Allah isteyen herkese versin bazen düşünüyorum da o kdar durumu olmayip doktora gidemeyen köyde yasayan insanlar var onlar sanki bizim gibi sürekli doktora mi gidiyo saglikli mi besleniyor yok ama çocuklarında allah bagislasn hic bi sıkıntı yok çatır catir doğuruyolar bzen cok şaşırıyorum gerçekten veya tecavüze ugrayip bir keredr hamile kalanlar var gercekten cok sasirtici geliyoInşallah Allah hayirlisi ile verir canim. insan başına gelmeden anlamiyor. hamike kalabilmenin bu kadar zor oldugunu tahmin bile edemezdim. ama her zaman hayirlisini isteyelim. sahip olduklarimizin yaninda sahip olamadiklarimiz da nimet unutmayalim.
Cok sevindim senin adina ilk bebeginmimerhaba arkadaşlar bende rahim filmi çekildikten 1 ay sonra hamile kaldım ilk 3 ay şans çok yüksek diyorlardı bende oldu çok şükür. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş.
Cok sevindim senin adina ilk bebeginmi
Rahim filmini neden cekilmistinAllah razı olsun canım. Evet ilk olacak inş :)
Bu da bizim sinavimiz olabilir Allah katinda. Dünya nimetlerinden faydalanamamak bu dunya icin kötü ama belki ahiretteki nimetlere zemindir bu durum. gönlünuzu ferah tutun. Allah ol derse olur. duadan vazgecmeyelim.Allah isteyen herkese versin bazen düşünüyorum da o kdar durumu olmayip doktora gidemeyen köyde yasayan insanlar var onlar sanki bizim gibi sürekli doktora mi gidiyo saglikli mi besleniyor yok ama çocuklarında allah bagislasn hic bi sıkıntı yok çatır catir doğuruyolar bzen cok şaşırıyorum gerçekten veya tecavüze ugrayip bir keredr hamile kalanlar var gercekten cok sasirtici geliyo
Rahim filmini neden cekilmistin
Hmmm bende bebek cok istiyorum ama korkuyorum tekrardan aynı şeyler olucak diye nasil bu psikolojiden cikicam bilmiyorumdoktorum önermişti canım. 7 ay kadar korunmadık bebekte gelmeyince bir rahim filmi çek istersen demişti bende o yüzden çektirmiştim.
Hmmm bende bebek cok istiyorum ama korkuyorum tekrardan aynı şeyler olucak diye nasil bu psikolojiden cikicam bilmiyorum
Ne güzel sevindim adına yaşında kucukmus hani, rahim filmi istemiş doktor ben 35 yaşındayım iki aydır tedavi aldım demedi bana doktor ben kendim gittim çektirdin inşallah bizimde olur hamilelerde dua etsin olmayanlaramerhaba arkadaşlar bende rahim filmi çekildikten 1 ay sonra hamile kaldım ilk 3 ay şans çok yüksek diyorlardı bende oldu çok şükür. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş.
Rahimfilmden.3 ay sonra hamile kaldim ☺350 tl verdim ozelde yaptrdm.selam arkadaslar rahim filmi çektirenler hamilelik hemen oldumu.. tüp yada aşılama yaptıranlar önerilerini yazabilirlermi...
İlk ay korun yada korunma dedimi doktor canım sen ne yaptın filmden sonraRahimfilmden.3 ay sonra hamile kaldim ☺350 tl verdim ozelde yaptrdm.
İlk ay korun yada korunma dedimi doktor canım sen ne yaptın film çekildiğin zamanRahimfilmden.3 ay sonra hamile kaldim ☺350 tl verdim ozelde yaptrdm.
Rahim filminde radyasyon var mıdir niye bazı doktorla cekilinen ay bebek olsun diyor peki
Tesekkurler canım sagolBana sorduğum tüm doktorlar hemen denemeye başla hiçbir riski yok çok az radyasyon o da önemli değil dediler ama ben yine de bir ay bekledim.
:) Aynen bende öyle gittim korka korka gerçekten hicde oyle değilmiş o kadar çok ağrıya dayanamayan bebeği nasıl doğuracak agri bile değilmiş zaten.Ama ben rahim filmi öncesinde buradan öyle yorumlar okudum ki titreyw titreye gittim çektirdiğimde bu muymuş dedim. Üye olma sebebim de tamamen rahim filmi yüzünden. Yaşadıklarımı yazayım ki bebek isteyen, rahim filminden korkanlar korkmasın. Buraya saçma sapık yorumlar yazıp korkutmayın insanları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?