Arkadaşlar nişan bozulunca takıları hangi taraf yollar?yada gelip alır ? hala ses yok ?

karakutu94

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2025
56
10
1
31
önceki konumdan hatırlarsınız belki. nişanlıma güvenim kırılmıştı. düne kadar takip etmediği bi kızı, takipte gördüğüm için hesap sormuştum. çünkü, o kızla aylar once iş için mesajlaşması olmuştu. bunu görmüştüm. ama o zaman anlayış göstermiştim. güveniyodum çünkü. fakat aylar sonra, o kızı takip etmeye başladığını görünce, kafam karıştı hesap sordum. çünkü kız artık onların yanında çalışmıyor. çıkmış gitmiş. niye şimdi takibe aldığını anlamamıştım. oda sağolsun, sanane iş arkadaşım yobazmısın falan diyip terslemişti. günlerce aramadı sormadı falan filan... 40 gün oldu. şimdi beni bırakan oydu. yani 40 gündür çabası yok bişeyi yok. bende gelip alır takıları diye düşündüm. ama bu da yok. ailemden kimse götürmez herkes kızgın ona. kargoyada veremem. emanet sonuçta. ses seda yok ailesinden de. annesi hala vatsap durumlarıma bakar. kadını engelleyemiyorum onun suçu yok sonuçta. arkadaşlar nereye kadar sürücek bu? ben bilerek böyle yaptığını düşünmeye başladım. sanki araya zaman koyarak alıştırmaya çalışıyo gibi. sizce ?

Annesini arayıp sorun takilari nasil teslim alirsiniz diye, nisanliymissiniz yani artik kustum oynamiyorum diye sessizlige bürünebilecek durumda degilsiniz.

Onlar da büyük ihtimal sizin teslim etmenizi bekliyorlar. Hatta teslim etmedikçe nişanın sürdüğünü bile zannediyor olabilirler.

Ayrıca konu sahibi seni kırmak istemem ama takıları geri vermenin elli tane yolu var sonuçta, gerçekten bitirmiş olsan çoktan halledersin. Hala ümit besliyor gibisin.
yok hayır ümitten değil. neden sessizlik. gelip onun alması gerekmezmiydi. yani herşeyi berbat eden oydu.

Anneniz eski kayınvalidenizi arasın, gelin takıları alın desin. Verin hepsini olsun bitsin.
annem ben aramam. onlar bi kere bile aramadılar bizi. onca anlaşmazşığınız tartışmanız oldu sen hep onun annesini bile arıyodun. ama kadın bizi hiç aramıyo, ben niye şimdi arayayım bırakan o dedi. bende anneme hak verdim.

40 günde 40 kere geri vermiştim, sizin gönlünüz yok belli, bir barışma adımı bekliyorsunuz çaresizce nisanlinizdan ama o da gelmiyor. Hem nisanlinizin annesi ile ilgili onun bi suçu yok, silmedim numarasını vs demissiniz, hem de altınları geri vermek için arayın diyen üyeye arayamam kırgınım vs demişsiniz, bi hossunuz yani. Bin tane yolu var takıları vermenin, olmadı kendiniz gider suçu olmayan kayinvalide adayinıza altınları teslim eder dönerdiniz ama derdiniz bu degil dediğim gibi.

Son düzenleme:
Yöreye göre değişiyor sanırım. Nişan atan karşı taraf ise bizde takılar geri verilmez. Tabi nişanda öyle çok takıda olmaz bizde.

Nişanlına zırtan trip atıyorsun buna inanıyorsun ve buyrun sizde inanın diyorsun!!!
Takıları kim alacak yollayacakmış haha
Arkadaş yukarıda söylemiş bunun 1001 türlü yolu var

O zaman siz arayın eski kv ve gelio takılarınızı alabilirsiniz diyip kısa bir görüşme yapın uzatmadan konunun detaylarına ve kavgaya girmeden en iyisi bu gibi şuanlık yoksa daha sizin beklediğinizi düşünebilirler büyük ihtimalle özür bekliyor zaten nişanlınız yoksa takıların peşine düşerdi konuşmadan anlaşmadan olmaz bu işler bitirdiyseniz tam bitirin

Küstüğü zaman veya bir sorun olduğunda hep ben alttan alıyorum demiştiniz. Hala aynı dinamik devam ediyor.
Şimdi karşıdan bir adım bekliyorsunuz, gururunuzu kurtarmak için.
Ama gelin takılarınızı alın demek bir tepkidir zaten. Selam sabah yapmak zorunda değilsiniz kısa bir mesaj atın siz veya anneniz. Yeterli.

Hiç bu kadar strese girmeye değmez inanın. 40 gün sizi bekleten 40 gün daha bekletir. Beklediğinize üzüldüğünüze yazık değil mi?

Hal hatır sormak için aramayacaksınız ki, alo x hanım iyi günler, ivedilikle takılarınızı gelin alın, emanet sonuçta, hoşçakalın. Bu kadar yani.

ama nişanı bozan ben değildim ki. onun gelip alması gerekmezmiydi
O gelip isteseydi de hemen takıların peşine düştü olurdu o yüzden sizin bir şekilde haber gönderip takılar hazır gelip alın demeniz lazım. İlerde, hala takıları yollamadılar diye laf yaparsa üzülürsünüz.

Altınlar sizde olduğuna göre siz onları tutarak hala karşı tarafa umut vermiş oluyorsunuz. Kusura bakmayın ama kim olsa öyle anlar. Birde nişanı kimin bozduğunun bu durumda ne önemi var? Anladığım kadariyla o bozmasa siz bozardınız… 40 gündür sizi yok saymış

Nişanlına zırtan trip atıyorsun buna inanıyorsun ve buyrun sizde inanın diyorsun!!!
Takıları kim alacak yollayacakmış haha
Arkadaş yukarıda söylemiş bunun 1001 türlü yolu var
evlimisiniz yada sevgiliniz varmı bilmiyorum, ama size iş arkadaşım dediği kadın için, sanane diyip yobazmısın dese, suratınıza kapatıp günlerce aramasa triplere girse siz ne hissederdiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…