arkadaşlar rahim filmi çektirenler bakabilirmiiiiii

Inşallah Allah hayirlisi ile verir canim. insan başına gelmeden anlamiyor. hamike kalabilmenin bu kadar zor oldugunu tahmin bile edemezdim. ama her zaman hayirlisini isteyelim. sahip olduklarimizin yaninda sahip olamadiklarimiz da nimet unutmayalim.

Allah isteyen herkese versin bazen düşünüyorum da o kdar durumu olmayip doktora gidemeyen köyde yasayan insanlar var onlar sanki bizim gibi sürekli doktora mi gidiyo saglikli mi besleniyor yok ama çocuklarında allah bagislasn hic bi sıkıntı yok çatır catir doğuruyolar bzen cok şaşırıyorum gerçekten veya tecavüze ugrayip bir keredr hamile kalanlar var gercekten cok sasirtici geliyo

merhaba arkadaşlar bende rahim filmi çekildikten 1 ay sonra hamile kaldım ilk 3 ay şans çok yüksek diyorlardı bende oldu çok şükür. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş.

Bu da bizim sinavimiz olabilir Allah katinda. Dünya nimetlerinden faydalanamamak bu dunya icin kötü ama belki ahiretteki nimetlere zemindir bu durum. gönlünuzu ferah tutun. Allah ol derse olur. duadan vazgecmeyelim.

doktorum önermişti canım. 7 ay kadar korunmadık bebekte gelmeyince bir rahim filmi çek istersen demişti bende o yüzden çektirmiştim.
Hmmm bende bebek cok istiyorum ama korkuyorum tekrardan aynı şeyler olucak diye nasil bu psikolojiden cikicam bilmiyorum

Hmmm bende bebek cok istiyorum ama korkuyorum tekrardan aynı şeyler olucak diye nasil bu psikolojiden cikicam bilmiyorum

sen içini ferah tut herşeyden önce. Dua ile rabbimize sığındığımız da çok şükür boş çevirmez ellerimizi bende dua ile aştım çok şükür :)

Antalya'da bir özel hastanede çektirdim, narkoz da yaptırmadım. O ay dene dedi doktor ama ben rahim filminde radyasyon aldım diye evhamlanıp bir sonraki ay denedim ve test pozitif çıkınca inanamamadım. Şu an hamileyim Allah'ın izniyle bebek bekliyorum. Başka bir sıkıntı yoksa filmden sonra şans artıyormuş. İsteyen herkese versin Rabbim.

merhaba arkadaşlar bende rahim filmi çekildikten 1 ay sonra hamile kaldım ilk 3 ay şans çok yüksek diyorlardı bende oldu çok şükür. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş.
Ne güzel sevindim adına yaşında kucukmus hani, rahim filmi istemiş doktor ben 35 yaşındayım iki aydır tedavi aldım demedi bana doktor ben kendim gittim çektirdin inşallah bizimde olur hamilelerde dua etsin olmayanlara

Ama ben rahim filmi öncesinde buradan öyle yorumlar okudum ki titreyw titreye gittim çektirdiğimde bu muymuş dedim. Üye olma sebebim de tamamen rahim filmi yüzünden. Yaşadıklarımı yazayım ki bebek isteyen, rahim filminden korkanlar korkmasın. Buraya saçma sapık yorumlar yazıp korkutmayın insanları.

:) Aynen bende öyle gittim korka korka gerçekten hicde oyle değilmiş o kadar çok ağrıya dayanamayan bebeği nasıl doğuracak agri bile değilmiş zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…