• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar sinirlerim çok bozuk, hatırladıkça sinirden gülüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
HAHAHAHAslslsllsls çok güldüm Allah affetsin. Adam haklı yav navigasyon var bulur yani kocaman insan. Biraz tersleşmeyi seven biri gibi geldi ama tatlıymış kanım ısındı benim :D

Aklima bir anim geldi. Birkac sene once Ankara'da Tinderdan biriyle eslestim. Cocuk daha kamuya acik alanda cay icmeden evine cagiriyor, evi de ta Cayyolu'nda. Bu arada diz boyu kar var, okullar tatil oluyor filan. "Ya kusura bakma ilk bulusmada evine gelemicem zaten cok uzak orasi ortada bi yerde bulusalim" dedim. "Dalga mi geciyorsun sen benle kezban?" yazmis unmatch etmis. Yazarken bana da bir gulme geldi.

Bazi erkekler istiyor ki sanaldan tanistiklari kadinlar trenckotun icine jartiyerden baska bisey giymeden evlerine gelsin, cunku burasi asiri guvenli bi ulke ya. Onlar sirt ustu yatsin biz hizmet edelim para almadan gidelim. Instagrami Tinderi filan boyle bisey zannediyorlar.

Neyse anlattigimin cok alakasi yokmus dusununce ama sizin yaptiginiz da baya gereksiz cesaret once kafede filan bulussaydiniz.
Habavshajks ya kusura bakma çok güldüm. Haklısın. Ama tinder amacı bu değil mi zaten?
avrupada bu en azından
Evine çağıran da cesurmuş ne malum arkadan iki herifin gelip evi soyup gitmeyeceğin?
Ya da onunla bazı videolar çekip sonra tehdit edilmeyeceği ne malum yani. Her şey olur. Düşünmek lazım

Bir kaç gün önce hortlayan nişan atma konusuna mesaj yazıp tebrik etmiştim. Dik duruşundan dolayı. Ama bu konuyu açanla o aynı kişi olamaz çok şaşırdım.

Habavshajks ya kusura bakma çok güldüm. Haklısın. Ama tinder amacı bu değil mi zaten?
avrupada bu en azından

Yooook benim de amacim cimaydi da sirf cima ugruna da karda kista kizilaya git, metroya bin, cayyolunda in, yuru, katil midir sapik midir belli olmayan adamin evine git, yani afedersiniz adamda 9 farkli titresim ozellikli kaliteli materyelden su gecirmez ergonomik bir tasarim harikasi mi var da gideyim? Once kafede bulusur tanisiriz diye dusunmustum :P Ama bizim ulkede Tinder da zor. Sonradan karsima terk edilince saykoya baglayan baska biri cikinca korkup sildim uygulamayi...

Ben bu kızın konularına nedense hiç inanamıyorum. Bana hepsi kurgu gibi geliyor. Bu kurgudaki kim instagramdan 2 3 günlük tanıdığı birinin arabasına biner ki? Diyelim ki buluştun bindin her gün haberlerde neler görüyoruz. İnsan hiç tanımadığı biriyle arabada zıtlaşıp tersler mi? Diyelim ki adam manyak ters laf söyledin diye bile saçma şeyler yapabilir. Üstelik kaymakammış! Netten tanışıp ciddi düşüneceğine asla ihtimal vermiyorum

özelden yazarsan söylerim ama şimdi ifşa etmek istemiyorum
Etmeyin de bence, bu işlerden anlamam ama adamla bir de özel hayatı ifşadan mahmekemelik olursunuz.
Sonra da her şey beni buluyor diye konu açarsınız
Sosyal medyadan 3 günde tanıştığınız adamların arabalarına binmeniz normal değil, sizin ifadenizle bu sefer kaymakam çıkmış olabilir ama tecavüzcü manyak ve katil de çıkabilirdi.
Yaptığınızın akla mantığa sığar yanı yok, muhakeme yeteniğinizi gözden geçirin derim.

sen bir de benim kadarmışsın ya, ben de seni 22-23 sanıyorum hepimiz saçmalamışızdır o yaşlarda diyorum. 30 yaşında koca kadınmışsın.
aklını başına al iş adresi arabaya binmeler falan, ne yazık ki burası italya ispanya değil, valla abaza bir suru erkek var, başına çok şey gelebilir, temkinli ol.

Kötü içerik raporlarına bakıyorum, bakıyorum, bir daha bakıyorum ama sizler için mantıklı bir sebep bulamıyorum.

Site tarihinde bu hep böyle oldu biliyor musunuz?
Hahahahaha bu üye yalancııı denilen üyelerin konusuna sayfalarca yorum yazıldı, hem de ay valla inanmıyorum, yalan söylüyor diye diye:)))

Ama biz inanmıyoruz o yüzden eğleniyoruz mu diyorsunuz? Eğlence için geyik topiklerine gideceksiniz burada geyik, konu dışı yasak, inanmıyorsanız geyik yapacaksanız yazmamalısınız, hepiniz şu kuralı unutuyorsunuz:

• Kimse sizleri yorum yapmak için zorlamıyor !
  • Yorum yazmaz iseniz inanın üzülecek, arkanızdan ağlayacak kimse yok !
  • Kendinizi asla her konuya yorum yazmak gibi bir zorunluluk içinde hissetmeyin !
  • Yorumlarınızın sonuçlarına katlanın !

Konuları yalan mı? İspat edemediğiniz sürece konular gerçek kabul edilir ve geyik yapılamaz, ki ya gerçekse?
Sizlerin başına gelmemiş olması yalan olduğunu ispatlamaz, üyenin yalan söylediğine dair inkar edilemeyecek kadar somut delilleriniz varsa amenna, ki iddia eden iddiasını ispatlamakla yükümlüdür, üye yalan söylüyor deyince kanıttan sayılmıyor, elinizde somut bir şeyler yoksa konularını sulandıramazsınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X