arkadaşlar salonum için yardim

• Konu Sahibi Konu Sahibi knya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

knya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2012
531
149
123
Konya
Merhaba arkadaşlar . Salonum için yardim istiyorum bu takımı Malesef ki bazı nedenlerden dolayı almak zorunda kaldım sizce bu odayı nasıl değiştirebilirim turkuaz pembe çiçekli yastık alsam yakışır mi nasıl olur sizce renk uyumu. Aksesuar da almadım nasıl aksesuar almalıyım sizce ve 3 kanepeve tekli koltuğun arası ölü alan derler ya aynen öyle orası eğri ve 3 gen şeklinde bi boşluk oluşuyor oraya ne yapabilirim acaba. Şimdiden resekkurler

Eklentiler

• 20140616_135858.webp
    112,9 KB · Görüntüleme: 512
ve odada obje veya çiçek yok

Ortaya hoş bir sehpa sehpaların üzerine güzel objeler biblolar duvara güzel bir tablo dip duvar kısmına zıt renk de(tabi uyumulu) bir lambader renkli yastıklarla gayet hoş bir hava katılır bence

Teşekkürler arkadaşlar peki hangi renkleri kullansam uyumlu olur bu konuda çok beceriksiz zim malesef . Yastıkları kapla Sam desen ve renk nasıl olsa daha sık olur .

Koltukların çok güzelmiş canım ama halın düz bir renk olsaydı daha iyi olurdu sanki orta sehpa kullanırsan fransız ayaklı beyaz bir sehpa olabilir diye düşünüyorum

Koltukların çok güzelmiş canım ama halın düz bir renk olsaydı daha iyi olurdu sanki orta sehpa kullanırsan fransız ayaklı beyaz bir sehpa olabilir diye düşünüyorum
Sagul canım benimde gözümü yoruyor halidanda kaynaklaniyo heralde. kirletleri kaplamak istiyorum sence hangi renkleri kullansam yakışır

Sagul canım benimde gözümü yoruyor halidanda kaynaklaniyo heralde. kirletleri kaplamak istiyorum sence hangi renkleri kullansam yakışır
kırlentlerin büyükküçük hepsinimi kaplatmak istiyosun canım...Büyükleri kaplatmayı düşünüyosan koltukların yanları gibi krem olabilir küçükleri kaplatmayıp onlarla daha hareketli durablir yalnız dene bakalaım beyaz yada krem bir örtü çarşaf vs eline alıp yastıkları sarıp nasıl durduklarını deneyebilirsin

Tv ünitesini değiştirebilirsiniz beyaz yada krem tv sehpası ama ünite değil ve ona uyumlu orta sehpa ve kareli kırlentlere uyumlu halı kombini yapabilirsiniz

almak zorunda kaldım vs demişsiniz ama bu takım gayet güzel. odanın köşelerinde boşluklar var ya işte buralara lambader koyun mesela.http://www.evidea.com/lambader/c/247
orta sehpa bence olmamalı çünkü halınızın güzelliğini kapatır.
isterseniz duvarlara tablo asın romantik renklerde. bir de takımınıza uyacak renk ve modelde fincan bir saksı alın içine de bir menekşe dikin.. beyaz sehpanızı da onunla süsleyin.

Tv ünitesini değiştirebilirsiniz beyaz yada krem tv sehpası ama ünite değil ve ona uyumlu orta sehpa ve kareli kırlentlere uyumlu halı kombini yapabilirsiniz
Keşke degistirebilsem ama malesef evi yeni aldık borç var.

canım daha once bu siteden alısveris yaptın mı ? tv ünite sehpalarına baktım da cok uygun :S http://www.evidea.com/tv-uniteleri/c/69 acaba mobilyalarımı ince :S

Evt bikaç arkadaş ta lambader tavsiye etti .hiç aklıma gelmemişti güzel fikir sağolun . Tabloda var aklımda ama bu odaya uyumlu hangi renkleri katmaliuim bilemedim ve nasıl bi tablo uygun olur . Saatte yok onuda secemedim malesef. Orta sehpa bende odayı daraltir diye kullanmadım. Ben aslında cuntry tarzı istiyordum ama malesef olmadı . Kirletleri çiçekli desen kaplatsam çokmu göz yorar önerebileceginiz bi renk varmı bu odaya uygun ne renk gider bilemedim

canım daha once bu siteden alısveris yaptın mı ? tv ünite sehpalarına baktım da cok uygun :S http://www.evidea.com/tv-uniteleri/c/69 acaba mobilyalarımı ince :S
siteden alışveriş yapmadım ama ben de tv ünitemi netten aldım. 65 tl verdim.memnunum.bir de şu var , mobilyacı eniştemden biliyorum ki mobilya sektöründe inanılmaz kar marjları var. o markalı ve 1500 tl falan olan tv ünitelerinin maliyeti 150tl civarı. sonuçta hepsi sunta üzeri kaplama. hakiki ağaçtan falan yapmıyor ki hiç biri. ha benim yv ünitem hala sağlam ve 7 yıllık bu arada.

cok sasırdım da oyle uyguna grunce belki mobilyaya yinede cesaret edemem ama belki sehpa tarzı seyler bakabilirim :) tesekkür ederim canım sağol :)

kırlentleri çiçekli yapmayın, zaten artık çiçekli koltuk almayanı kırlentini çiçekle kaplamayanı dövüyorlar gibi bir durum çıktı ortaya. tablo için ise geometrik desenler öneririm ya da halınızın ki gibi motifli. rengi de koltuklarınkinin koyusu olabilir mesela. saat ise kesinlikle retro olmalı.

Halina bayildimm çok estetik bir sehpa al ortaya ve üzerini de küçük objelerle süsle harika olur

Sagol cani. Evt gerçekten uygunmus ama malesef eksiklerim çok olduğu için ona ayiramam para yani Almis kende Birazda ha kaliteli ve hoş olsun isterim .peki önerebilecegin renk varmıbide tablo ve saat kö senin birine uzun vazolarda büyük çiçekler düşünmüştüm nasıl olur sizce aahhhhhh şu renge bi karar versem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…