Arkadaşlar ne olur yardım edin...

her mesajınız cinsellikle ilgili sadece bu yüzden üye oldunuz herhalde:bbo:
yardım edin derken neyi kastediyorsunuz ne yardımı yapalım
sevişin de sevişin yani başka bişey demiyorsunuz buna siz mi karar vereceksiniz
zaten isteyen istediğini yaşar burda sizin onaylamanızı desteklemenizi beklemezşakkıdı

Konu sahibi arkadas, senin aklini fikrini sevismek, cinsellik bilmemne sarmis. Mesajlarini biraz arastirdim da millete ne laflar etmissin. iclerinde kotu icerik butonuna basmak zorunda kaldiklarim da oldu.
Arkadas senin yasin kac, nesin, necisin, ne biliyorsun allasen ya? butun bu genellemelerini, insanlari asagilamalarini hangi bilgine guvenerek yapiyorsun once bunu soyle. Bir arastirma mi yaptin yoksa, ordan mi birseyler "paylasiyorsun"? Seninkine resmen bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak denir. Milletin dusuncesini, hayat tarzini, inancini asagilamayi birak, butun bu genellemelerini de tabii. yoksa sana sadece gulerler.
Konuda bazi yerlerde herkesin bildigi ve karsi oldugu seyleri yazmissin zaten, tecavuze ugradigi icin infaz edilen kizlarmis, evet, bunu savunacak bir kisi bile oldugunu sanmiyorum bu forumda, kimse bunu hos karsilamiyor. eee? amac ne peki? bir cozum yolu yaziyorsun da biz mi anlayamiyoruz acaba anlamadim ki? burayi ayaga kaldirma amaci nedir yani? Amacsiz bir konu. gelip burda ona buna saldirip dikkat cekmeye calisiyorsun baska birsey degil.

ben kötü içeriğe boşuna basmadım
balık baştan kokar derler yaa.s
sizinki karşılıklı fikir alışverişi değil
çoğu kişi böyle düşünüyo
saygısızca aşağılayarak alay konusu ederek insanlarla fikir alış verişi yapamazsınız
asksine kendiniz hakkında karşı insanların hoş düşünmemesine sebbep olursunuz
siz burada kendi fikirlerinizi zorla baskıcı ve kinli bir şekilde insalara yerleştirmeye çalışıyorsunuz
ama çok itici görünüyosunuz haberiniz yok

nerede bu modlar yahu?:enbuyukkk:

siz buyurun düğme ilikleyin ve bunu iyi bir şeymiş gibi anlatın hatta.
doktorlukla fiziğin, kimyanın ne kadar minimum düzeyde alakası olduğunu tekrar bir düşünseniz de iyi olur:)
ayrıca parmak basmaya çalıştığım noktanın "fizik ya da kimya bilmek değil", "bir konuya vakıf olmak için o konu da bilgili olmak gerektiği" olduğunu da anlamaya çalışın derim.
bir doktora yanlış anlama ve dikkatsizlik hiç yakışmıyor, bir daha göz atın isterseniz yazıma.
sevgiler, sayın tatlım, doktorcum.

Evlenene kadar cinselliği yaşamamış insanlar, insan değil de taş mı oluyor?
Neden onlara saygı duyulmuyor.
Herkes evlenmeden önce cinselliği yaşayınca sizin tabirinizle, doyuma ulaşmış,sevişmeyi bilen,
taş değil de insan gibi olan, bilgili biri mi olacak.
Bütün bunlar evlilik öncesi istediği gibi cinselliği yaşayan kadınlarda mı oluyor.
Cinselliği tabu olarak görmek ne kadar tehlikeli ise,
cinselliği böyle gelişi güzel yaşamak ta bir o kadar iğrenç ve tehlikeli.
İsteyen kendini eşine saklar, sonra da istediği kadar sevişir, ki en güzeli budur.
Merak etmeyin sonra öğreneceğini öğrenir.
Hem sizin tabirinizle, bizim milletin erkekleri de sevişmeyi bilmiyor.
Ne güzel işte her iki tarafta bilmiyor demek ki, beraber öğreniverirler.
Başlığınız ise hayli ilginç.
Bu kadar acil yardım istediğiniz konu nedir hala anlamış değilim.

turkbayragialkisalkisalkisalkisalkisalkis

ay iyiki bi kendini gelirtirmişsiniz ne övündünüz yahu
ama uçuşa geçmişsiniz dikkat yere çakılırsanız çok canınız yanar

bi siz varsınız bu dünyada zeki olan

"Zeki oluşuyla övünen insan, hücresinin büyüklüğüyle övünen idam mahkumu gibidir"

cuk oturdu yani bu söz :)

durun olaya bilimsel bi açıdan yaklaşayımlaelaelaelaelae bence bu arkadaş yaşadığı çarpık ilişkilkerden vicdan azabı duyuyor ve sırf bu yüzden bi destek arıyor. hani belki birisi çok normal olması şart falan derde içi rahatlar diye. sevmek sevişmek üzerine gönderdiğin şarkıya pek mutlu olduk. bak buda bizden sana gelsin.
Sevmek bir ömür sürer. sevişmek bir dakika...

o arkadaşa gerekeni yazarken cinselliğini yaşamamış bir kadına bu lafları etmeseniz olmazdı değilmi. ama oldu maalesef...

ben sevişmemiş kadına değil, kendini mal gibi gördüğünden, kendini "saklamaya" kalkan kadına,
cinselliği yaşayınca kendini feda etmiş olacağını sanan kadına,
beyni yıkanmış, kendisini geri plana atmayı kabul etmiş kadına konuşuyorum.

ve ben yine o kadın için konuşuyorum. o kadının kendine biçtiği role üzüldüğüm için konuşuyorum.
ve ben sevişmek konuşmuyorum. kadının toplumdaki yerini konuşuyorum. buradaki arkadaşlar nedense sevişmek kısmına çok tepki gösterdiler.
iran'da falan olsak mazallah, ilk taşı gözlerini kırpmadan atarlardı belki de, işte ben bunu konuşuyorum. ve üzülüyorum.

ha bide ben boşa konuşuyorum galiba.
buyurun hanımlar, hanımefendiler itin kendinizi karanlıklara ve kalın orada. eğer öyle mutluysanız, hiç kimse bir şey yapamaz...

Bu bana şu meşhur "kınıyorum" başlıklı yazıyı hatırlattı.

Bunun sonu nasıl bitecek merak ediyorum :icecream:

Arkadasım 10 numarasın 10 10 10 :lepi::teytey:a.s.

sen diğer konuda kendin demedin mi, Türkiyedeki erkekler sexten ne anlar diye, ee sen nası doyuma ulaştın o zaman :umursamaz:

valla AIDS, hepatit, frengi, siğil vb. rahatsızlıklar neden bu kadar yaygın acaba, ya da üniversite öğrencileri arasında kürtaj oranı niye artıyor o zaman, ne güzel işte o kızlarımız cinsel doyuma ulaşmışlar daha ne istiyolar demi, ayrıca acelemiz ne onu anlamadım, eğer birini çok seversem önce yatağından geçmem, evliliği de sırf cinsellik için yapmam. cinselliği yaşamadım diye kendimi itici de bulmuyorum, aksine namuslu ve ahlaklı buluyorum, çok özenmeyin böle avrupai şeylere, özendiğiniz şeyler oralarda bolca oluyor ve 12 yaşında anne 15 yaşında baba olan ufacık çocuklar var, ahh ama önemli olan doyuma ulaşmak demi, tabi kusura bakmayın benim gerikafalılığım işte...

ahlaklı olmanın adı gerikafalılık oldu... ben nası evlenmeden çok sevdiği biriyle beraber olan insanları kınamıyosam, siz de beraberlik yaşamamşı kadınları ne hakla kınıyosunuz...

Doru senın uzman oldugun konu bellı ustelık tıp fızık ve kımyaya hıcde uzak degıl

sen en basit integrali almayı başar, o zaman konuşalım. 1 hafta uğraşabilirsiniz, doktor hanımcım:) o zaman ne kadar alakalılarmış bir daha sorarım.

Konu içeriğine kısmen katılsam da bahsi geçen satırların doğruluğu kişiye göre değişir.Önemlilik dereceleride..Ancak bunu hakaret ederek dile getirmek saygısızlık göstergesidir.Saygısız birine de önce konuşmayı öğren sonra yardım bekle derim ben..
Konunu başlığına ithafen..Saçmalamayın dünyayı sizin kurtarmayacağınız kesin.:1ninca:

ne kadınmışsın be kardeşim !
ne aydın bi insanmışsın !
ne bilgiliymişsin !
he sen yazardın dimi !
itici yazılarınla heryerde tepki topluyosun bari bi k.k.deniyyim şansımı mı dedin ?

tövbe Yarabbim yaaa

konu sahibi arkadaş,

her şeyi anladım çözdüm tavırlarındasın ama anlamadığın çok şey olduğunu düşünüyorum.
ki zaten her şeyi bildiğini sanmak hiçbir şey bilmemek demektir...
sana bir şey bilmiyorsun demiyorum.

kendince kadın özgürlüğünden vs den bahsediyorsun.
ama ortada yüzyıllardır yaşanan gerçekler var.
ne kadar moderz bir toplumda yaşarsa yaşasın kadın, birlikteliğini sürekliliğe dönüştürmek isteyen bir varlıktır...
biz buna evlilik diyoruz.
özgürce cinselliğini yaşadığını sanan bir kadın, istediğimle beraber olurum diyen bir kadın da eninde sonunda bir evlilik (ya da ilişkide süreklilik) yaşamak istiyordur.

herkese göre özgür kadının tanımı değişir.
bana göre etraftaki o atıp tuttuğun adamlarla beraber olmayacak kadar gözü açılmış kadın özgürdür.
sevişmeden özgür olunabilir.
sevişerek köle kalınabilir.
belli olmaz orası.

özgürlük beyindedir.

Arkadasım 10 numarasın 10 10 10 :lepi::teytey:a.s.

ahh arkadaşım biz geri kalmış aciz kullar şöle 20 kişiyle düşüp kalkmadan evlendikya ona yanıyorum. ben doğru yaptığımı sanarken nerden bileydim bigün biri çıkacak beni kimyadan fizikten bi haber olmakla suçlayacak. hemde toplumsal yaraymış bizim bu durum. benim beye söyliyeyimde yarın bol bol bilim teknik dergisi getirsin. okur okur ekşın yaparız.:roflol:

yokk.ben bekareti savunanlardan değilim. ama şu demagojiden vaz geç önce. yazdığın mesaj ortadaydı apaçık... şimdi istediğin kadar üstünü süslü kelimelerle süsleyerek kapamaya çalış,üzgünüm ama değişmez.
. ben bekareti savunmam. kkda çoğu kişi bilir bunu. ama savunan kişilerede yada böyle olan kadınlarada yok,eşek kadar olmuş yok,taş gibi kelimeler kullanılması açıkçası hiç hoşuma gitmedi..

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…