- 7 Temmuz 2016
- 820
- 731
- 53
- 37
Amin nn n insssAllahım hayırlısıyla bu ay hepimize pofuduk pofuduk bebişler versin
canım incir kürü yapıcam sende yap. bu ay klomen kullancazmıkiAmin nn n insss
Nasıl oluo incir kuru cnm hiç yapmadım bencanım incir kürü yapıcam sende yap. bu ay klomen kullancazmıki
Yok cnm ben düzenli adet oluorum çok şükür yumurtaliklarda sıkıntı yok benimsenın yumurtaların tembelmi. ibrhm saraçoğlu hamile kalamayan yumurta tembellıgı olanlara tavsıye ediyo.. 7-8 inciri ortadan kesip kaynatıp suyunu ıcıyosun canım
Yaa benim adetim bitti şimdi kasik ağrım var neden acaba hemşire ark. Sordum yumurtlama olabilir dio olabilir gerçekten de yaa akıntım da var ilk defa oluo anlamadım gittisenın yumurtaların tembelmi. ibrhm saraçoğlu hamile kalamayan yumurta tembellıgı olanlara tavsıye ediyo.. 7-8 inciri ortadan kesip kaynatıp suyunu ıcıyosun canım
üşüttünmü yoksa. yumurtlama adetin ortasında olmuyomu genelde canımYaa benim adetim bitti şimdi kasik ağrım var neden acaba hemşire ark. Sordum yumurtlama olabilir dio olabilir gerçekten de yaa akıntım da var ilk defa oluo anlamadım gitti
degerlendır tatlım yınede :))Aynen bende o yüzden şüphelendim ama adetin biter bitmez yumurtlayan varya oda geldi aklıma yaa neyse kendimi sıcak tutayim ben en iisi
Hsg girecem olmazzz sonrasını değerlendireyim :))degerlendır tatlım yınede :))
yasakmıki :))Hsg girecem olmazzz sonrasını değerlendireyim :))
Yokk ole bişe duymadım ben kendim koydum vallayasakmıki :))
Neyse cnm yarın devam ederiz iyi geceler görüşmek üzereYokk ole bişe duymadım ben kendim koydum vallakoptum yaa
öptüm canım kendıne ıyı bak ıyı gecelerYokk ole bişe duymadım ben kendim koydum vallakoptum yaa
Memnun kaldim nette okuduklarimdan korkmustum bosa dert etmisim cok kolay gecmisti filmden sonra yara vardi doktorum yara yakma islemi yapti 2 ay yasak vardi agustosta hamile kaldim 16 aylik oglum var su an Rabbime sukurler olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallahFiyat daha iyiymiş ama 2 sene geçmiş şuan 300-350 falandır heralde
Nasıldı canım peki anestezisiz mi acı oldu mu? Memnun kaldınmı peki bakırköy çok uzak bana oraları hiç bilmiyorum ama yinede dinlemek isterim seni fiyat daha uygun en azından ama ben alttan muayede kasılıyorum biraz
Sıkma canını başka hastaneye gidersin yaa
depresyona gırdım ıyıce.Sıkma canını başka hastaneye gidersin yaa
Girme sakin ol kuzum :)depresyona gırdım ıyıce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?