aynen canım ya zor olur. eşimide götursemmı film cekılırken acaba tekmı gıdıceksın7 gün suruo benimki cnm
15 gün önce özelde çektirdim. Anestezi ile çekildi 825 TL.selam arkadaslar rahim filmi çektirenler yardımcı olabilirmi özeldemi devlettemi çektirdiniz .. devlette randevu nasıl alınıyo...
Valla eşime soledim işten izin alırsam gelirim dio yoksa gelmeyecek ama senin ole bi imkanın varsa kesinlikle esin gelsin derimaynen canım ya zor olur. eşimide götursemmı film cekılırken acaba tekmı gıdıceksın
Offf çok pahalı cnm yaa15 gün önce özelde çektirdim. Anestezi ile çekildi 825 TL.
gecmiş olsunda çok pahalıymış arkadasım sgk fılan yokmu15 gün önce özelde çektirdim. Anestezi ile çekildi 825 TL.
doktorun hemşiresi bana hareket kısıtlandıgı için anestezi önermiyoruz dedi ,acımaz dedi15 gün önce özelde çektirdim. Anestezi ile çekildi 825 TL.
Hadi yaa bana ole bişe demedi hatta özelde ki Dr ağrı çekme die anestezi li yapalım dedidoktorun hemşiresi bana hareket kısıtlandıgı için anestezi önermiyoruz dedi ,acımaz dedi
kanallarda tıkanıklık varmı dıye bakılıyormuş arkadasımBende çektirmek istiyorum ağrısı can yakması önemli değilde çektirirken enjekte ettikleri sıvı hamileliği mi kolaylaştırıyor? Bilgisi olan var mı?
Evet kanala basınçlı ilaç verdikleri için yapisikljk varsa gidiomus netten bakmistim ben istersen sende onları okuBende çektirmek istiyorum ağrısı can yakması önemli değilde çektirirken enjekte ettikleri sıvı hamileliği mi kolaylaştırıyor? Bilgisi olan var mı?
Önemli adet bittikten sonra yapılıoBir de çektirme zamanı önemli mi? Regl olmadan önce mi olduktan sonra mı çektirmek daha uygun?
regl bıtımınde bıkac gun ıcınde dıe bılıyorumBir de çektirme zamanı önemli mi? Regl olmadan önce mi olduktan sonra mı çektirmek daha uygun?
eşin doktor bay bayan olsun dıye karışıyormu :))Önemli adet bittikten sonra yapılıo
Evet pahalı biraz ama çok memnun kaldım.Offf çok pahalı cnm yaa
Karismaz miiiieşin doktor bay bayan olsun dıye karışıyormu :))
inşallah yakın zamanda kalırsın bebişineEvet pahalı biraz ama çok memnun kaldım.
Anestezi li mi oldun cnm ?Evet pahalı biraz ama çok memnun kaldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?