Arkadaşlar nişan bozulunca takıları hangi taraf yollar?yada gelip alır ? hala ses yok ?

Benim eşim biz evlenmeden önce nişanlandan ayrılmış. Arada anlaşmazlıklar olmuş özellikşe aileler arasında kızın ailesi de nişanı bozmuş benşm anladığım kızın ablası bohçayı alıp eşimin iş yerine getirmiş. Tabii bu şık bir hareket değil ama 40 gündür aramayan nişanlıyı takıları da almadılar yaa diye hayıflanmak yerine resmi olarak siz bozun bu işten bi şey çıkmaz

yada başkasıyla flörtleşiyo

etrafimizda nişan atanlar oldu,kız tarafı kendileri teslim ettiler
anneniz ,yengeniz falan artik kim varsa bir iki kişi gidip versinler takiları
Erkek tarafinin gelip aldigini hiç görmedim ve duymadım.

anneniz arasin diyecegim ama bu ulkenin kadinlari kaos ve drama bagimlisi. mutlaka bir sorun cikar ya sizden ya karsi taraftan.
en iyisi babanız arasın, "merhaba fahri bey. duymuşsunuzdur cocuklar yollarını ayirmis. sizin emanetler bizde duruyor. ne sekilde teslim etmemiz uygun olur?" desin. bence en uygunu onlardan sizinle muhabbeti olmayan bir gencin gelmesi, ya da sizlerden güvendiğiniz onlarin muhabbetinin olmadigi birinin evlerine goturmesi. verirken de tane tane kameraya kaydedip öyle verilir ex ailesinin eksik oldu vs deme ihtimaline karşı.
yol uzak ama yapilmasi gereken birsey sonucta .

Ben kendi gelip almadığı sürece yoklamazdim? Sadece gelip almasını söylerdim. Bana ne? Gelip takılarını kendi alsın.

Bence siz istemiyorsunuz o bozdu sonucta nedir arasa devam mı edeceksiniz yani ? Mesaj atın gelip nisan eşyalarınızı alın diye yada biz kardeşimin eşyalarını aldik arabayla götürdük erkek evine bıraktık onlarda getirip bize verdiler kurtulmak istediğimiz için beklemedik siz neyi bekliyorsunuz keyif catip gelmesini mi

az önce aradım. ben maasımı alınca gekşcem dedi. bende istersen kargoyla yollayayım dedim ama o yok ben gelcem hem konuşucam öyle gidi
Siz ayrılmak istiyor musunuz asıl mesele bu?
artık istiyorum çünkü çok kalbimi kırdı. iş arkadaşım dediği kadın için bana sanane yobaz dedi. günlerce umursamadı beni. öfkeyle ona saydırıp küfür ettim diye bunu kullandı. yok sen özür dile küfür ettin falan dedi. ben sadece insan gibi anlamak istemiştim. düne kadar takip etmem diyip neden takip ettiğini. kendisi derdi ben iş arkadşlarımla samimi olmam takip etmem diye. ayrılmak istiyorum çünkü 40 gün geçti. sevseydi bunca zmaan arayıp gönül almazmıydı? kendi tavrını görüp özür dilemezmiydi?bunu yapsaydı bende üstüme düşeni yapardım. az önce aradım, ben maaşım yatınca gelip alıcam hem konuşucam dedi. 40 gün geçmiş neyi konuşucaksın dedim. 45 gün oldu dedi. selametle diyip kapattı

fahri bey :) adı gerçekten fahri bu arada.

Olacağı olsaydı siz aradığınızda bile konuşurdu biliyorsunuz değil mi? 40 gün taş olsa çatlar seven insan hiç dayanamaz. Ben olsam konuşmak için evime bile almam, altını verir yollardım. Evinize gelip konuşma ayağına size ve ailenize bile hakaret edebilir öyle bir şahıs.

Küfür nasıl bir küfürüdü? Adama ne dediniz?
ben senin nişanlınım sen bana iş arkadaşım dediğin kız için nasıl sanane yobazmısın diyosun nasıl suratıma kapatıyosun senin bu yaptığın kafamda soru işreti bırakıyo dedim. şerefsizlik yapma dedim

yook onu yapamaz yaptırmam zaten. öyle biri değil zaten. ben onun ailesine hep saygılı oldum. oda yapamaz

Her zaman böyle küfür eder miydiniz? Ağzınız hep böyleyse adam aydınlanma yaşamış olabilir.

Belli ki size öyle büyük bir aşkı yokmuş. İlk hatada affetmemiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…