arkadaşlar rahim filmi çektirenler bakabilirmiiiiii

Çok etkilendim yaa

Tüm tetkiklere "İNANÇLA " Devam ..
Bu, ÖNCELİĞİNİZDİR..

Ancak bunun yanında Inansanız da, inanmasanız da yapmanızı bir Büyüğünüz olarak tavsiye edeceğim (2)husus var..
Kesinlikle ÇOK etkilidirler ve dediğim gibi inanmasanız bile yapmanız yetecektir..
Ama Devamlı Yaparsanız..

(1)
Her ne zaman ki aklınıza bu konuya dair en ufak şüphe, kaygı, tasa geldi.. Anında üç defa IPTAL -IPTAL - IPTAL deyin. Yanınızda birisi var ve sesli yapamıyorsanız eğer, Beyninizden yapın bunu ve hemen ...
Ancak en önemli konu aklınıza buna dair olumsuzluk her ama her gelişinde ve her defasında KESINLIKLE yApınız..

Diyelim ki yanınızda Bebeğinizin olmadığına dair konuşan var.. Konuyu açmalarına kati şekilde yasak getirin.. Anneniz. Eş aileniz, kardeşiniz, arkadaşınız, her kim olursa olsun konuyu açmalarına izin vermeyin ve hem de yine buna dair her sözcük işittiğinizde aynı işlemi tekrarlayın..

DIYORUM YA, INANMASANIZ DA LÜTFEN HEP YAPIN..
VE BUNU EŞINIZE DE ÖĞRETIN..
BUNU HER IKINIZIN DAİMİ ALIŞKANLIĞI HALINE GETIRIN..
YAPTIĞINIZ BU İŞLEMİ BAŞKALARI ILE PAYLAŞMAYIN..
BEBEKSİZLİĞE DAIR KONUŞULMASINI YASAKLAYIN.
KENDI ARANIZDA BILE, ASLA ..

Bu yukarıda detaylıca anlattığım çok kolay bir işlemdir, gerçekten.. Kısa sürede beyniniz otomatikman bu kodu zaten kendisi işlemeye başlayacaktır. Bebeğim olur mu.. Olmaz mı.. Ya olmazsa.. Arkadaşımın oldu benim hala olmadı.. Hiç mi olmayacak ... IPTAL- IPTAL- IPTAL ..

SIZIN VE EŞINIZIN BEYIN VE RUH FREKANSLARINIZDA BU OLUMSUZLUĞA ASLA IZIN VERMEYIN..

(2)
Şimdi gelelim zor olana..
ISTEMEK DEĞIL, " İ M G E L E M E K" tir bu anlatacağım..
İş, inanın Bana ki eğer sadece "istemek" ile bitiyor olsa idi, "Secret" Kitabını okuyan ve istemeye başlayan herkesin her istediği olurdu. Ama yok böyle birşey :) )))

İMGELEMEK DERKEN....
DAIMI OLARAK İÇİNDE BULUNACAĞINIZ RUH HALI ŞU OLMALI..
SIZIN BIR BEBEĞINIZ "Z A T E N V A R .. "
HEM DE ŞIMDI.. ŞU "ANDA " VAR..
O "SIZI ANNE OLARAK ZATEN SEÇTI.."
GELECEĞI TARIH ZATEN BELLI.
BUNU " O " BILIYOR..
SIZ ONA HEP " HOŞGELDIN BEBEĞIM.. ANNEN OLARAK BENI SEÇTIĞIN İÇİN SANA ÇOK TEŞEKKÜR EDIYORUM. SENI SEVIYORUM.." Diyeceksiniz hep.. Hep..

Onu öylesine imgeleyeceksiniz ki, geldiğinde yatacağı odayı ne renk boyayacağınızı, mobilyasının ne renk olacağını, yatağını nereye koyacağınızı. Kız olursa adı ne olacak, erkek olursa ne olacak.. Bunlara kadar DAIMA "İMGELEYECEKSİNİZ.." Doğum y apacağınız hastaneyi bile seçin. Gidin hastaneyi yerinde görün. Odalara bakın. Ben burada doğum yapacağım. Önceden görmeye geldim deyin. Kaç aylık hamileliğiniz derlerse, "karar verdim hamileliğe " deyin.. Doğum odasının kapısına yapacağınız süsü " kafanızda" şekillendirin. Hastaneye geleceklere neler ikram edeceğinizi belirleyin.. Bebeğiniz karnınızdayken O'na dinleteceğiniz müziği seçin.. O gelince, uyuturken çalacacağınız müziği de seçin :) Önerim her Bebek için herzaman RAVEL VE BEETHOVEN 'dır.. Mozart, Tchaikovsky, Dvorak .. Çok severim ama Bunlardan uzak olun Bebek sözkonusu olduğu için ..

Imgelemeye devam.. Bebeğiniz karnınızda her ay kaç santim olacak değil.. Her ay kaç santim oluyor, kaç gram "oluyor " Bunları öğrenin, bunları bilin.. Çocuğum ilkokula şu okulda "GIDIYOR " deyin.. Daha uzun yazamayacağım.

İMGELEMENİN TAM OLARAK NE OLDUĞUNU KENDINIZ DE INTERNETTEN DIKKATLICE ARAŞTIRIN, ÖNERIRIM ..

DUYGU'' LÜTFEN ŞUNU " BILIN" .. HEM SIZ HEM EŞINIZ BILIN KI..
SIZ " ZATEN BEBEKLİSİNİZ.. "
VE SIZ ZATEN " ANNE VE BABA" SINIZ..
SADECE BEBEĞINIZ ŞIMDI , ŞU ANDA ÖTE BOYUTTA.
VE SIZE GELIYORRRRR ..
VE HEMEN ŞIMDİ, ŞU ANDA GELİYORRRR ...

GELECEK " DEMEYECEKSINIZ ASLA..
GELMESİNİ KENDI KENDINIZE ERTELERSİNİZ EĞER BÖYLE YAPARSANIZ..
GELMEDI DEMEYECEKSINIZ ASLA ..
(HEMEN "IPTAL -IPTAL -IPTAL " BU DURUMDA ..)

BEBEĞIM GE Lİ YOR ..
"Ve Öyle de Ol'du "
işte Anahtar Cümleleriniz bunlar..

Ben eski üyeyim.
Hergün okurum sayfaları,
Ancak Beni çok etkileyen bir durum varsa ve gerçekten işleyecek bir önerim varsa.. Üye girişi yaparım sırf o mesajı gönderebilmek için..
Bunu Bugün Sizin için yaptım..
Bunda bir Hayır Var..

S E V G I M L E. K A L I N ..

Ve, Size yazdıklarımın tümü sadece aşağıdaki şu Satırlarınız içindi..
Ben okumamış olayım. Zaten hemen sizin adınıza IPTAL IPTAL IPTAL dedim bile , okur okumaz..
Siz, yazmak ne demek, bu aşağıdaki kelimeleri düşünmüyor bile" Ol'un ..

Buda başka bir yazısı bende çok etkilenmiştim bir kaç oluyo bir Dr dan dinledim tüp bebek yapılacak hastaları tatil köyü gibi bir yere goturuyolarmis kafalarını boşaltsinlar die Dr şöyle demişti
Kadın ne kadar gebelik düşünürse beyin ekstra çalıştığı için yumurtalık tan güç alır çünkü daha çok mesai yapıyo aynı şey erkek içinde geçerli demişti erkeğin de düşündükçe spermler zayıflar gebelik zorlaşır demişti gerçekten bu ablanın yazdıkları çok mantıklı gelmişti bana

Aynen çok doğru solemis yaa

Canım sağol zahmet oldu sana da :) buldun, bizimle de paylaştın :) Çok güzel ve öenmli tavisyelerde bulunmuş gerçekten

Geçmiş olsun canım iyi yapmışsın bende bir an önce çektirmek istiyorum adetimi bekliyorum 35.günüm bugün bi delilik yapıp erken gebelik testi aldım ve ağzımın payını aldım yine bende 1 yıldır istiyorum...geçen sene ekimde başlamıştık
Nasıl olsa gecikmem olduğu için varsa çıkar dedim kasıklarımdaki sızılar da iyice geriyor beni sinir basıyor Rabbim hayır etsin sonumuzu
şimdi herşeyi geçtim sağlığımı düşünüyorum
Ondan önemlisi yok

Canım hiç aksatma daha önce niye çektirmedim dememek için bir an önce gidip çektir. 5-7 dakika ya sürüyor ya sürmüyor. Hiç de korkulacak bir şey yok. Ki krokulacak bir şey olsa bile bebeklerimize kavuşmak için azıcık cesaretli olmak lazım.

Hiç umutsuzluğa kapılma, hele umutlandığın için asla suçululuk duyma. Hepimizin hakkında hayrlısı olsun tatlım. Dediğin gibi sağlık, evdeki huzur en değerli şey. Gerisi var olan mutluluğu çoğaltan şeyler, buna bebek de dahil. Elimizde olmayan şeyler için eldekilerin değerini bilmek gerek. Eşini, kendini sakın yıpratma. Olursa olur, olmazsa gnümüze şükür deyip önümüze bakmak lazım.

Hakkımızda hayırlısı canım :)

ALLAH razı olsun canım haklısın çok ...
evet İnşaaAllah adet görmeyi bekliyorum artık 1 yıldır beklemişim zaten bu sefer kesin kararlıyım çektirmek için hatta geçen ay randevu bile almıştım sonra iptal ettirdim 1 ay daha bekleyeyim diye ama keşke dememek lazım herşeyde bir hayır vardır...
Hayırlı cuma'lar cümlemize İnşaaAllah Rabbimizin affettiği razı olduğu kurallardan oluruz

Kızlar bana yardım eder misiniz ben Ankara sincanda Koru hastanesine randevu aldım rahim filmi için 250 tl anestezisiz bana onerceginiz başka bir yer varmı yada koruda çekilip memnun kalan varmı.Bilmiyorumda ankaradaki hastaneleri.esim devlete cektir dedi ama ben göze alamadım açıkçası bide devlete gidicem randevu alamicam.koru hastanesi nasıl bilen varmi

Canım ben özelde anestezisiz çektirdim 400tl verdim özelde istnbl bu arada. Anastezi sadece işlemleri görmüyosun ama sonrasında kasık karın ağrısı aynı. İşlem uzun sürmedi sadece bi heyecan oluyo okadar

Canim ben sincan koruya muayeneye gitmistim. Huseyin hoca'ya. İyi bir doktor. Bana da hsg cekebilirz demisti ama bana anestezisiz 300 tl demisti. Daha sonra bir arkadasim Etimed hastanesinde hsg cekinmisti. Bana da cesaret geldi referansli olunca. Orda Emel Ozalp Oktem var. O cekti rahim filmimi. 300 tlye anestezisiz cekindim. Memnun kaldim. Simdi de ona devam ediyorum canim.

Tesekkur ederim kızlar sağolsun.Bende perşembe cekilicem işte korkunun ecele faydasi yok bakalım inşallah temiz çıkar agri bir yana katlanılır ama sonuç iyi çıkar umarım.Sizlerin temiz çıktı inşallah sonuçlar bu kadınlar niye çekiyor herşeyi hayirlisi

İnşallah seninde temizdir canım merak etme bende çok korkmuştum bişey vardır diye ama yokmuş rahat ol herşeyin tedavisi var cnm

Tesekkurler canım bilmediğim bir yerde bu kadar uğraşıyorum tek başıma birde başka sorun çıksa nasıl basederim .Cahillikler de alakalı değil bu durum ne güzel hastaneler var hemde devlet ama adam goturmuyor ben gidemem ozele mjrin kırın yoruldum valla Tesekkurler iyi niyetin icin

Çektirdim rahim filmi temiz çıktı çok şükür hatta ekrandan izledim ilacın dağılışını korktuğum kadar olmadı burda yazılanları okuyunca bayılırım sanmistim ama hiç öyle değilmiş şükür

Bende iki ay once cektirdim anestezili 800 tlye sol tup kapali sag tup acik cikti ilk ay film sonrasi 20 gun gecikmeli adet oldum normalde gunum sasmazken ikinci aydayim 8 gun gecti hala adet olmadim asilama dusunuyorum ama ona bilr umudum kalmadi tek tavsiyem cok guvenli bir yerde cekinin doktorlar sirf ameliyatini yapmak icin kapali diye sonuc cikarabiliyormus

Kizlar suan tarlusal kullanıyorum adet olmak icin oldukdan sonrada hsg cekilcem ama cok korkuyorum yaptirdikdan sonra cok agri ve kanama oluyo mu ?

Kizlar suan tarlusal kullanıyorum adet olmak icin oldukdan sonrada hsg cekilcem ama cok korkuyorum yaptirdikdan sonra cok agri ve kanama oluyo mu ?
Cok agri ve sancı olmuyor. ben 3 ay önce cekildim ama hala bir gebelik yok. Kimisi hemen çekildiği ay hamile kalıyor kimisi de benim gibi kalamiyor. ben anestezili cektirdim. girio cikip filmin cekilmesi toplam 10 dk sürüyor. 10 dk sonra uyaniyorsun zaten. ama cok yorgun hissediyorsun kendini uyumak istiyorsun. biraz kan geliyor leke gibi. cok hafif de agri. yani agri denilmeyecek kadar az. Eğer tuplerin aciksa bir kac ay kendi haline bırakıyor doktorlar. hala bir gebelik olusmamissa seni tekrar muayneye çağırıyorlar ve tedavi islemlerine baslaniyor. aşılama veya tup bebek.
Fakat tüpler kapaliysa direk tüp bebek tedavisine baslaniyor canim.

Tesekkur ederim verdiğin bilgiler icin ben 28 eylulde kurtaj oldum 9.5 haftalik bebegimin kalbi durdu şimdi tekrar olmasin diye önlem amacli bütün testleri yaptiriyo doktor smear testi aldirdim kan verdim bi bu kaldi ama korkuyorum iste yinede bende ozelde yaptiricam anestezli yoksa dayanamam zaten ins temiz cikar sonuclarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…