arkadaşlar rahim filmi çektirenler bakabilirmiiiiii

Ne güzel maşallah Allah bağışlasın...
Bendede varmı acaba bilmiyorum diğer tahlillerim normal çıktı ama 1 senedir uğraşıyorum
Hsg çektiricem artık mecburum
Senin gittiğin yerde bayan varmı peki özelden bana oranın numarasını verebilirmisin? Bide anestezisizdi dimi acı olmadı?

Selam ben Ankara başkent üniversitesi hastanesinde sadece 60 tl anestezi farkı verip çektirmiştim, emekli sandığı ve ssk olunca belli bi kısmı veriyormuşsun, 5 dakika sürmüştü 5-10 dakikalık bi anestezi verdiler bana ben pek dayanamıyorum vajinal muayene bile sevmiyorum dayanamam diye anestezili oldum, tüplerin durumunu öğrenmen için gerekli ve bu filmden sonra hamile kalanda çok duydum , benim sağ tüp tıkalı çıkmıştı

Bu arada İstanbul'da da başkent üniversitesi hastanesi var sanırım bi araştırırsan ücreti

Aynen kadın doğumcudan randevu al onlar yönlendirir seni olmadı özel e git... ben özelde yaptiracaktim çok pahalı yaa devlette anestezi li yapiomus neden boş yere para vereyim ki sence ?
Merhaba canım bende devlet hastanesinde yaptırıcam doktor infertilite bölümüne yönlendirdi adetin birinci günü gel gün vericem dedi adet tarihim 13 ekim bekliyorum bakalım hayırlısı hepimiz için,rabbim en kısa zamanda nasip etsin hepimize bebeklerimizi..

Mrb cnm aminnnnnnn inş hepimiz hamile kalırız

Siz filmi
Merhaba siz filmi çektikten hemen sonramı gebe kaldınız,aşılama falan yapıldımı size

Siz filmi

Merhaba siz filmi çektikten hemen sonramı gebe kaldınız,aşılama falan yapıldımı size
yok ben tüp bebek denedim yaş itibarıyle mecburdum, tutu ancak 5. Ayımda rahim ağzı yetmezliğinden erken doğum oldu, kaybettim meleğimi 2,5 -3 ay sonra tekrar tedaviye başlamıştıkki doktorum iptal etti yumurtaların düzensiz gelişiminden dolayı o ay düzenli gelişen sol kanalındaki 1 yumurtacık kendiliğinden tuttu Rabbimin mucizesi :) sizin yaş kaç? Neden rahim filmi istendi?

Gunaydin bende devlette cektirecem korkum var bi yandan adet olmayi bekliyorum...adetten kac gun sonra çekiliyor acaba

Amin canim
Bayan cekti anestezi almadim gereksiz bence anestezide zor bir islem tehlikelide olabilir,aci degilde stres vardi tabi dayanilmayacak bisiy degildi bana gore
Numarasini bilmiyorum canim netten bakabilirsin bilson emar bakirkoy

Gunaydin bende devlette cektirecem korkum var bi yandan adet olmayi bekliyorum...adetten kac gun sonra çekiliyor acaba
Adetin tam bitsin hamilelik riski olmasin diye adet sonrasi cekiliyor bitince o hafta cektir

Amin canim
Bayan cekti anestezi almadim gereksiz bence anestezide zor bir islem tehlikelide olabilir,aci degilde stres vardi tabi dayanilmayacak bisiy degildi bana gore
Numarasini bilmiyorum canim netten bakabilirsin bilson emar bakirkoy
Ben 1 saat önce cektirdim cnm anestezi li çok şükür hiç bi sıkıntı da cekmedim

Ben 1 saat önce cektirdim cnm anestezi li çok şükür hiç bi sıkıntı da cekmedim
Oncelikle gecmis olsun anestezi almak sizin tercihinize kalmis kisiye gore degisir ben gerek gormemistim umarim guzel sonuclar alirsiniz sevgiler

Oncelikle gecmis olsun anestezi almak sizin tercihinize kalmis kisiye gore degisir ben gerek gormemistim umarim guzel sonuclar alirsiniz sevgiler
Çok tsk ederim Dr ağrısız olmasi için anestezi li önerdi o yüzden yaptım ama çok rahat olduğunu söyleyebilirim... çok şükür sonuc gusel çıktı umarım bundan sonrasinda hamile olurumm tabiki isteyen herkese Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin..

Aşılama filan yapmadanmı tüp yaptırdınız

bende geçtimiz pazartesi anestezili çekindim (rahme verilcek olan ilaçı ben kendim almıstım eczaneden) doktor hiçbir sorun olmadını söyledi sadece rahmini doldurmak için fazla ilaç verdim hemen dolmadı dedi bende hiç sormamısım neden öyle oldu die kafa yerinde değildi ondan heralde sonradan eşimle konusurken oda içirden bayan çıktı ilaç alıp geri girdi demekki o yüzden filan demisti acaba neden öyle olduki bilgisi olan varmı rahmim çbmi büyük acaba

Bende bugun gittim çektircektim ama ilişki oldu diye çekmediler moral sıfır bende tabi. Başına böyle birşey gelen varmı arkadaslar

İlişki sorun olmaz diyenlerde var ilişki önermeyen doktorlarda okudugum kadarıyla kafam karışık offf

Öyle bişey olsa söylerlerdi sanırım alakası yoktur bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…