- 7 Haziran 2022
- 650
- 902
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunu derse hayatta peşini bırakmaz bence“Eşcinselim” de
1. Ailenize söyleyinArkadaşlar şimdi benim erkek arkadaşım var ama sevgilim değil flört aşamasındayız bu çok içiyor uyuşturucu da kullanıyor diye biliyorum ama bana yapmıyorum dedi. Bende hiç gormedim sadece duydum bugün buluştuk ve bana beni aldatırsan seni öldürürüm dedi. Hatta evinin önüne gelir orda sıkarım sana dedi bende saçmalama dedim yapmam öyle şey dedim yaparsan da olacakları bil ona göre yap dedi şimdi ben konuşmayı kesmek istyorum ama bu sefer de Konuşmayı kestim diye bisey yapar diye korkuyorum ve gerçekten yapar o cesareti var ne yapicam lütfen yardımcı olun
Komik olduğunuzu mu sanıyorsunuz? Sanmıyorsanız yorumunuzun amacı nedir? Siz ölün/öldürülün o halde aşk için. Nasıl hissettirdi bu size?Aşk için ölmeli aşk o zaman aşk![]()
Aynen buda mantıklı telefonum acık kzlmıs uyumusum annemle abim yazıdmalarımkzı okumus sana bişey yaxdılar mı agzıma s.csklar sana her dk yazma arama diyorum de.bi süre ulasma bana de engelle. Ya da yukarda birinin dedigimgibi sürekli problemli biri oalrak göster kendini sıkılsım senden.ama en önemlisi bişey anlatırken bi amcam var cok samimiyiz emniyet müdüru o onlarla sıraya gideriz buraya gideriz falan Boyle aileden birinden bahsederken savcı polis vs diye bahset ki uzaklassınFlört ediyosunuz madem neden beni aldatırsan seni öldürürüm diyor? Baya ilişki içindesiniz :)
Öyle bişey yapmam ya demek yerine, "ne alaka şimdiden bunları mı konuşacaksın benimle? Dün bir bugün iki ne oluyoruz? Senin beni aldatmayacağın ne malum hem?" Diyip manipüle edebilirdiniz bana kalırsa.
Ben ailem öğrendi ağzıma s*c*caklar diyip her yerden engelliyordum sevmediğim tipleri![]()
Henüz sevgili olmadığınızı soylediginiz birini neden kapınızın önüne kadar getirtirsiniz ki böyle ipsiz sapsizlari da nereden buluyorsunuzEvimi falan biliyor Engellicem ama durduk yere engelledim diye her şeyi yapar
Böyle bir adamla ilişkiye başlayana ne denir bayan duyar ???? Bu devirde bu adamlrın neler yapacağı aşikar değil mi????? O kadar yorumdan Sezen Aksu parçası yazan bana sarmanız, duyarınıza sağlıkKomik olduğunuzu mu sanıyorsunuz? Sanmıyorsanız yorumunuzun amacı nedir? Siz ölün/öldürülün o halde aşk için. Nasıl hissettirdi bu size?
Ne güzel sıyırıyorsunuz kendinizi sezen aksu parçası yazdım diye. Bu adam beni öldürecek yazan üyeye aşk için ölmeli aşk o zaman aşk... zerre kadar utanmanız yok. Kadın cinayetleri yalnizca bağımlı adamlar tarafından işleniyor sanıyorsunuz. Ne sandığınızı hiç merak etmiyorum. Utanmayışınıza şaşıyorum.Böyle bir adamla ilişkiye başlayana ne denir bayan duyar ???? Bu devirde bu adamlrın neler yapacağı aşikar değil mi????? O kadar yorumdan Sezen Aksu parçası yazan bana sarmanız, duyarınıza sağlık
Ayrıca yanımla konuştuk falan fark ettiniz mi ???
Ne ara 2 yıllık çok iyi giden ilişkiniz bittide bu belalı tipe bulaştınız?Arakadaşlar şimdi size bisey sorucam ama ciddi cevap verebilecekler ya da anlayabilenler cevaplarsa sevinirim.
Benim 2 yıllık sevgilim var ve ilişkimiz çok güzel gidiyor bana davranışları çok iyi ama küçüklüğümden gelen bir travma var ki ben bu kadar sevilmeye gelemiyorum çok canım acıyor. Onu seviyorum ama bana bu kadar iyi davranmasına katlanamıyorum hayatım boyunca hep istediğim erkek sanırım beni sevmeyen insan istemişim ya da sevgi duygusu bilmediğimden mı kaynaklanıyor bilmiyorum kafam çok karışık lütfen yardımcı olun![]()
bence ayrılma cümlesi kurmayın . msjlara geç cvp verin . onun için uygun olmadığını düşünsün . özellleille el elel bile tutuşmayacağınızı katı kurallarınız olduğunuzu söyleyin . bırakır.Arkadaşlar şimdi benim erkek arkadaşım var ama sevgilim değil flört aşamasındayız bu çok içiyor uyuşturucu da kullanıyor diye biliyorum ama bana yapmıyorum dedi. Bende hiç gormedim sadece duydum bugün buluştuk ve bana beni aldatırsan seni öldürürüm dedi. Hatta evinin önüne gelir orda sıkarım sana dedi bende saçmalama dedim yapmam öyle şey dedim yaparsan da olacakları bil ona göre yap dedi şimdi ben konuşmayı kesmek istyorum ama bu sefer de Konuşmayı kestim diye bisey yapar diye korkuyorum ve gerçekten yapar o cesareti var ne yapicam lütfen yardımcı olun
Çok mantıklı sana her mesaj attığında ailevi dertlerinle boğ onu. Sıkıcı ol devamlı üzgünmuş gibi ol.Zaten sıkılır senden gider o hemen. Daha flort aşamasında aldatılirsam öldürürüm diyen adam terkedilince daha fena olurAilevi sorunlarım var, annemle babam boşanma kararı aldı, ailemle ilgilenmem gerekiyor de. Sürekli böyle ailevi sorunlarınla boğ onu onla konuşurken. İlk zamanlar sana bahsetmeye çekinmiştim sana anlatamadım dersin niye daha önce demedin derse. O sıkılır zaten senden bir süre sonra. Sende SAKIN o iletişime geçmeden iletişime geçme.