arkadaşlar rahim filmi çektirenler bakabilirmiiiiii

senın yumurtaların tembelmi. ibrhm saraçoğlu hamile kalamayan yumurta tembellıgı olanlara tavsıye ediyo.. 7-8 inciri ortadan kesip kaynatıp suyunu ıcıyosun canım

senın yumurtaların tembelmi. ibrhm saraçoğlu hamile kalamayan yumurta tembellıgı olanlara tavsıye ediyo.. 7-8 inciri ortadan kesip kaynatıp suyunu ıcıyosun canım
Yok cnm ben düzenli adet oluorum çok şükür yumurtaliklarda sıkıntı yok benim

Yaa benim adetim bitti şimdi kasik ağrım var neden acaba hemşire ark. Sordum yumurtlama olabilir dio olabilir gerçekten de yaa akıntım da var ilk defa oluo anlamadım gitti

Yaa benim adetim bitti şimdi kasik ağrım var neden acaba hemşire ark. Sordum yumurtlama olabilir dio olabilir gerçekten de yaa akıntım da var ilk defa oluo anlamadım gitti
üşüttünmü yoksa. yumurtlama adetin ortasında olmuyomu genelde canım

Aynen bende o yüzden şüphelendim ama adetin biter bitmez yumurtlayan varya oda geldi aklıma yaa neyse kendimi sıcak tutayim ben en iisi

Memnun kaldim nette okuduklarimdan korkmustum bosa dert etmisim cok kolay gecmisti filmden sonra yara vardi doktorum yara yakma islemi yapti 2 ay yasak vardi agustosta hamile kaldim 16 aylik oglum var su an Rabbime sukurler olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…