- 23 Ocak 2020
- 25
- 12
- 3
- 29
- Konu Sahibi Feslegen61
-
Malesef babasindan dolayı tayinciler ve gittikleri yerde akrabaları yok. Kadın halinden memnun evi gerçekten çok temiz ve güzel bundan dolayı çok huzurlu. Bizde bu yuzden bir şey diyemiyoruzBaşka bir yakınınızın evinde olsa isteme. Teyze, hala gibi... Bilemedim. Kadın hastaysa tedaviye de başlayabilir. Ekim e çok var.
Tabiki istemez kız zaten annesini almış karşısına konuşmuş annesi elimde olan bir şey değil sade bir söz olsa daha güzel olmaz mı demiş kız susmusKAfe falan bir yer ayarlasınlar ya da kız annesine ağlasın duygu sömürüsü yapsın biraz, tedavi olsun.
Kızının böyle bi günde üzülmesini hangi anne ister? bilemedim.
Etkilenmediler kim düzen ve tertibin içinde yaşamak istemez ki onlara bir zararı yok ki zararı yorgunluğu hep kendineKadın tedavi olmayı istemez mi? Yada hayatları etkilenmedi diye bugune kadar kendi haline mi bırakmışlar?
Ev halkı da zamanla alışmış onlarda artık temiz ben gidip kaldığımda gözlemlediğim kadarıyla. Bende temiz olduğum için sıkıntı etmez beni ama misafir diyince istemiyor kadın. 5 yıl önceye kadar İstanbul'daydılar ve kışın 3 ay gelip kayınpederi kalıyormuş bütün sülale kadının evindeymis her akşam kadın yorulmuş artık misafirdenYahu temizlikse temizlik..
Kizinin en önemli günunde temiz mis evini acmayacakta ne zaman açacakmiş biblolukmu bu ev :)
Yani oyleyse kafede yapilsin. Ama gene uzajtan geleni misafir edicek..
Yani ne kadar tuhaf bi yaklaşim hasta yani anladim da..
O evde birileri yasadikca iyileşemez cunku evde yaşaniyor sonucta pisleniyor dagiliyor elbet
Öyle olacak gibi zaten başka çıkar yol bulamadık kafade isteme olmaz yaniHastalık sonuçta anlatsin karşı tarafa hoş karşılasınlar canim 2 tarafında suçu yok yani
Etkilenmediler kim düzen ve tertibin içinde yaşamak istemez ki onlara bir zararı yok ki zararı yorgunluğu hep kendine
Etkilenmediler kim düzen ve tertibin içinde yaşamak istemez ki onlara bir zararı yok ki zararı yorgunluğu hep kendine
Evet doğru anladınız. Kız istemede sade olsun istiyorda hani sözü oynamakli kalabalık olsun istiyorBenim anladığım annesi sadece damadın ailesi gelsin istesin söz yapılsın istiyor, ki bence mantıklı illa cümbür cemaat toplanmaya gerek yok.
Yorulmuş anladim da..Ev halkı da zamanla alışmış onlarda artık temiz ben gidip kaldığımda gözlemlediğim kadarıyla. Bende temiz olduğum için sıkıntı etmez beni ama misafir diyince istemiyor kadın. 5 yıl önceye kadar İstanbul'daydılar ve kışın 3 ay gelip kayınpederi kalıyormuş bütün sülale kadının evindeymis her akşam kadın yorulmuş artık misafirden
O zaman annesini kırmasın, kadın hiç gelmesinler dememiş. O tür eğlenceler bence evde uygun değil, ayakkabısıyla girmek isteyen olur, döken saçan olur.Evet doğru anladınız. Kız istemede sade olsun istiyorda hani sözü oynamakli kalabalık olsun istiyor
Cevabınız için teşekkür ederimO zaman annesini kırmasın, kadın hiç gelmesinler dememiş. O tür eğlenceler bence evde uygun değil, ayakkabısıyla girmek isteyen olur, döken saçan olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?