunun parlak olduğu söylenemez zaten. beni o kadar ters anlıyorsunuz ki. sevmek, sevişmesiz eksik kalır diyorum. sevişmenin ne olduğunu iyi sindirememiş insanlar, esas sağlıksız cinsellik yaşayanlardır diyorum.
babasız çocukları çoğaltmak mı amacın diyorsun?
size şu andan kimyadan bahsetsem anlayacak mısınız? hayır.
fizikten? hayır.
elektronik mühendisliğindeki gelişmelerden? hayır.
çünkü bugüne kadar bu konularla hiç ilginiz olmadı. kendinizi geliştirmediniz.eğer kendinizi geliştirmiş olsaydınız, bu konularda ne doğru, ne yanlış, ne eksik, ne fazla, ne gerekli, ne gereksiz bilirdiniz.
cinsellik de aynı böyledir. sağlıklı bir birey olmak, kolay kandırılmamak, ne yaptığını iyi bilmek ve yaptığın işe vakıf olmak için bu işi özümsemek gerekir.
Bu, her önüne sevişmekle olmayacağı gibi, kimseyle sevişmemekle de olmaz.
İnsan sevdiğiyle de sevişmiyorsa, daha ne yapacak yahu? bu kadar da olmaz!
ayrıca, babalı ya da babasız çocukları, korunma yöntemlerini bilmeyip kedi gibi çocuk yapanlar çoğaltır. ondan sonra da niteliksiz onlarca çocuk yetiştirirler. karpuz gibi yapıp, sokağa atmakla çocuk yetiştirilmez.
ondan sonra bu toplum böyle cahil de kalır, basıtırılmış da kalır, bilgisiz de kalır.
sevdiği insana dokunmayı bile "günah" sayar. tek amacı "evlenmek" olan kadınlar sarar ortalığı. bakın "aşık olmak" değil, "evlenmek".
yine bülent ortaçgil'den bir şarkı önereceğim.
...birer birer yeniliyorduk,
önce adalet, sonra güzellik
ama aşk var
bir tek aşk var...
şarkının ismi: aşk var.
sizin için de vardır umarım aşk. aşksızlık insanı soldurur çünkü. ve benim bütün kelamlarımın özünde aşk var. anlarsınız umarım bir gün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?