• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar sinirlerim çok bozuk, hatırladıkça sinirden gülüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Daha önce hiç görüşmediğin bir adamın arabasına şehir merkezinden uzak, ıssız bir yerde binmek iyi cesaret. Bırak orayı şehir merkezinde bile binmem ben. İş yerine kadar gelip alıyor. Sapık mıdır, takıntılı mıdır bilmeden açık adres vermişsin. Daha önceki konularını bilmem ama normalde bile doğru insan bulmak zorken internetten tanıştığın birisine hemen güvenme derim.

işte goruyorsunuz bir premses kolay yetişmiyor.
kaymakami bile tersliyor premses dediğin böyle olur.
biz kaynanayla vasifsiz kocalarimizla ugrasa duralim millet kaymaaami elini tersiyle ittiriveriyor.
kaymakam kaymakam olsaymis zaten instagramdan kiz aramazmis iyi etmissin kiz premses.
iki tanede kirbaç vursaymissin keske

işte goruyorsunuz bir premses kolay yetişmiyor.
kaymakami bile tersliyor premses dediğin böyle olur.
biz kaynanayla vasifsiz kocalarimizla ugrasa duralim millet kaymaaami elini tersiyle ittiriveriyor.
kaymakam kaymakam olsaymis zaten instagramdan kiz aramazmis iyi etmissin kiz premses.
iki tanede kirbaç vursaymissin keske
Terslerken kaymakam oldugunu bilmiyordu ki :(

Ahh ah. Kendi gençliğim geldi aklıma. Nası hızlıydım bi zamanlar. Öyle çok güzel de değildim ama bi alımım çalımım vardı. Biri yanında biri yedeğimde dururdu. Galericisi, öğretmeni, tıp öğrencisi, polisi... Elimi cebime atmazdim çünkü herkes potansiyel flörttü benim için. İnsanlar ciddi değil ki ilişki ciddi olsun derdim. Sıkıldım mı, fiyuuu anında tüyerdim. Sonra ne mi oldu? Benim gibi, yakın bi arkadaşim tecavüze uğradı. Dedim sonra çok geziyorum ayağıma b.k bulaşacak.

Neden dalga geçiyorsunuz size derdimi anlatıyorum
Derdin tam olarak ney peki?
Tanımadığın adamların arabasına binmek mi?
Şu saatte sonra evli, bekar ne farkeder, yok şok oldum, benimle dalga geçmiş falan.
Gerçekten ne bekliyordun, adam gelip seni alınca?

Kendine dert çıkarıyorsun durduk yere, dram yaratıyorsun, hep böyleleri beni buluyor diye aglamada sakin 🥴

Kız boş bulunmuş adamla bulusup arabasina binmiş, tamam yaşadığımız cinayetler, tecavüzler ortadayken sanki başka bir gezegenden ışınlanmış gibi davranmış ama yine de başına bir sey gelse kızda hata aramaktan vazgeçelim, en azindan bunu biz yapmayalim. Dalga geçilecek bir mevzu da değil.

Kız boş bulunmuş adamla bulusup arabasina binmiş, tamam yaşadığımız cinayetler, tecavüzler ortadayken sanki başka bir gezegenden ışınlanmış gibi davranmi ama yine de başına bir sey gelse kızda hata aramaktan vazgeçelim, en azindan bunu biz yapmayalim. Dalga geçilecek bir mevzu da değil.
Bu üyenin diğer konularını biliyor musunuz? Açın okuyun her biri birbirinden tuhaf. Her gittiği yerde kıskanılır, herkes peşinden koşar. Neredeyse her ay bunun gibi bir konuyla gelir ve buradaki herkesi kıskançlıkla suçlar. Emin olun başka bir üye yazsa bu kadar tepki almazdı. Ama bu üye ya fake ya da başka bir şey var.

Ne olduğu belli olmayan birini iş yerine getirmek - ya katil mi uğursuz mu belli olmayan bir adamın arabasına binmek- musallat olsa napacaksın?
insan içinde kalabalıkta bile adam kesiyorlar, kuytuda bulunan bir fabrikadan- adamın kendi aracı içinde ne cesaretle gidiyorsun? bu cesaret bu devir için fazla.
internette herkes herkese yazar, efor sarfedeceği bir şey yok ben de sana yazıyorum bak şu an vakit ayırıyorum.
Her yazan talip mi olur bu kaçıncı?
kızarsan kız ben uyarmak zorundayım.
kaç kadını öldürdüler, kaç kadın istemediği şeylere zorlanıyor, ne altındaki araba ne yakasındaki etiket bunları yapmasına engel teşkil edecek şeyler değil. Sarı çizmeli Mehmet ağa ara da bul başına iş geldikten sonra.
en azından kalabalıkta iZini adresini belli etmeden görüş.
şu şanet hastalık riskini hesaba bile katmıyorum.
Küçük çocuk gibi önünü ardını düşünmeden hareket etme.

Ayrıca başına iş gelirse, elin adamının arabasında ne işi varmış’ oluyor.
:sinirli:

evleneceğim demedim o evlenmek istiyor
Böyle internetten tanışıp riske gireceğinize o doktorla evlenin bence.
Adamın işini çevresini biliyorsunuz.

O daha az risk.

Ayrıca böyle tanımadığınız adamların arabalarına asla binmeyin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X