Arkadaşlar ne olur yardım edin...

sevişmekten bahseden ben değilim dikkatinizi çekerim. ben sevişmekten bahsetmem, sevişirim.
ben bekaretten bahseden, "kızlık zarı" diktirmekten bahseden, seksi günah addeden kişilere bir şeyler açıklamaya çalışırken "sevişme" kelimesini kullanıyorum, iyi okursanız.
iyi bakın bakalım, sizin de saymış olduğunuz toplumdaki bütün eğriliklerin altından cins ve cinsellik çıkmkıyor mu?
kadının başlık parasıyla mal gibi satılması,
tecavüze, tacize uğrayan milyonlarca insan,
sevgilisi oldu diye diri diri gömülen genç kızlar,
erkek arkadaşıyla sinemaya gitti diye infaz edilenler,
öz abisi tarafından tecavüze uğrayıp sonra da aile meclisi tarafından kurşuna dizilenler,
ailesi evlatlıktan reddetmesin diye "kızlık zarını diktirmeyi" planlayanlar...

ne bunlar?
biz bunları konuşuyoruz bunları. senin, sizin tek derdiniz, gözünüze çarpan "sevişme" lafıysa... boşuna konuşuyoruz o zaman zaten.

Hey allahım jew zengın oglan fkaır kız konusunada evlenmeyı neden dusuyorsunuz kı evlenmek uzerınde dusunulecek bır rıtuel devgıldr sadece evlenmektr onemlı olan asık olmaktr ısın ozu odur evlenmesennde olur yazmıısssın guzelım kusura bakma amac evlenmek degıldr ne demek
ahh pardon sen zaten amacının ne oldugunu cok yazıyosun dedgılmı her asık oldugunda sevıstıkten sonra evlenmek kıme gerek ıyıkı senın zıhnıteyınde ınsanlar fazla yok turk toplumunda yurtlarda anasız babasız daha dogrusu babasının kım oldugu belırsız cocuk neslını cogaltmak mı amacın

kafamçokkarıştı Arkadaşım sen bir konuda da şöyle bi yorum yapmışsın bu nasıl çelişki?

Çok önemli konular..dikkatimizi buraya verip konuyu saptırmasak tam bir beyin fırtınası yaşayacağız..arkadaşlar bu konuları artık tartışıp, aydınlanmak ve bilinçlenmek gerekmiyormu?

Genellemelerinize katılmam mümkün değil,
Bekareti savunan insanlar sokaktaki abazanlara yaranmak için mi savunuyormuş, ilginç doğrusu.
Bırakın herkes kendi doğru yanlışıyla yaşasın, bunu eleştirmek size bize kalmadı.
İnsanların dini ahlaki değerleriyle dalga geçilmesi kimsenin haddine değil.
Siz sevişmek istiyorsanız sevişin, bu kimseyi ilgilendirmez, siz de herkesin tercihlerine saygı duymak zorundasınız.
Ayrıca yine bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmaya çalışıyoruz.
Sitemizde cinsellikle ilgili konular için açılmış özel bir bölüm var, cinsellikle ilgili konu açmak yasak değil.
O bölümde yazabilme koşullarını sağladıktan sonra o bölüme dilediğiniz kadar konu açıp tartışabilirsiniz.
Hep yaşanan neden her üye o bölüme yazamıyor peki tartışmasına da tekrar girmeyelim, gireceksek açıklaması da var elbet.
Din ve siyasetle ilgili konular açmak yasak ama, bunun nedeni de bilip bilmeden konuşmayı, etiketlemeyi, ötekileştirmeyi çok sevmemizden kaynaklanıyor.

iyi güzel hoşta ne konuştuğunuzu herkes görüyor zaten. onu bunu bırakında herkesin bildiklerini sıralamaktansa çözümünüz nedir onu söyleyin bari. ortaya attığınız tek bir çözüm fikri yok. yanlızca karşı fikirleri geri kafalı buluyorsunuz. sizin bulduğunuz çözüm yolu nedir lütfen onu söyleyinde bunca insan rahat etsin.

bu ülkede bizi biz yapan değerlerimiz ve ahlakımızdır
cinselliği yaşamak isteyende istediği kadar yaşıyor zaten kısıtlamıyor kendini
bıktığınız olaya bakın ya sanki siz cinsellik yapamıyorsunuzda bıkmışsınız
açtığın konuyu yaşı küçük kızlarımız okuyacağını düşünmedinizmi
düşünmüşsündür hatta onun için açmışsındır
bilen bilmeyen yaparsa bu işi hastanelerde kürtajla yada çocuk esirgeme yurtları dolar taşardı
herşeyn bir adabı zamanı ve yeri vardır
insanların derdi cinsellik değil olanda zaten kendini tedavi ettirmek için her yola başvuruyor

Git seviş o zaman ya bu kadar uzattın konuyu arkadasım öff sempatiksalakcinni

seks günah değildır zaten kocanla yaptığın sürece
zina dinmizde yasaktır ayetlerimizde var tabi müslüman olan inanır sadece
inanmayanda yada nefsine yenik düşen cinselliği yaşıyor zaten dert etmeyin kendinize okadar

alkisalkisalkis alkisalkisalkis
Git seviş o zaman ya bu kadar uzattın konuyu arkadasım öff sempatiksalakcinni

Bence de seni tutan yok git seviş kiminle sevişmek istiyorsan

türk toplumunun durumunun parlak olduğu söylenemez zaten. beni o kadar ters anlıyorsunuz ki. sevmek, sevişmesiz eksik kalır diyorum. sevişmenin ne olduğunu iyi sindirememiş insanlar, esas sağlıksız cinsellik yaşayanlardır diyorum.
babasız çocukları çoğaltmak mı amacın diyorsun?
size şu andan kimyadan bahsetsem anlayacak mısınız? hayır.
fizikten? hayır.
elektronik mühendisliğindeki gelişmelerden? hayır.
çünkü bugüne kadar bu konularla hiç ilginiz olmadı. kendinizi geliştirmediniz. eğer kendinizi geliştirmiş olsaydınız, bu konularda ne doğru, ne yanlış, ne eksik, ne fazla, ne gerekli, ne gereksiz bilirdiniz.
cinsellik de aynı böyledir. sağlıklı bir birey olmak, kolay kandırılmamak, ne yaptığını iyi bilmek ve yaptığın işe vakıf olmak için bu işi özümsemek gerekir.
Bu, her önüne sevişmekle olmayacağı gibi, kimseyle sevişmemekle de olmaz.
İnsan sevdiğiyle de sevişmiyorsa, daha ne yapacak yahu? bu kadar da olmaz!
ayrıca, babalı ya da babasız çocukları, korunma yöntemlerini bilmeyip kedi gibi çocuk yapanlar çoğaltır. ondan sonra da niteliksiz onlarca çocuk yetiştirirler. karpuz gibi yapıp, sokağa atmakla çocuk yetiştirilmez.
ondan sonra bu toplum böyle cahil de kalır, basıtırılmış da kalır, bilgisiz de kalır.
sevdiği insana dokunmayı bile "günah" sayar. tek amacı "evlenmek" olan kadınlar sarar ortalığı. bakın "aşık olmak" değil, "evlenmek".

yine bülent ortaçgil'den bir şarkı önereceğim.
...birer birer yeniliyorduk,
önce adalet, sonra güzellik
ama aşk var
bir tek aşk var...

şarkının ismi: aşk var.
sizin için de vardır umarım aşk. aşksızlık insanı soldurur çünkü. ve benim bütün kelamlarımın özünde aşk var. anlarsınız umarım bir gün.

saygı çerçevesinde bir platform istiyorsunuz demek.peki siz o saygıyı gösterebiliyor musunuz?.

ne yalanı yahu?
cinsellik yaşamayın diye mi var? yaşayın diye var. kimi severse, onla sevişecek tabi. adı üstünde, sevişmek.
düşünüyorum da, cinselliğini, dişiliğini keşfetmemiş, eşek kadar olmuş ama hala bu konularda bilgisiz, acemi ve doymamış bir kadın ne kadar da itici?
zavallı koca, böyle bir kadını hakediyor mu? taş mı var karşısında, insan mı belli değil?

buyrun diğer konudaki mesajınız.cinselliğini yaşamayan bir kadına ettiğiniz laflar ne kadar saygılı değilmi..

Jew biz evli halimizde cınselliğe doyamadık sen doymussunki doymayanlara nispet yapar gibi asagılama durumundasın vayy be sempatiksalakcinni

o mesaj, "onla bunla sevişmiş kadınla evlenmiş zavallı koca" gibi bir terim kullanmış bir arkadaşa çok yerinde verilmiş bir cevaptı.
allahtan sakin ve olabildiğince ılımlı yaklaşıyorum, yoksa tırnak içinde yazdığım bu cümleyi kurmuş birine ne desem az, ne desem boş zaten.

Bir de diz boyu hkaret suraya bak ya...
Birde acık acık arkadasa ettim diyorsun.

Kötü içerige bastım.

o arkadaşa gerekeni yazarken cinselliğini yaşamamış bir kadına bu lafları etmeseniz olmazdı değilmi. ama oldu maalesef...

bilimden sanattan teknolojiden öğrendikleriniz kadar keşke yaşadığınız toplumun ahlaki değerlerinden, dinizin size öğrettiği sevgi biçimindende bi haber olsaydınız. belki o zaman böle ısmarlama modernlik yapmak yerine daha akla uygun fikirleriniz olurdu. duymak istediğiniz nedir o çok belli. ancak biz o kadar geri kaldıkki kusura bakmayın çıkmıyo o cevap bir türlü. olmazsa artık yarın gider bi bilim teknik dergisi alır sevişmeyi öğrenirim. e herşeyin başı teknoloji öle değilmi!!!!!

senın dedıgın fızıgı kımyayı daha ffazlasını senden cok daha ıyı bıldıgımden belkı
hıc sevısmedıgım halde erkeklı kadınlı okumus okumamıs herkesın onunde dugme ılıklemesınden
sevıserek degıl bılgıyle ozgurlesırsın dıyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir de diz boyu hkaret suraya bak ya...
Birde acık acık arkadasa ettim diyorsun.

Kötü içerige bastım.

"onla bunla sevişmiş kadınla evlenen adama yazık" diyen siz miydiniz bilmiyorum, isimlere dikkat etmiyorum ama ben bu cümleden daha kötü bir içerik görmenin mümkün olduğunu sanmıyorum.

Bir kere sen insanları bu şekilde yargılayamazsın! Sen çok kültürlü,bilgili,medeni birisin,geri kalan herkes geri zekalı,cahil,geri kafalı vs.. Yok canım!

Herkesin inancı kendinedir.Sen herkesin aşık olduğu kişiyle sevişmesini söylüyorsun,sevişmeyenleri kınıyorsun.Bana göre veya bir başkasına göre de bu yanlıştır mesela.

Kiminin tek istediği evlenmektir.Evet olabilir.İnsanların düşüncelerine karışamazsın.Sein de tek isteğin sevişmek mesela

Herkesin aşk anlayışı farklıdır.Kimisi aşkı yatakta arar.Kimisi gönülde.Birbirine deli gibi aşık ama senin bahsettiğin gibi sevişmeyen,öpüşmeyen insanlar da var.Herkesin doğruları farklıdır.Onlara göre de yanlış bu.Doğru olan evlenmeyi beklemek.Tekrar söylüyorum,herkesin inandığı şeyler farklı.

Bekarete önem veren,evliliğe önem veren toplumlar geri kalır,öyle mi? Sen devam et böyle arkadaşım peki şutarafagitti
Ayrıca şunu da söylemeden edemeyeceğim,çok sevdiğim bir cümle:
Medeniyet açmaksa bedeni,hayvanlar bizden daha medeni...
Zira sokak ortasında sevişen kedi,köpek de görüyoruz.Onlar gelişmiş o zaman senin düşüncene göre.
İlerde insanları da bu şekilde göreceğiz,yakındır.Buyrun kıyamet alameti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…