- 27 Temmuz 2015
- 200
- 113
- 103
- Konu Sahibi matmazell26
-
Eşiniz bu kadını oğlu değil mi
Nasıl büyütmüş acaba
Ya meraktan soruyorum
Sizin bebekle orada iş yaptığınızı pek sanmıyorum. Belki uyurken.kres yaşına kadar ise gitmeseniz. 3yasina kadar mesela.
Bilmiyorum ne desemeşimi de aynı şekil yetiştimiş. Temizlik konusu noksan evlendiğimizden beri anca bazı şeyler kazandırabildim, ve kaynanam hep oğlunı küçükken onu nasıl kaybettiğini, nasıl düşürdüğünü, nasıl çay döküldüğünü falan anlatır durur
Bilmiyorum ne desem
Kv ye emanet etmek istemiyorsanız konunuzda babanne gereksiz bir ayrıntı olmuş
Kv pis dikkatsiz demek olmamış
Sorunuza gelince
Bir yardımcı abla iyi gibi olur
Ay o top havuzundan da aldım ama öylece duruyor hiç sevmiyor oyuncak falan :)ıyyy yok o kadına çocuk emanet edilmez yani eşin kusura bakmasın2-3 saat uyuyor ya yine bi 35 saatliğine falan bakıcı ayarlayabilirsin, orda odada takılsınlar hava güzelse parka çıksınlar.onun dışında çocuk oyun fileleri varya onların içinde durur mu acaba oyun havuzu mu yoksa adı bilemedim, içine oyuncaklar yığılsa çıkamıycağı yüksekliğe de ayarlanan oluyo.kuzenim çocuğuna top havuzu aldı mesela çocuk içinden çıkamıyo da yumuş yumuş zararsız da bişey deliriyor sevinçten içinde oynarken
Evet doğru ama zaten kışın başından beri evden çalışıyorum ama artık işler yürümemeye başladı bu şekilde işyerine gitmek zorundayım artık bu sebeple bi çare bulmaya çalışıyorumBen olsam 1 sene ogluma evde bakar sonra kreşe veya bakiciya verip işime dönerdim.
Orada zaten çalışamıyorsun cocugundanda ayrılmak istemediğine göre 2 yıl ara vermeni tavsiye ederim daha kendini ifade edemeyen bi çocuğu kreşe vermeyi düşünmenizi anlam veremiyorum kreşten daha cok pis babaanne tercihim olurdu sonucta cok sevdiğim esinde onun elinde büyüdüSelam arkadaşlar
Benle eşimin ortak olduğu bir şirketimiz var 1 tane de çalışanımız var. Hergün işyerine beraber gidip akşam beraber dönüyoruz eşimle. 1.5 yaşında oğlum var onu da hep yanımda getiriyorum.
Ev ortamı gibi ortam yarattım orada, mutfağımız var arkada bir oda var.
Hala da emzirmeye devam ediyorum. Şimdiye kadar rahattım başkasına baktırıp aklım kalmasındansa ben büyütüyorum çocuğumu içim rahat. Ama Şimdi şöyle bir sorunum var.
Oğlum en hareketli döneminde şuan, gün içinde 1 sefer 2-3 saat uyuyor, onun dışında sürekli ayakta. karıştırıyor, dağıtıyor,evraklarla, malzemelerle uğraşıyor yani. Üstü başı yemeği derken pek çalışamıyorum da aslında. Yani işle beraber bu ara beni çok yormaya başladı
Eşimin düşüncesi sütten kes anneme bırakalım
Ama ben bunu asla istemiyorum. Bazen 14-15 saat işyerinde kalmamız gerekebiliyor. O kadar ayrı kalmak istemem.
Aynı zamanda kayınvalidem aşırı dikkatsiz mutlaka ama mutlaka hergün biyerden kayar, düşer, kafasını çarpar, üstüne bişey döker, herşeyi heryerde unutur. Geçen oturmaya gittim 1 saat içinde 2 defa çocuğu düşürdü ve bunların dışında aşırı pisoğlumu 2 dk kucağına alsa kokusu üstüne siniyo o derece. Ellerini gün içinde asla yıkadığını görmem.
4 yıllık evliyim evine gidince hep tok giderim yemek yememek için, bulaşıkları hep lekeli kirli kokulu
Eşime de annen biraz dikkatsiz, oğlumuzda aşırı hareketli benim içim rahat etmez dedim o da kabul etti ama şuan bikaç saatliğine bile olsa ablama yada anneme bırakmak istesem çocuğu bırakamazsın diyo, kısasa kısas yapıyo yani.
uzun oldu kusura bakmayın ama ben şimdi napsam
Oğlumu işyerine yakın bir yere kreşe mi versem 2-3 saatliğine, işyerinde 2-3 saatte uyur öyle vakit geçer diye düşünüyorum ama kreşe erken mi diye düşünüyorum? Ne yapsam bilemiyorum gerçekten.
babaanne ye anneanne ye bırakma durumu yazanlar olacaktı, baştan sebebini yazmak istedim
Annemde zaten İstanbul içinde ama uzakta hergün getir götür yapamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?