İlacı neden kendin aldınbende geçtimiz pazartesi anestezili çekindim (rahme verilcek olan ilaçı ben kendim almıstım eczaneden) doktor hiçbir sorun olmadını söyledi sadece rahmini doldurmak için fazla ilaç verdim hemen dolmadı dedi bende hiç sormamısım neden öyle oldu die kafa yerinde değildi ondan heralde sonradan eşimle konusurken oda içirden bayan çıktı ilaç alıp geri girdi demekki o yüzden filan demisti acaba neden öyle olduki bilgisi olan varmı rahmim çbmi büyük acaba
bilmem reçete yazıp verdilr bizde eczaneden aldık.İlacı neden kendin aldın
Gerçekten mucize gibi allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahhh..benim 1 cocuğum var daha sonra birde kürtajım oldu kızım küçük diye aldırmak zorunda kaldık ben çalışıyordum mecburdum yaniyok ben tüp bebek denedim yaş itibarıyle mecburdum, tutu ancak 5. Ayımda rahim ağzı yetmezliğinden erken doğum oldu, kaybettim meleğimi 2,5 -3 ay sonra tekrar tedaviye başlamıştıkki doktorum iptal etti yumurtaların düzensiz gelişiminden dolayı o ay düzenli gelişen sol kanalındaki 1 yumurtacık kendiliğinden tuttu Rabbimin mucizesi :) sizin yaş kaç? Neden rahim filmi istendi?
Ayyy hadi hayırlısıı burdan yaz gelişmeleri..Yarın çektirecem inş
Cektirdim cnmAyyy hadi hayırlısıı burdan yaz gelişmeleri..
Amin Can'ım bir daha olur mu bilmem keşke erken evlenseydim 3 bebişim olsaydı Bebek'le çokk tatlı anneliği 3 günlüğüne tatmıştım ilk yavrumda dünyam değişmişti adeta.. İnşalah bu yavrumda ömür boyu tadarım hayırlısıyla, sizinde inşallah olur kızınıza kardeşcik geliverir belki kürtajdan sonra rahim küsebiliyor diye duymuştum belki hurafedir, ama inşallah yeniden anne olursunuz evlat kokusu bambaşkaGerçekten mucize gibi allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahhh..benim 1 cocuğum var daha sonra birde kürtajım oldu kızım küçük diye aldırmak zorunda kaldık ben çalışıyordum mecburdum yanisimdi kızım cok istiyor diye karar verdik ama 1 yıla yakındır deniyorduk olmadı doktora gittim yumurtlamam zayıfmış 2 ay klomen kullandım. Daha sonra başka doktora gittim bana rahim filmi ćektirelim aşılama deneyelim dedi..o yüzden adet olmayı bekliyorum gün almaya gidicem çektirmek için..
İlişki olmaması gerek çünki olurda döllenme olursa sürece Zarar vermemek için iptal etmiş olabilirler belki yavrunuz oluşuyordur, rahme verdikleri ilaç tüpleri geçip karın boşluğuna doluyor ama yumurtalıklara ulaşabilir zarar verebilir ilişki ve yumurtlama dönemi yapmazlar adett bitiminden hemen sonraki ilk günlere gün verirler
Benim konuyu bilen yokmu acaba kuşum
Canım ayın 2 sınde adet oldum benim 3 gün sürüyo. Yani bugün 7. Günü normal şartlarda bugunlerde çekliyor ama işte ilişki kısmını bilemedim vallaİlişki olmaması gerek çünki olurda döllenme olursa sürece Zarar vermemek için iptal etmiş olabilirler belki yavrunuz oluşuyordur, rahme verdikleri ilaç tüpleri geçip karın boşluğuna doluyor ama yumurtalıklara ulaşabilir zarar verebilir ilişki ve yumurtlama dönemi yapmazlar adett bitiminden hemen sonraki ilk günlere gün verirler
Devlette inferliteye başvuruyorsun onlar sana gün al diyor gün alıyorsun ben özelde çektirdim devlette bir bayan çektirmiş sordum çok acımadı dediselam arkadaslar rahim filmi çektirenler yardımcı olabilirmi özeldemi devlettemi çektirdiniz .. devlette randevu nasıl alınıyo...
Cankm Ben devlettede özeldede çektiremedim valla nereye gitsem sorun oldu. :))Devlette inferliteye başvuruyorsun onlar sana gün al diyor gün alıyorsun ben özelde çektirdim devlette bir bayan çektirmiş sordum çok acımadı dedi
Yarın yine sorcam olursa olur artık canım ne yapayım bidahaki ay devam sürünmeye :))Devlette inferliteye başvuruyorsun onlar sana gün al diyor gün alıyorsun ben özelde çektirdim devlette bir bayan çektirmiş sordum çok acımadı dedi
Neden ki özelde fiyattan başka ne sorunuCankm Ben devlettede özeldede çektiremedim valla nereye gitsem sorun oldu. :))
Doktor doguma girer doktor olmaz . Radyolojıdeki hanımefendilerin keyfi gelip randevu vermez filan filan telefon acarsın randevuya gerek yok gelebilirsiniz heran derler ama gidersin dolusur randevu almanız gerekir derler bunları yaşadım :))Neden ki özelde fiyattan başka ne sorunu
Parada süründürüyo yani hastanede canım :))Neden ki özelde fiyattan başka ne sorunu
İnşallah canım allah isteyen herkese nasip etsin bebiş. aynen anesteziye gerek bile yokmuş bi heyecan oldu ama acı fazla olmadı bendede. 410 tl verdim bendeArkadaslar selamlar , Ben haziran ayinda hsg cektirdim ozel bir hastanede 420 tl ydi kendi doktorumun oldugu hastane 700 tl fiyat vermisti yuksek geldi biraz arastirdim sansima tek agrisiz yontemle cekilen yeri bulmusum ben cok buyuk korkularla gittim canim cok acicak diye adet sanciniz nasil bilmiyorum ama benim cok siddetlidir hsg cekilirken ona benzer bi sancim 10 saniye surdu sadece o kadar tuplerim acik cikti henuz gebelik yok bu ay belki olabilir kan testi sonucu bekliyorum inşallah sizlerde hsg sonrasi iyi sonuclar alirsiniz
Cok sevindim o zaman sonuc olumludur umarimmİnşallah canım allah isteyen herkese nasip etsin bebiş. aynen anesteziye gerek bile yokmuş bi heyecan oldu ama acı fazla olmadı bendede. 410 tl verdim bende
İnşallah canım yarın alcam sonucu. Sen ne zaman çektirdinCok sevindim o zaman sonuc olumludur umarimm
Canım hayırlı olsun önce :) allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Yok bnm çok kısa ve hafif ağrım oldu korkacak hiç bişey yok cnm kendini kasma yeter hsg sonrasında hamile kaldım adet olmadim üzerine 1 sene boyunca hamile kalmamıştım çektirmeye değer yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?