Bende hic sanmiyorum nedense belim kopucak sanki cok agriyo akintim fazlalastiKestim ümidimi bu ay .. olmadı diye düşünüyorum . Siz güzel haberler verirsizniz inşallah
Bende hic sanmiyorum nedense belim kopucak sanki cok agriyo akintim fazlalasti
Ins canim yarin belli olucak artikBana hamileymissin gibi geliyor . Bu belirsizlikler insanı daha çok yoruyor
Ins canim yarin belli olucak artik
Ins sende canimİnşallah güzel bi haber verirsin ya
Ins sende canim
Bence erken gebelik testi al ya kurtulursun varsa cikar zatenArtık adet olmak istiyorum ya . Leke olunca da acaba diyorum her lavaboya gittiğimde o yüzden bi an once olayım da geçsin diyorum şu ruh hali
Bence erken gebelik testi al ya kurtulursun varsa cikar zaten
Duydum canim her yerde bunu konusuyoriz ama buraya tasimak istemedim bari burda siyaset bahsedilmesin bende kac gundur evden cikmadim eczane uzak esimede soylemek istedim bekliyelim en iyisiYa nöbetçi eczane uzak bize. Bide Ankarada yaşıyorum ve patlama olayını duymussundur pek dışarı çıkmak istemiyorum
Duydum canim her yerde bunu konusuyoriz ama buraya tasimak istemedim bari burda siyaset bahsedilmesin bende kac gundur evden cikmadim eczane uzak esimede soylemek istedim bekliyelim en iyisi
Sana bisey diyimmi adet olsa coktan sokulurdu benim oyle ayni gun leke sonrada sokulurYa nöbetçi eczane uzak bize. Bide Ankarada yaşıyorum ve patlama olayını duymussundur pek dışarı çıkmak istemiyorum
Valla canim belim kopuyo 2 saattir bi evi supurliyemedim mide bulantisi var kasik agrisi akinti ne ararsan var yani :) ama bunlar regli belirtiside mide bulantisi haricBende eşime söylemek istemiyorum çok rahat olduğumu düşünüyor bu konuda . Öyle hissettirmeye çalışıyorum en azından . Beklemekten başka çare yok belki o arada acilirimda ben . Senin ağrın devam ediyor mu
Sana bisey diyimmi adet olsa coktan sokulurdu benim oyle ayni gun leke sonrada sokulur
Valla canim belim kopuyo 2 saattir bi evi supurliyemedim mide bulantisi var kasik agrisi akinti ne ararsan var yani :) ama bunlar regli belirtiside mide bulantisi haric
mrb Canım iyiyim evi temizliyorum yoruldum ya Canım bence netten degilde eczaneden al galenik yada predictor al bence@Figennbade canim sesin cikmiyo nasilsil gittigidiyrdn ovu testi baktimda sence hangisini aliyim ovula bide laboquick var tabi yarin regli olursam hemn alicam :) inss gerek kalmaz tabij
Günün ne zaman yarından sonra sanada alayım mı test :)@Figennbade kolay gelsin çok yorma kendini :)
canım adet olmadım yine kahverengi bi damla kan var pedimde daha yeni baktım . Sol kasigim agriyor bazen sagda oluyor . Bilemiyorum bakalım artık böyle olunca da umut ediyor insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?