Arkadaşlar ne olur yardım edin...

a.sa.s

benim analdığım
"Türkler,Türk erkeği,Türk kadını,"vs diye söz ediyo
sanırım bu arkadaş Türk değil ve Türklere garezi var sempatiksalakcinni
çünki bi Türk kendi toplumunu bu kadar aşağılamaz

Bu arada arkadaş bu şekilde toplum içinde özgürleşeceğini zannediyor, saygı göreceğini düşünüyor; ama kusura bakmayın ama bazılarının yatak arkadaşı olmaktan öteye gidemeyebilirsiniz, o zaman kendinize olan saygınızı görürüm ben, tabi dilerim böle olmaz... bu arada ilerde çocuğunuz olduğu zaman bu fikirleri ulu orta söylemeyin, malum gerikafalı insanlar çok, çocuğunuza senin annen de şöle kadındı derler falan cahil insanlar, o zaman eşiniz ve çocuğunuz bu kadar medeniyeti kaldıramayabilir...

okypeteye de bunları sayıyosan senin amacın farklı arkadaşım, tüm üyeler sana karşı olamaz ya, tüm kk karanlıklarda...sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

olumunekankayizsmile

Sorma canım yaa :bbo:

Eşimin ilki oldum daha evvel yasamadım ben nasıl bir kadınım ya bişeyi bilmeyen cahiliz biz..

Profesyonel kızları es yapıyorlarmıs sımdıkıler tühh daha evleneli 5 ay oldu ögrenmşmiyimdir bişeyler..

Gerci kocam alnımdan öpüyor herseferinde acaba rol mu bu :gitme:

okypeteye de bunları sayıyosan senin amacın farklı arkadaşım, tüm üyeler sana karşı olamaz ya, tüm kk karanlıklarda...sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

okpeteyede derken yanlış anlaşılma olmasın, kk da kadın haklarını savunmada ilk aklıma gelen isim anlamında söyledim:hulya:

Benim hayat görüşüm, yaşama amacım neyi gerektiriyor, neyi hedefliyor ve neye yönelrdiriyosa ona göre yaşarım.
İsteyen isyetiği kadar paralasın kendini.
OnlaR gibilerin gözünde olsun varsın "yobaz,geri kafalı,cahil" olalım
Benim kimin gözüne girmem gerektiği beni bağlar

canım bakma gülüyoruz ama cehaletin son perdesi arkadaş yahu. çok merak ediyorum. bu postmodern fikirlerini evinde anne ve babası ilede paylaşıyormu arkadaş yoksa onların yanında süt kuzu gibi oturuyormu:? yada yarın evlenip ( gerçi bu kafayla evlenmedende yakında alır kucağına) bir kızı olursa onada diyebilecekmi sevişmeden sevgili neye yarar kızım takıl kafana göre!!! diyorumya ısmarlama modernlik bu. birazda sapkınlık. adına ne modernlik denir ne eğitimlilik. yanlızca sapkınlık.

yazdıklarında özünde haklısın, ama kelimelerin kılıçlarını kuşanmış gibi, o yüzden burda saygılı bir tartışma ortamı olmayacak
Evet savaş boyalarını sürmüş çıkmış gibisin..
Belki dolusun ama,yazdıklarına katılan,o zihniyette olan insanları bile itecek bir ifade yolu seçmişsin..
Bunlardan biri de bendim ama,sana katılamayacağım,çünkü reformist tavrın çok ama çok yargılayıcı.Yargılamayalım,yol gösterelim ya da yol göstermeye ne hacet,sadece kendi düşüncemizi bağırıp çağırmadan söyleyelim.
Sen Don Kişot gibi yeldeğirmenlerine bodoslama saldırırsan,yok yere yıpranırsın,sükunetle çevrene anlat düşüncelerini ve seninle aynı düşüncede olmayanları da hakir görme..
Sevgiler...

bence sen, sevişmemiş kadınları itici gören, seks gücünü elinizden aldırmayın vazgeçin bundan herkes sevişsin vs. türevi cümleler kuran, bakire bayanların abazalara yaranmak için bakire oldugunu düşünen, cinsellikten bahsetmiyorum ben diyen ama her lafında cinsellik gecen esasında kendiyle celisen, ben okudum kültürlüyüm medeniyim sevişerek kendini geliştirdim gibi saçma bir düşünceye sahip olan zavvalısın.
bakire bayanları itici bulan zihniyetten ne beklenir ki zaten allasen.
ayrıca kadınlar mal gibi gözüküyorlar demişsin fakat her adamla sevişen insana da mal gözüyle bakıyolar diyim
sen bunları dedim diye bana yobaz diyemezsin
ben de karsıyım "erkek o yapar" dayatmasına tabii ki
sonuç olarak kısmen de olsa katılıyorum yazdıklarına
o degil de aile ortamını anlatsana bize annen baban vs.
bilemicem seni kacıncı sevistigi insandan yaptı fakat eger öyle degilse modern yasam dayatması tüm senin bu düsüncelerin demek istiyorum!

Kesinlikle katılıyorum sana...

Bu kafayla istemediği sonuc cok olur cnm..

arkadaş ne demek istiyo ben anlamadım şimdi sexde özgürlükmü istiyomuş ne istiyomuş ya harbi annamadım ..bilmiyorumkismile

Son düzenleme:
Kendini Kadınlar Kulübündeki kadınları eğitmeye adayan yüce insan!
Bizim senden öğrenecek ne çok şeyimiz varmış meğer.
Nerelerdeydin şimdiye kadar?
Biz bu ömrümüzü senin engin fikirlerinden yoksun nasıl heba ettik!
Hiç yaşanmamış sayıyorum öncesini.

Karşı fikirde olan arkadaşlara da gün doğdu..
Bence arkadaşı eleştirirken,biraz da kendi üsluplarınıza bakın..
Her seferinde eşiniz alnınızdan öpüyorsa,ya da eşinizin ilkiyseniz,ya da sittin sene beklemişseniz kime ne?
Nedir bu karşı fikirlere tahammülsüzlük,nedir bu tehdit altındaymış gibi sarkasizm...

tamamiyle katılıyorum, eğitimli olmak bunu mu gerektiriyo yani... hem gerçekten "sevişince" mi mal oluyosun "sevişmeyince" mi, çok merak ettim, yıllardır kadınları cinsel meta olarak gören erkeklerden nefret ettim, her önüne gelen kızla "sevişen" erkeği de haklı görmedim... adına ne dersen de gerikafalılık, cahillik, kendini mal olarak gören zavallı kadın; evet eğer böle düşününce bu şeklide olunuyosa ben de böleyim o zaman...

ayrıca ben bekaretimi elalem ne der diye korumuyorum, benim de kendi düşüncelerim var, aklım var... insanları hayvanlardan ayıran özellik bu zaten, o zaman ne farkımız var her çiftleşme döneminde çiftleşen hayvanlardan, haa bunun adı iç güdü... tabiki cinselliği yaşicam ama bana gerçekten değer veren, beni bi ömür boyu yanında görmek isteyen bi erkekle... yoksa bi adamın sadece yatak fantezisi olarak yüceleceksem, ben yerin dibinde olmayı tercih ederim...

Bizi cahil yerine koyuyor arkadas hani biz taşız ya daha önce cinselliği bilmedgimiz için acaba bizde mi hata diye sorgular olduk.yasakkelime

haklısın valla biz bişey bilmiyormuşuz.arkadaş sexten girmiş integralden çıkmış.

Bizi cahil yerine koyuyor arkadas hani biz taşız ya daha önce cinselliği bilmedgimiz için acaba bizde mi hata diye sorgular olduk.yasakkelime

iyide arkadaşım bize ne seninle eşinin başarılı sex kriterlerinizden sonrasında naptığınızdan
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…