Aynı şeyleri yazmışız bakmadan yazmıştımortaya şık bir sehpa ve bazı zıt renkli kırklentler ve köşeye bir tane lambader güzel olur
Sagul canım benimde gözümü yoruyor halidanda kaynaklaniyo heralde. kirletleri kaplamak istiyorum sence hangi renkleri kullansam yakışırKoltukların çok güzelmiş canım ama halın düz bir renk olsaydı daha iyi olurdu sanki orta sehpa kullanırsan fransız ayaklı beyaz bir sehpa olabilir diye düşünüyorum
kırlentlerin büyükküçük hepsinimi kaplatmak istiyosun canım...Büyükleri kaplatmayı düşünüyosan koltukların yanları gibi krem olabilir küçükleri kaplatmayıp onlarla daha hareketli durablir yalnız dene bakalaım beyaz yada krem bir örtü çarşaf vs eline alıp yastıkları sarıp nasıl durduklarını deneyebilirsinSagul canım benimde gözümü yoruyor halidanda kaynaklaniyo heralde. kirletleri kaplamak istiyorum sence hangi renkleri kullansam yakışır
Sagul canım benimde gözümü yoruyor halidanda kaynaklaniyo heralde. kirletleri kaplamak istiyorum sence hangi renkleri kullansam yakışırKoltukların çok güzelmiş canım ama halın düz bir renk olsaydı daha iyi olurdu sanki orta sehpa kullanırsan fransız ayaklı beyaz bir sehpa olabilir diye düşünüyorum
Keşke degistirebilsem ama malesef evi yeni aldık borç var.Tv ünitesini değiştirebilirsiniz beyaz yada krem tv sehpası ama ünite değil ve ona uyumlu orta sehpa ve kareli kırlentlere uyumlu halı kombini yapabilirsiniz
almak zorunda kaldım vs demişsiniz ama bu takım gayet güzel. odanın köşelerinde boşluklar var ya işte buralara lambader koyun mesela.http://www.evidea.com/lambader/c/247
orta sehpa bence olmamalı çünkü halınızın güzelliğini kapatır.
isterseniz duvarlara tablo asın romantik renklerde. bir de takımınıza uyacak renk ve modelde fincan bir saksı alın içine de bir menekşe dikin.. beyaz sehpanızı da onunla süsleyin.
Evt bikaç arkadaş ta lambader tavsiye etti .hiç aklıma gelmemişti güzel fikir sağolun . Tabloda var aklımda ama bu odaya uyumlu hangi renkleri katmaliuim bilemedim ve nasıl bi tablo uygun olur . Saatte yok onuda secemedim malesef. Orta sehpa bende odayı daraltir diye kullanmadım. Ben aslında cuntry tarzı istiyordum ama malesef olmadı . Kirletleri çiçekli desen kaplatsam çokmu göz yorar önerebileceginiz bi renk varmı bu odaya uygun ne renk gider bilemedimalmak zorunda kaldım vs demişsiniz ama bu takım gayet güzel. odanın köşelerinde boşluklar var ya işte buralara lambader koyun mesela.http://www.evidea.com/lambader/c/247
orta sehpa bence olmamalı çünkü halınızın güzelliğini kapatır.
isterseniz duvarlara tablo asın romantik renklerde. bir de takımınıza uyacak renk ve modelde fincan bir saksı alın içine de bir menekşe dikin.. beyaz sehpanızı da onunla süsleyin.
siteden alışveriş yapmadım ama ben de tv ünitemi netten aldım. 65 tl verdim.memnunum.bir de şu var , mobilyacı eniştemden biliyorum ki mobilya sektöründe inanılmaz kar marjları var. o markalı ve 1500 tl falan olan tv ünitelerinin maliyeti 150tl civarı. sonuçta hepsi sunta üzeri kaplama. hakiki ağaçtan falan yapmıyor ki hiç biri. ha benim yv ünitem hala sağlam ve 7 yıllık bu arada.canım daha once bu siteden alısveris yaptın mı ? tv ünite sehpalarına baktım da cok uygun :S http://www.evidea.com/tv-uniteleri/c/69 acaba mobilyalarımı ince :S
siteden alışveriş yapmadım ama ben de tv ünitemi netten aldım. 65 tl verdim.memnunum.bir de şu var , mobilyacı eniştemden biliyorum ki mobilya sektöründe inanılmaz kar marjları var. o markalı ve 1500 tl falan olan tv ünitelerinin maliyeti 150tl civarı. sonuçta hepsi sunta üzeri kaplama. hakiki ağaçtan falan yapmıyor ki hiç biri. ha benim yv ünitem hala sağlam ve 7 yıllık bu arada.
kırlentleri çiçekli yapmayın, zaten artık çiçekli koltuk almayanı kırlentini çiçekle kaplamayanı dövüyorlar gibi bir durum çıktı ortaya. tablo için ise geometrik desenler öneririm ya da halınızın ki gibi motifli. rengi de koltuklarınkinin koyusu olabilir mesela. saat ise kesinlikle retro olmalı.Evt bikaç arkadaş ta lambader tavsiye etti .hiç aklıma gelmemişti güzel fikir sağolun . Tabloda var aklımda ama bu odaya uyumlu hangi renkleri katmaliuim bilemedim ve nasıl bi tablo uygun olur . Saatte yok onuda secemedim malesef. Orta sehpa bende odayı daraltir diye kullanmadım. Ben aslında cuntry tarzı istiyordum ama malesef olmadı . Kirletleri çiçekli desen kaplatsam çokmu göz yorar önerebileceginiz bi renk varmı bu odaya uygun ne renk gider bilemedim
Sagol cani. Evt gerçekten uygunmus ama malesef eksiklerim çok olduğu için ona ayiramam para yani Almis kende Birazda ha kaliteli ve hoş olsun isterim .peki önerebilecegin renk varmıbide tablo ve saat kö senin birine uzun vazolarda büyük çiçekler düşünmüştüm nasıl olur sizce aahhhhhh şu renge bi karar versemcanım daha once bu siteden alısveris yaptın mı ? tv ünite sehpalarına baktım da cok uygun :S http://www.evidea.com/tv-uniteleri/c/69 acaba mobilyalarımı ince :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?