Ah tatlım doktorum ben
senın dedıgın fızıgı kımyayı daha ffazlasını senden cok daha ıyı bıldıgımden belkı
hıc sevısmedıgım halde erkeklı kadınlı okumus okumamıs herkesın onunde dugme ılıklemesınden
sevıserek degıl bılgıyle ozgurlesırsın dıyorum
Bir kere sen insanları bu şekilde yargılayamazsın! Sen çok kültürlü,bilgili,medeni birisin,geri kalan herkes geri zekalı,cahil,geri kafalı vs.. Yok canım!
Herkesin inancı kendinedir.Sen herkesin aşık olduğu kişiyle sevişmesini söylüyorsun,sevişmeyenleri kınıyorsun.Bana göre veya bir başkasına göre de bu yanlıştır mesela.
Kiminin tek istediği evlenmektir.Evet olabilir.İnsanların düşüncelerine karışamazsın.Sein de tek isteğin sevişmek mesela
Herkesin aşk anlayışı farklıdır.Kimisi aşkı yatakta arar.Kimisi gönülde.Birbirine deli gibi aşık ama senin bahsettiğin gibi sevişmeyen,öpüşmeyen insanlar da var.Herkesin doğruları farklıdır.Onlara göre de yanlış bu.Doğru olan evlenmeyi beklemek.Tekrar söylüyorum,herkesin inandığı şeyler farklı.
Bekarete önem veren,evliliğe önem veren toplumlar geri kalır,öyle mi? Sen devam et böyle arkadaşım peki şutarafagitti
Ayrıca şunu da söylemeden edemeyeceğim,çok sevdiğim bir cümle:
Medeniyet açmaksa bedeni,hayvanlar bizden daha medeni...
Zira sokak ortasında sevişen kedi,köpek de görüyoruz.Onlar gelişmiş o zaman senin düşüncene göre.
İlerde insanları da bu şekilde göreceğiz,yakındır.Buyrun kıyamet alameti
o arkadaşa gerekeni yazarken cinselliğini yaşamamış bir kadına bu lafları etmeseniz olmazdı değilmi. ama oldu maalesef...
durun olaya bilimsel bi açıdan yaklaşayımlaelaelaelaelae bence bu arkadaş yaşadığı çarpık ilişkilkerden vicdan azabı duyuyor ve sırf bu yüzden bi destek arıyor. hani belki birisi çok normal olması şart falan derde içi rahatlar diye. sevmek sevişmek üzerine gönderdiğin şarkıya pek mutlu olduk. bak buda bizden sana gelsin.
Sevmek bir ömür sürer. sevişmek bir dakika...
Doru senın uzman oldugun konu bellı ustelık tıp fızık ve kımyaya hıcde uzak degıl
Arkadasım 10 numarasın 10 10 10 :lepi::teytey:a.s.
yokk.ben bekareti savunanlardan değilim. ama şu demagojiden vaz geç önce. yazdığın mesaj ortadaydı apaçık... şimdi istediğin kadar üstünü süslü kelimelerle süsleyerek kapamaya çalış,üzgünüm ama değişmez.ben sevişmemiş kadına değil, kendini mal gibi gördüğünden, kendini "saklamaya" kalkan kadına,
cinselliği yaşayınca kendini feda etmiş olacağını sanan kadına,
beyni yıkanmış, kendisini geri plana atmayı kabul etmiş kadına konuşuyorum.
ve ben yine o kadın için konuşuyorum. o kadının kendine biçtiği role üzüldüğüm için konuşuyorum.
ve ben sevişmek konuşmuyorum. kadının toplumdaki yerini konuşuyorum. buradaki arkadaşlar nedense sevişmek kısmına çok tepki gösterdiler.
iran'da falan olsak mazallah, ilk taşı gözlerini kırpmadan atarlardı belki de, işte ben bunu konuşuyorum. ve üzülüyorum.
ha bide ben boşa konuşuyorum galiba.
buyurun hanımlar, hanımefendiler itin kendinizi karanlıklara ve kalın orada. eğer öyle mutluysanız, hiç kimse bir şey yapamaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?