Sagol halini bende beğeniyorum ama koltuklarda beraber çok göz yoruyor sanki orta sehpa mekanı daraltir diye tercih etmedim ama böylede çok boş gibi sanki bilemedim. Sizce yastıklarda nasıl bi renk killanmaliyomHalina bayildimm çok estetik bir sehpa al ortaya ve üzerini de küçük objelerle süsle harika olur
Peki sizce kirletler de nasıl bi desen Secmeli yim ve renk konusunda Kararsızim retro saat nasıl bişi netten bakiyim sagul önerileriniz i dikkate alcamkırlentleri çiçekli yapmayın, zaten artık çiçekli koltuk almayanı kırlentini çiçekle kaplamayanı dövüyorlar gibi bir durum çıktı ortaya. tablo için ise geometrik desenler öneririm ya da halınızın ki gibi motifli. rengi de koltuklarınkinin koyusu olabilir mesela. saat ise kesinlikle retro olmalı.
çok hos mus çiçekler gerçekten olabilir alaçam inş sehpa ya çiçek tüm değişikliklerle güzel bi salonum olsun ins . Böyle bomboş çok canım sıkılıyor sizce tv ünitesinin üstü bana çok bos geliyo sanki ordada bişiler olmalı ama neorda iki tekli koltugun arasında üçlü sehpan var yanlıs görmeiysem onun ustune su tarz cicekler alabilirsin
http://www.evidea.com/floral-b17-dantel-saksili-3lu-gul-seti-MBW017/p/337779?refKey=fyXedr90X
http://www.evidea.com/floral-b11-dantel-saksili-gul-MBW011/p/337773?refKey=nTd07L2RD
ikisinden birini secebilirsin canım.
çok hos mus çiçekler gerçekten olabilir alaçam inş sehpa ya çiçek tüm değişikliklerle güzel bi salonum olsun ins . Böyle bomboş çok canım sıkılıyor sizce tv ünitesinin üstü bana çok bos geliyo sanki ordada bişiler olmalı ama ne
Çok güzelmiş ama saati tv nin üstüne koymayı düşünüyorum çünkü Orası da çok boş. Bu oraya olmaz sanki Tablo ve saat ayrı ayrı olsun çünkü boş duvar çok malesef sagul önerin için bunu oturma odası için dusunebilirim aslında şimdi geldi aklimahttp://www.evidea.com/3090ucs-1-3090-canvas-tablo-saat-30x90-cm-ozx3109/p/236940?refKey=DNKW3lYq8 suna bi bak hem saat hemde tablo ben cok begendim canım.
televizyon sanki cok yukarıda duruyor canım yaa
o arayada değişik objeler yerlestirebilrsin fakat hersey ust sute gelirse cok kalabalık durur bu sfer cok göz yormayacak birşeyler secebilirsin. böyle yayık cam kaseler oluyor içinide taşlarla haklısın canım ya çok kalabalık bende sevmem dikkate alcam sagul
Sagul canım benimde gözümü yoruyor halidanda kaynaklaniyo heralde. kirletleri kaplamak istiyorum sence hangi renkleri kullansam yakışırKoltukların çok güzelmiş canım ama halın düz bir renk olsaydı daha iyi olurdu sanki orta sehpa kullanırsan fransız ayaklı beyaz bir sehpa olabilir diye düşünüyorum
Dediğin gibi küçük kırlentler kalabilir güzel fikir büyükleri de düz desensiz kremmi olsun diyosunkırlentlerin büyükküçük hepsinimi kaplatmak istiyosun canım...Büyükleri kaplatmayı düşünüyosan koltukların yanları gibi krem olabilir küçükleri kaplatmayıp onlarla daha hareketli durablir yalnız dene bakalaım beyaz yada krem bir örtü çarşaf vs eline alıp yastıkları sarıp nasıl durduklarını deneyebilirsin
Mavi uyarmiki katacağım renge karar veremiyorumBence koltugunuzla hic oynamayin. Arkadaslarinda dedigi gibi objeler tablolar cicekler kullanirsaniz hos olur.mesela mavi renk eklenebilir. Fon perdeniz yok sanirim, mavi fon perdeler eklenebilir.
Haklısınız önce tablolar saat vs. Ekleyip hala gözüme kötü görülürse ozaman kirletleri kapliyim. Teşekkür ederimBence koltugunuzla hic oynamayin. Arkadaslarinda dedigi gibi objeler tablolar cicekler kullanirsaniz hos olur.mesela mavi renk eklenebilir. Fon perdeniz yok sanirim, mavi fon perdeler eklenebilir.
Sagul canım en güzelleri sizin olsun bide uygun parçaları bir araya getirebilsem çok daha güzel olcak ama bu konuda çok beceriksizim . Sizce ne renk katmaliuim uygun olması içinGüzel halı da süpermş çok yakısmış. Köse çiçeği güzl olr
Dresuar olabilir ama o ölü kısım koltuk arkasında kalıyo saçma olur diye korktum ama en güzeli oraya sık beyaz bi dresuar galuba fikir için sagul canım en kisa zamanda sık bi dresuar alcam inso ölü kısma dresuar tarzı bir şey düşünebilirsiniz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?