- 8 Şubat 2016
- 282
- 66
- 48
Sizin sorununuz neydi acaba? Nekadar ugrastiniz bebek icin? Benimde rahim filmim cekildi ve bugun asilamam olduda merak ettimmerhaba arkadaşlar bende rahim filmi çekildikten 1 ay sonra hamile kaldım ilk 3 ay şans çok yüksek diyorlardı bende oldu çok şükür. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş.
Canım bende geçen sene hsg rahim filmi çekildem fakültede ücretsiz ben çok kötü olmuştum yarım çekebildiler benimkini ve kanamam olmuştu ve odadan çıktıktan sonra bayılmışım hastanenin ortasında dayanamadım acısına ve hemen doğumhaneye götürdüler apar topar beni kontrol ettiler yırtılma oldumu diye allahtan birşey olmadı ama herkesin böyle olmuyo bana çok kötü biri denk gelmişti ve kaba davranıyodu bide rahim perdesi varmış onu gördük rahim perdesi ameliyatı oldum ve şuan hamileyim
Sizin sorununuz neydi acaba? Nekadar ugrastiniz bebek icin? Benimde rahim filmim cekildi ve bugun asilamam olduda merak ettim
Canm bnm.yasm.zaten.kucuk 18 di yaptrdgmda anestezi.ile yaptrdm korun.vs demedi doktor rahimfilmi cektrenler.hemn.hamile.kalabiliyo.dedi.doktor tuplerim.cok.sukur hepsi ackti rabbim.sanada nasip.etsin.her.isteyenede tabi Tez zamnda ☺İlk ay korun yada korunma dedimi doktor canım sen ne yaptın film çekildiğin zaman
Cok sevindim sizin adiniza.masallahh☺ ben nazkozlu cektirdim.zaten benim gittigim hastane narkozsuz yapmiyomus.cok sukur temiz cikti.bakalim darisi bizlere insallah.su 15 gun nasil gecicek bilemiyorum...2.asilamam benim.sanirim bidahada yaptirmam tüp bebege geceriz10-11 ay denedik olmadı. Prolaktinim biraz yüksekti o da 30larda filandı. Hiçbir sıkıntım yoktu görünürde. Adet düzenliydi. 5-6 ay olmayınca doktora gittim. Narkozlu rahim filmi dedi çektirmedim korkup, denemeye devam ettim. Sonra 11 ayda yine gittim. Kesin çektireceksin narkoz istemiyorsan narkozsuz çektir dedi doktorum. Özelde bir yer buldum çektirdim. İkinci kez sıvı verdiler öyle geçti sıvı rahim filminde. Tıkalıymış demek ki. Sonraki ay denedim hamile kaldım. İsteyen herkese olsun inşallah.
Evet canım kesinlikle özelde narkoz veriyolar ama devlette yok diyolarİstisnalar olabilir tabii ki. Çok sık yapılan yerlerde yaptırmakta fayda var. Belki ağrı eşiği ve rahmin yapısı da etkiliyor olabilir. Ama ben korka korka gittiğimde teknisyen ve hemşire bu kadar korkacak bir şey yok sana kim ne söyledi demişti. Sizin özel durumu tenzih ediyorum, çok geçmiş olsun. Belki özelde yaptırsanız daha farklı olurdu, devlette malum isteksiz iş yapabiliyorlar bazen.
Geçen ay çekindim ben de ama bu ay malesef o şanslı gruba giremedimmerhaba arkadaşlar bende rahim filmi çekildikten 1 ay sonra hamile kaldım ilk 3 ay şans çok yüksek diyorlardı bende oldu çok şükür. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş.
Geçen ay çekindim ben de ama bu ay malesef o şanslı gruba giremedimhayırlısı böyleymiş :) diğer ay inşallah HSG'den 2 ay sonra hamile kaldığımı burda paylaşmak nasip olur
Hayrlı olsun canım sana, sağ salim kucağına al inşallah :)
İnşallah canım inşallah beraber paylasiriz böyle bir haberGeçen ay çekindim ben de ama bu ay malesef o şanslı gruba giremedimhayırlısı böyleymiş :) diğer ay inşallah HSG'den 2 ay sonra hamile kaldığımı burda paylaşmak nasip olur
Hayrlı olsun canım sana, sağ salim kucağına al inşallah :)
Swnin Yasin kaç canım mümkünse soylermisin yaşta önemli duyunca bizde olurmu acaba diyoruz ama sizlerin yaşı genç çıkıyor bize nazaran ben 35 im meselaBende haziran ayında çektirdim anestesisiz 650 TL. özel bir hastanede . Çok hafif bir sancı oldu kasıklarm da ama çok minnak hiç rahatsz etmedi beni çektirecek olanlar sakın korkmayın kendinizi De kasmayın .
Ve Allahın izniyle hemen hamile kaldım çok şükür .
ilk 3 ay için çok yüksek diyorlar canım sen umudunu hep yüksek tut :) inşallah bidaha ki ay burdan kutlama yaparız :))
İnşallah canım inşallah beraber paylasiriz böyle bir haber
23 yaşındayım ben . ama 35 yaş da çok bir yaş değil . Rabbim. en kısa zamanda nasip etsin inşallah size deSwnin Yasin kaç canım mümkünse soylermisin yaşta önemli duyunca bizde olurmu acaba diyoruz ama sizlerin yaşı genç çıkıyor bize nazaran ben 35 im mesela
Neden hsg cekindin birde ilk bebeginmi bende 23 yasindayim ama ilk gebeligimdi kalbi durdu 28 eylulde kurtaj oldum hala adet olmadim tarlusal iciyorum bugun son gün adet olup bitince hsg cekinicem ve cok korkuyorum sanki birdaha hamile olamicakmisim diyeBende haziran ayında çektirdim anestesisiz 650 TL. özel bir hastanede . Çok hafif bir sancı oldu kasıklarm da ama çok minnak hiç rahatsz etmedi beni çektirecek olanlar sakın korkmayın kendinizi De kasmayın .
Ve Allahın izniyle hemen hamile kaldım çok şükür .
Benimde kalbi durmustu yavrumun Mart ayında kurtaj oldum eylulde tekrar hamile kaldım ondada dis gebelik dediler benimki kimyasal a daha yakin her zaman hayırlısı ni dile bende cok istedim cok cok fazla üstüne dusme zor biliyorum yasadimNeden hsg cekindin birde ilk bebeginmi bende 23 yasindayim ama ilk gebeligimdi kalbi durdu 28 eylulde kurtaj oldum hala adet olmadim tarlusal iciyorum bugun son gün adet olup bitince hsg cekinicem ve cok korkuyorum sanki birdaha hamile olamicakmisim diye
2 yil korunmada ilişkiden snra 2 defa klomen kullanmadan snra çocuk olmayınca doktr hsg çektirelim ondan snra başka yöntemler deneyelim dedi . hsg çektirdim o ay hamile kakaldım çok şükür . ılk bebegm bu arada . Hiç korkmana gerek yok hiç canin acımıyor . dua et allaha bol bol bende çok korkuyordum çocuğum olmayacak diye amma Rabbim nasip etti . sende dua et olacak inşallahNeden hsg cekindin birde ilk bebeginmi bende 23 yasindayim ama ilk gebeligimdi kalbi durdu 28 eylulde kurtaj oldum hala adet olmadim tarlusal iciyorum bugun son gün adet olup bitince hsg cekinicem ve cok korkuyorum sanki birdaha hamile olamicakmisim diye
Doktor alttan muayene etti sen anestezili yaptır dayanamazsin çatin cok dar dedi simdi tarlusal bitti bekliyorum adet olmati gun alicam hastaneden2 yil korunmada ilişkiden snra 2 defa klomen kullanmadan snra çocuk olmayınca doktr hsg çektirelim ondan snra başka yöntemler deneyelim dedi . hsg çektirdim o ay hamile kakaldım çok şükür . ılk bebegm bu arada . Hiç korkmana gerek yok hiç canin acımıyor . dua et allaha bol bol bende çok korkuyordum çocuğum olmayacak diye amma Rabbim nasip etti . sende dua et olacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?