- 7 Aralık 2018
- 7.150
- 18.374
- 248
- 28
- Konu Sahibi usuyenprenses
HAHAHAHAslslsllsls çok güldüm Allah affetsin. Adam haklı yav navigasyon var bulur yani kocaman insan. Biraz tersleşmeyi seven biri gibi geldi ama tatlıymış kanım ısındı benim 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Habavshajks ya kusura bakma çok güldüm. Haklısın. Ama tinder amacı bu değil mi zaten?Aklima bir anim geldi. Birkac sene once Ankara'da Tinderdan biriyle eslestim. Cocuk daha kamuya acik alanda cay icmeden evine cagiriyor, evi de ta Cayyolu'nda. Bu arada diz boyu kar var, okullar tatil oluyor filan. "Ya kusura bakma ilk bulusmada evine gelemicem zaten cok uzak orasi ortada bi yerde bulusalim" dedim. "Dalga mi geciyorsun sen benle kezban?" yazmis unmatch etmis. Yazarken bana da bir gulme geldi.
Bazi erkekler istiyor ki sanaldan tanistiklari kadinlar trenckotun icine jartiyerden baska bisey giymeden evlerine gelsin, cunku burasi asiri guvenli bi ulke ya. Onlar sirt ustu yatsin biz hizmet edelim para almadan gidelim. Instagrami Tinderi filan boyle bisey zannediyorlar.
Neyse anlattigimin cok alakasi yokmus dusununce ama sizin yaptiginiz da baya gereksiz cesaret once kafede filan bulussaydiniz.
Kaymakam ucuvermiş kuş misaliO ne be?![]()
Habavshajks ya kusura bakma çok güldüm. Haklısın. Ama tinder amacı bu değil mi zaten?
avrupada bu en azından
Etmeyin de bence, bu işlerden anlamam ama adamla bir de özel hayatı ifşadan mahmekemelik olursunuz.özelden yazarsan söylerim ama şimdi ifşa etmek istemiyorum