- 19 Mayıs 2010
- 1.573
- 4.786
- 658
- Konu Sahibi usuyenprenses
Aaaa bi kahve yapayım dedim adam kaymakamın şoförü mu çıkmış eee hani haberde görmüştü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay bak buna da çok şaşırdım inanır mısın. Şok oldum resmenya adam benimle dalga geçmiş sanırım
Neden dalga geçiyorsunuz size derdimi anlatıyorumAy bak buna da çok şaşırdım inanır mısın. Şok oldum resmen
Terslerken kaymakam oldugunu bilmiyordu kiişte goruyorsunuz bir premses kolay yetişmiyor.
kaymakami bile tersliyor premses dediğin böyle olur.
biz kaynanayla vasifsiz kocalarimizla ugrasa duralim millet kaymaaami elini tersiyle ittiriveriyor.
kaymakam kaymakam olsaymis zaten instagramdan kiz aramazmis iyi etmissin kiz premses.
iki tanede kirbaç vursaymissin keske
Derdin tam olarak ney peki?Neden dalga geçiyorsunuz size derdimi anlatıyorum
biliyordur o biliyordur bakma sen burdan oyle dedigineTerslerken kaymakam oldugunu bilmiyordu ki![]()
Hangi dert? Biz sadece sana aşık olan adamları okuyoruz genelde burdan. Terslenince dert mi oldu?Neden dalga geçiyorsunuz size derdimi anlatıyorum
iki gögsunun kaslarini ayri ayri hoplatabilenColl atletik yapılı,seksi gözleri ferifer bakan![]()
Bilse terslemezdi bence. Üst düzey devlet memuru, lüküs arabası var, işten almaya geliyor falan tam bir damat adayıbiliyordur o biliyordur bakma sen burdan oyle dedigine
kaymakam bas hekim prof falan degilse gorusmuyor
Bu üyenin diğer konularını biliyor musunuz? Açın okuyun her biri birbirinden tuhaf. Her gittiği yerde kıskanılır, herkes peşinden koşar. Neredeyse her ay bunun gibi bir konuyla gelir ve buradaki herkesi kıskançlıkla suçlar. Emin olun başka bir üye yazsa bu kadar tepki almazdı. Ama bu üye ya fake ya da başka bir şey var.Kız boş bulunmuş adamla bulusup arabasina binmiş, tamam yaşadığımız cinayetler, tecavüzler ortadayken sanki başka bir gezegenden ışınlanmış gibi davranmi ama yine de başına bir sey gelse kızda hata aramaktan vazgeçelim, en azindan bunu biz yapmayalim. Dalga geçilecek bir mevzu da değil.
Ya iftira atıp günaha giriyorsunuz yapmayın ciddenbiliyordur o biliyordur bakma sen burdan oyle dedigine
Böyle internetten tanışıp riske gireceğinize o doktorla evlenin bence.evleneceğim demedim o evlenmek istiyor
Yok ben bilmedigine inanıyorum. Istemedigi halde bashekim diye adami elinin altinda tutan kadin kaymakam terslemez.biliyordur o biliyordur bakma sen burdan oyle dedigine