Benim arkadaşıma imkansız doğal yollarla çocuk olmaz demiş doktor. Tek yol tüp bebek aşılama falan da tutmaz demiş. 1 ay bekleyip tüp bebek yapacaklardı. Şimdi 7 aylık hamileo gıttı test yaptırdı ürolojıye tekrar kontrol olur demıs ama tabı hareketsızde %32 canım
hımmm benim dogal olcak yok tüp olmaz dedide dogalı görmedik :))Benim arkadaşıma imkansız doğal yollarla çocuk olmaz demiş doktor. Tek yol tüp bebek aşılama falan da tutmaz demiş. 1 ay bekleyip tüp bebek yapacaklardı. Şimdi 7 aylık hamile
Stres yapma kendine hiç kimseyi de duyma vakti zamanı vardır Rabbim yeter ki istesin olmayacak bişe deil ki cnmyaşımdan dolayı acele edıyorum bırazda zamanım gecıyo artık ... yumurtalarım tembel o sorun var bı an önce olur ınsallah artık eşim çok istiyo tabı bende. bide çocuk varmı dıye soranlar sormasın ıstıyorum
Olcak olcak. Minnak minnak evde dolaşacaklarhımmm benim dogal olcak yok tüp olmaz dedide dogalı görmedik :))
selam arkadaslar rahim filmi çektirenler yardımcı olabilirmi özeldemi devlettemi çektirdiniz .. devlette randevu nasıl alınıyo...
Ayyyy ins yaaa isteyen herkese versin Rabbim :) sen hamilemisin cnm hsg cektirdikten snra ne zaman hamile kaldın ?Olcak olcak. Minnak minnak evde dolaşacaklar
aynen bende çok olumsuz yorum okudum gunlerce takıp ettım ... bebişin olmuştur ınşşÖzelde çektirdm. Anestezi almadim hicte gerek yok bosuna korkutmuslar bes alti sk lik islem için anestezi almaya gerek yok. İlacı salarken hissedersen eger tüplerin açık demektir. İşlem bittikten sonra bu muymus dedim o.kadar kötü yorum okumuştum alakasi yokmus
aynen bende çok olumsuz yorum okudum gunlerce takıp ettım ... bebişin olmuştur ınşş
hemen mı kaldın yoksa tedavıye devam ettınmı canım32 haftalik hamisim canm :)
Allah söyletiyordur inşallahAyyyy ins yaaa isteyen herkese versin Rabbim :) sen hamilemisin cnm hsg cektirdikten snra ne zaman hamile kaldın ?
hemen mı kaldın yoksa tedavıye devam ettınmı canım
ay canım bende bır hafta içebildim o sogan kürünü tadı çok kötüydü bıraktım .. yumurtlaman ıyımıydı. hayırlı ugurlu olsun bebeşinBizim iki sene olmadi cnm esim Varikosel ameliyat oldu morfoloji sıfırdi bende sorun yoktu kasimda rahim filmi cektirdim martta asilama yapilacak ay hamile kaldim ama sogan kuru denedim o vesile oldu sanırım ilk ay tuttu
bu ay olalım bızde ınsallah hamileStres yapma kendine hiç kimseyi de duyma vakti zamanı vardır Rabbim yeter ki istesin olmayacak bişe deil ki cnm
ay canım bende bır hafta içebildim o sogan kürünü tadı çok kötüydü bıraktım .. yumurtlaman ıyımıydı. hayırlı ugurlu olsun bebeşin
benim eşim sogan sarımsak yemedıgı için onada kokuyor bırde tadı yok canım bu ay incir kürü yapayım diyorumBen tadini cok sevdim cnm severek içtim bende hersey normaldi :) bence tekrar dene sen. Ne kadardir olmadi sizin.. Sağol cnm sizedenasip olsunins
İnş cnmbu ay olalım bızde ınsallah hamile
Ayyy inş yaa valla ben hamilesin saniodum inş da hamilesindir :)Allah söyletiyordur inşallahbildiğim kadarıyla şu an bebiş yok ya da var ben daha öğrenmedim. Haftaya Çarşamba adet günüm. O gün olmazsam hemen kan testi yaptırcam
Allahım hayırlısıyla bu ay hepimize pofuduk pofuduk bebişler versinAyyy inş yaa valla ben hamilesin saniodum inş da hamilesindir :)
aminnnnnnnnAllahım hayırlısıyla bu ay hepimize pofuduk pofuduk bebişler versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?