sen diğer konuda kendin demedin mi, Türkiyedeki erkekler sexten ne anlar diye, ee sen nası doyuma ulaştın o zaman :umursamaz:
valla AIDS, hepatit, frengi, siğil vb. rahatsızlıklar neden bu kadar yaygın acaba, ya da üniversite öğrencileri arasında kürtaj oranı niye artıyor o zaman, ne güzel işte o kızlarımız cinsel doyuma ulaşmışlar daha ne istiyolar demi, ayrıca acelemiz ne onu anlamadım, eğer birini çok seversem önce yatağından geçmem, evliliği de sırf cinsellik için yapmam. cinselliği yaşamadım diye kendimi itici de bulmuyorum, aksine namuslu ve ahlaklı buluyorum, çok özenmeyin böle avrupai şeylere, özendiğiniz şeyler oralarda bolca oluyor ve 12 yaşında anne 15 yaşında baba olan ufacık çocuklar var, ahh ama önemli olan doyuma ulaşmak demi, tabi kusura bakmayın benim gerikafalılığım işte...
ahlaklı olmanın adı gerikafalılık oldu... ben nası evlenmeden çok sevdiği biriyle beraber olan insanları kınamıyosam, siz de beraberlik yaşamamşı kadınları ne hakla kınıyosunuz...
Konu içeriğine kısmen katılsam da bahsi geçen satırların doğruluğu kişiye göre değişir.Önemlilik dereceleride..Ancak bunu hakaret ederek dile getirmek saygısızlık göstergesidir.Saygısız birine de önce konuşmayı öğren sonra yardım bekle derim ben..
Konunu başlığına ithafen..Saçmalamayın dünyayı sizin kurtarmayacağınız kesin.:1ninca:
ben sevişmemiş kadına değil, kendini mal gibi gördüğünden, kendini "saklamaya" kalkan kadına,
cinselliği yaşayınca kendini feda etmiş olacağını sanan kadına,
beyni yıkanmış, kendisini geri plana atmayı kabul etmiş kadına konuşuyorum.
ve ben yine o kadın için konuşuyorum. o kadının kendine biçtiği role üzüldüğüm için konuşuyorum.
ve ben sevişmek konuşmuyorum. kadının toplumdaki yerini konuşuyorum. buradaki arkadaşlar nedense sevişmek kısmına çok tepki gösterdiler.
iran'da falan olsak mazallah, ilk taşı gözlerini kırpmadan atarlardı belki de, işte ben bunu konuşuyorum. ve üzülüyorum.
ha bide ben boşa konuşuyorum galiba.
buyurun hanımlar, hanımefendiler itin kendinizi karanlıklara ve kalın orada. eğer öyle mutluysanız, hiç kimse bir şey yapamaz...
ahh arkadaşım biz geri kalmış aciz kullar şöle 20 kişiyle düşüp kalkmadan evlendikya ona yanıyorum. ben doğru yaptığımı sanarken nerden bileydim bigün biri çıkacak beni kimyadan fizikten bi haber olmakla suçlayacak. hemde toplumsal yaraymış bizim bu durum. benim beye söyliyeyimde yarın bol bol bilim teknik dergisi getirsin. okur okur ekşın yaparız.:roflol:
ahh arkadaşım biz geri kalmış aciz kullar şöle 20 kişiyle düşüp kalkmadan evlendikya ona yanıyorum. ben doğru yaptığımı sanarken nerden bileydim bigün biri çıkacak beni kimyadan fizikten bi haber olmakla suçlayacak. hemde toplumsal yaraymış bizim bu durum. benim beye söyliyeyimde yarın bol bol bilim teknik dergisi getirsin. okur okur ekşın yaparız.:roflol:
okypeteye de bunları sayıyosan senin amacın farklı arkadaşım, tüm üyeler sana karşı olamaz ya, tüm kk karanlıklarda...sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
Sorma canım yaa :bbo:
Eşimin ilki oldum daha evvel yasamadım ben nasıl bir kadınım ya bişeyi bilmeyen cahiliz biz..
Profesyonel kızları es yapıyorlarmıs sımdıkıler tühh daha evleneli 5 ay oldu ögrenmşmiyimdir bişeyler..
Gerci kocam alnımdan öpüyor herseferinde acaba rol mu bu :gitme:
Gerci kocam alnımdan öpüyor herseferinde acaba rol mu bu :gitme:[/B]
Sorma canım yaa :bbo:
Eşimin ilki oldum daha evvel yasamadım ben nasıl bir kadınım ya bişeyi bilmeyen cahiliz biz..
Profesyonel kızları es yapıyorlarmıs sımdıkıler tühh daha evleneli 5 ay oldu ögrenmşmiyimdir bişeyler..
Evet savaş boyalarını sürmüş çıkmış gibisin..yazdıklarında özünde haklısın, ama kelimelerin kılıçlarını kuşanmış gibi, o yüzden burda saygılı bir tartışma ortamı olmayacak
canım bakma gülüyoruz ama cehaletin son perdesi arkadaş yahu. çok merak ediyorum. bu postmodern fikirlerini evinde anne ve babası ilede paylaşıyormu arkadaş yoksa onların yanında süt kuzu gibi oturuyormu:? yada yarın evlenip ( gerçi bu kafayla evlenmedende yakında alır kucağına) bir kızı olursa onada diyebilecekmi sevişmeden sevgili neye yarar kızım takıl kafana göre!!! diyorumya ısmarlama modernlik bu. birazda sapkınlık. adına ne modernlik denir ne eğitimlilik. yanlızca sapkınlık.
tamamiyle katılıyorum, eğitimli olmak bunu mu gerektiriyo yani... hem gerçekten "sevişince" mi mal oluyosun "sevişmeyince" mi, çok merak ettim, yıllardır kadınları cinsel meta olarak gören erkeklerden nefret ettim, her önüne gelen kızla "sevişen" erkeği de haklı görmedim... adına ne dersen de gerikafalılık, cahillik, kendini mal olarak gören zavallı kadın; evet eğer böle düşününce bu şeklide olunuyosa ben de böleyim o zaman...bence sen, sevişmemiş kadınları itici gören, seks gücünü elinizden aldırmayın vazgeçin bundan herkes sevişsin vs. türevi cümleler kuran, bakire bayanların abazalara yaranmak için bakire oldugunu düşünen, cinsellikten bahsetmiyorum ben diyen ama her lafında cinsellik gecen esasında kendiyle celisen, ben okudum kültürlüyüm medeniyim sevişerek kendini geliştirdim gibi saçma bir düşünceye sahip olan zavvalısın.
bakire bayanları itici bulan zihniyetten ne beklenir ki zaten allasen.
ayrıca kadınlar mal gibi gözüküyorlar demişsin fakat her adamla sevişen insana da mal gözüyle bakıyolar diyim
sen bunları dedim diye bana yobaz diyemezsin
ben de karsıyım "erkek o yapar" dayatmasına tabii ki
sonuç olarak kısmen de olsa katılıyorum yazdıklarına
o degil de aile ortamını anlatsana bize annen baban vs.
bilemicem seni kacıncı sevistigi insandan yaptı fakat eger öyle degilse modern yasam dayatması tüm senin bu düsüncelerin demek istiyorum!
Karşı fikirde olan arkadaşlara da gün doğdu..
Bence arkadaşı eleştirirken,biraz da kendi üsluplarınıza bakın..
Her seferinde eşiniz alnınızdan öpüyorsa,ya da eşinizin ilkiyseniz,ya da sittin sene beklemişseniz kime ne?
Nedir bu karşı fikirlere tahammülsüzlük,nedir bu tehdit altındaymış gibi sarkasizm...
Kendini Kadınlar Kulübündeki kadınları eğitmeye adayan yüce insan!
Bizim senden öğrenecek ne çok şeyimiz varmış meğer.
Nerelerdeydin şimdiye kadar?
Biz bu ömrümüzü senin engin fikirlerinden yoksun nasıl heba ettik!
Hiç yaşanmamış sayıyorum öncesini.
Bizi cahil yerine koyuyor arkadas hani biz taşız ya daha önce cinselliği bilmedgimiz için acaba bizde mi hata diye sorgular olduk.yasakkelime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?