arkadaşlar rahim filmi çektirenler bakabilirmiiiiii

bende cektırdım rahım fılmı hıc acımadı bu muymus dedım. korkmayın kızlar :)

Özel hastanede mi yaptırdınız

Ben 11 haziranda özelde anestezili 650tl ye çektirdim. 29 haziranda regl oldum bir daha da olmadım hamile olduğumu öğrendim. Eşimde sperm sayı ve hız problemi vardı. Aşılama yaptırmak için film çektirdim ama işe yaradı ve normal yolla hemen hamile kaldım.

Kaç aydır Ugrasıyordunuz bebek için

Kasım ayında korunmayı bırakmıştık. Ocak ayında eşimin problemini öğrendik yani ilaçlarla 6 ay uğraştık 2 ay da habersiz denemeleri sayarsak 8 ay uğraştık.

Arkadaslar 7aydır deniyoruz bebiş gelmio.sorun da yok diyor doktorlar. Hsg cektirsem mi kızlar. Sizlerden hsg cektim hamile kaldım yazıları görüyorum cok seviniyorum.. 7ay sizce nasıl bi süre beklemeli mi

Arkadaslar 7aydır deniyoruz bebiş gelmio.sorun da yok diyor doktorlar. Hsg cektirsem mi kızlar. Sizlerden hsg cektim hamile kaldım yazıları görüyorum cok seviniyorum.. 7ay sizce nasıl bi süre beklemeli mi
Bence beklememelisin çünkü tedavi surecinde de zaman bi hayli geçiyor. once rahim filmi cektirmelisin. eger tupler aciksa klomen tedavisine baslatiyolar.ilk aylarda tutarsa ne ala ama oyle olmuyor iste. bir ay geçiyor iki ay geciyor uc ay geçiyor.... boyle devam ediyor. klomenle de olmazsa asilamaya geçiliyor. tuplerin kapaliysa zaten direk tüp bebek tedavisi goruyorsun baska bir yolu olmuyor. ben normal yollarla olmasini istedigim icin hala beklemedeyim. asilama safhasina geldim ama bunun için birsey yapmadim su an. baska seyler deniyorum. bu ay yumurtlama donemimde denedigim sey ise yararsa yazicam burda. :)

İnşallah işe yarar canım. Kaç aydır deniyorsun bebek için.. Senin tüpler açık çıktı heralde

Bende geçtiğimiz pazartesi çekildim film. Doktorum anestezili çekicem dedi şükür açık çıktı tüplerim ama 10 gün ilişki yasağı koydu.. İlk 2-3 ay şansınız yüksek dedi inşallah ilk ay hamile kalanlar gibi bende hayırlı haber alırım

Nerde çektirdin canım. Aydındasın sanırım. Kaç lira. Ben de Aydındayim. İnşallah hamile kalırsın. Ben de düşünüyorum bu ay

Nerde çektirdin canım. Aydındasın sanırım. Kaç lira. Ben de Aydındayim. İnşallah hamile kalırsın. Ben de düşünüyorum bu ay
Evet canım aydın'dayım. Çok araştırdım özel muayenesi olanlarda dahil ama hep olumsuz şeyler duydum. Özel ege liva hastanesine gidiyorum öneririm 650 ödedik doktorumdan çok memnunum

Herkese merhaba. Başlığı görünce ilk açıldığında konuya yazdığımı hatırladım. Hsg çekileli 10 gün falan olmuş heyecanla adetimi bekliyormuşum. Arkadaşlardan biri hamile misin diye sormuş. Allah söyletmiş gerçekten bebeğim bana tutunmaya çalışıyormuş . Hsg çektiğim ay hamile kaldım. Rabbim isteyen herkese sağlıkla hayırlısıyla nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…