- Konu Sahibi karakutu94
-
yada başkasıyla flörtleşiyoBen barışmak için değilde haklı olarak bi takıları sormasını beklerdim adamın ama ne alaka ki bu kadar suskunluk beni de düşündürdü, ya az bir şey önemsemiyor, ya şuan hayatı çok yolunda bunu gerçekten önemsemiyor , ya da o da ailesinin söylemesini istiyor size takıları
Yani direkt yazamadım ama gerçekten bunun ihtimali çok yüksek, böyle olunca erkekler susma orucuna giriyoryada başkasıyla flörtleşiyo
geçiçek mi bu nolur bu sıkıntı geçsinYani direkt yazamadım ama gerçekten bunun ihtimali çok yüksek, böyle olunca erkekler susma orucuna giriyor
Siz ayrılmak istiyor musunuz asıl mesele bu?ama nişanı bozan ben değildim ki. onun gelip alması gerekmezmiydi
Bence siz istemiyorsunuz o bozdu sonucta nedir arasa devam mı edeceksiniz yani ? Mesaj atın gelip nisan eşyalarınızı alın diye yada biz kardeşimin eşyalarını aldik arabayla götürdük erkek evine bıraktık onlarda getirip bize verdiler kurtulmak istediğimiz için beklemedik siz neyi bekliyorsunuz keyif catip gelmesini miannem ben aramam. onlar bi kere bile aramadılar bizi. onca anlaşmazşığınız tartışmanız oldu sen hep onun annesini bile arıyodun. ama kadın bizi hiç aramıyo, ben niye şimdi arayayım bırakan o dedi. bende anneme hak verdim.
az önce aradım. ben maasımı alınca gekşcem dedi. bende istersen kargoyla yollayayım dedim ama o yok ben gelcem hem konuşucam öyle gidiHani yol mol çekemeyiz, bize zahmet olacağına onlara olsun diyorsanız da arayıp söyleyin ki kararın kesinligini anlasınlar. Anneniz o seni bıraktı diyor bir de saçma bir şekilde, asıl sizin bırakmanız, bırakan tarafin kendiniz olduğunu bildirmeniz ve dediğim şekilde küçük bir haberle aradaki kontağı koparmaniz lazımdı.
artık istiyorum çünkü çok kalbimi kırdı. iş arkadaşım dediği kadın için bana sanane yobaz dedi. günlerce umursamadı beni. öfkeyle ona saydırıp küfür ettim diye bunu kullandı. yok sen özür dile küfür ettin falan dedi. ben sadece insan gibi anlamak istemiştim. düne kadar takip etmem diyip neden takip ettiğini. kendisi derdi ben iş arkadşlarımla samimi olmam takip etmem diye. ayrılmak istiyorum çünkü 40 gün geçti. sevseydi bunca zmaan arayıp gönül almazmıydı? kendi tavrını görüp özür dilemezmiydi?bunu yapsaydı bende üstüme düşeni yapardım. az önce aradım, ben maaşım yatınca gelip alıcam hem konuşucam dedi. 40 gün geçmiş neyi konuşucaksın dedim. 45 gün oldu dedi. selametle diyip kapattıSiz ayrılmak istiyor musunuz asıl mesele bu?
fahri bey :) adı gerçekten fahri bu arada.anneniz arasin diyecegim ama bu ulkenin kadinlari kaos ve drama bagimlisi. mutlaka bir sorun cikar ya sizden ya karsi taraftan.
en iyisi babanız arasın, "merhaba fahri bey. duymuşsunuzdur cocuklar yollarını ayirmis. sizin emanetler bizde duruyor. ne sekilde teslim etmemiz uygun olur?" desin. bence en uygunu onlardan sizinle muhabbeti olmayan bir gencin gelmesi, ya da sizlerden güvendiğiniz onlarin muhabbetinin olmadigi birinin evlerine goturmesi. verirken de tane tane kameraya kaydedip öyle verilir ex ailesinin eksik oldu vs deme ihtimaline karşı.
yol uzak ama yapilmasi gereken birsey sonucta .
Olacağı olsaydı siz aradığınızda bile konuşurdu biliyorsunuz değil mi? 40 gün taş olsa çatlar seven insan hiç dayanamaz. Ben olsam konuşmak için evime bile almam, altını verir yollardım. Evinize gelip konuşma ayağına size ve ailenize bile hakaret edebilir öyle bir şahıs.az önce aradım. ben maasımı alınca gekşcem dedi. bende istersen kargoyla yollayayım dedim ama o yok ben gelcem hem konuşucam öyle gidi
artık istiyorum çünkü çok kalbimi kırdı. iş arkadaşım dediği kadın için bana sanane yobaz dedi. günlerce umursamadı beni. öfkeyle ona saydırıp küfür ettim diye bunu kullandı. yok sen özür dile küfür ettin falan dedi. ben sadece insan gibi anlamak istemiştim. düne kadar takip etmem diyip neden takip ettiğini. kendisi derdi ben iş arkadşlarımla samimi olmam takip etmem diye. ayrılmak istiyorum çünkü 40 gün geçti. sevseydi bunca zmaan arayıp gönül almazmıydı? kendi tavrını görüp özür dilemezmiydi?bunu yapsaydı bende üstüme düşeni yapardım. az önce aradım, ben maaşım yatınca gelip alıcam hem konuşucam dedi. 40 gün geçmiş neyi konuşucaksın dedim. 45 gün oldu dedi. selametle diyip kapattı
fahri bey :) adı gerçekten fahri bu arada.
ben senin nişanlınım sen bana iş arkadaşım dediğin kız için nasıl sanane yobazmısın diyosun nasıl suratıma kapatıyosun senin bu yaptığın kafamda soru işreti bırakıyo dedim. şerefsizlik yapma dedimKüfür nasıl bir küfürüdü? Adama ne dediniz?
yook onu yapamaz yaptırmam zaten. öyle biri değil zaten. ben onun ailesine hep saygılı oldum. oda yapamazOlacağı olsaydı siz aradığınızda bile konuşurdu biliyorsunuz değil mi? 40 gün taş olsa çatlar seven insan hiç dayanamaz. Ben olsam konuşmak için evime bile almam, altını verir yollardım. Evinize gelip konuşma ayağına size ve ailenize bile hakaret edebilir öyle bir şahıs.
Her zaman böyle küfür eder miydiniz? Ağzınız hep böyleyse adam aydınlanma yaşamış olabilir.ben senin nişanlınım sen bana iş arkadaşım dediğin kız için nasıl sanane yobazmısın diyosun nasıl suratıma kapatıyosun senin bu yaptığın kafamda soru işreti bırakıyo dedim. şerefsizlik yapma dedim
yok etmezdim. o anki umursamaz tavrına karşı öfkeyle demiştim.Her zaman böyle küfür eder miydiniz? Ağzınız hep böyleyse adam aydınlanma yaşamış olabilir.
aydınlanmayı ben yaşadım.Her zaman böyle küfür eder miydiniz? Ağzınız hep böyleyse adam aydınlanma yaşamış olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?