• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar sinirlerim çok bozuk, hatırladıkça sinirden gülüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
30 yaşında işim gücüm yok yalan mı söylücem vallahi burdaki kızlar kıskançlıktan iftirayada başlamış pes
Aynennnnn herkes seni kıskaniyürrr. Bizim ne başhekim ne de kaymakam talibimiz olmadı. O yüzden buralara bunları yazma ki nazar değmesin

Ne olduğu belli olmayan birini iş yerine getirmek - ya katil mi uğursuz mu belli olmayan bir adamın arabasına binmek- musallat olsa napacaksın?
insan içinde kalabalıkta bile adam kesiyorlar, kuytuda bulunan bir fabrikadan- adamın kendi aracı içinde ne cesaretle gidiyorsun? bu cesaret bu devir için fazla.
internette herkes herkese yazar, efor sarfedeceği bir şey yok ben de sana yazıyorum bak şu an vakit ayırıyorum.
Her yazan talip mi olur bu kaçıncı?
kızarsan kız ben uyarmak zorundayım.
kaç kadını öldürdüler, kaç kadın istemediği şeylere zorlanıyor, ne altındaki araba ne yakasındaki etiket bunları yapmasına engel teşkil edecek şeyler değil. Sarı çizmeli Mehmet ağa ara da bul başına iş geldikten sonra.
en azından kalabalıkta iZini adresini belli etmeden görüş.
şu şanet hastalık riskini hesaba bile katmıyorum.
Küçük çocuk gibi önünü ardını düşünmeden hareket etme.

Ayrıca başına iş gelirse, elin adamının arabasında ne işi varmış’ oluyor.
:sinirli:
valla kızmadım aksine çok sağol adam akıllı bir yorum yaptın teşekkür ederim bu bana sağlam bir ders oldu

Kız boş bulunmuş adamla bulusup arabasina binmiş, tamam yaşadığımız cinayetler, tecavüzler ortadayken sanki başka bir gezegenden ışınlanmış gibi davranmış ama yine de başına bir sey gelse kızda hata aramaktan vazgeçelim, en azindan bunu biz yapmayalim. Dalga geçilecek bir mevzu da değil.
Konu sahibi icin kendine yazan herkes talip. Ve konu sahibi icin amac evlenmek. O nedenle bu tip bir durum her daim yasayabilecegi bir sey. Bir erkegin kendisine yaklasmasi onun dusunme yetisini durduruyor.

Mesela bir başhekim talibi var. Adamin niyeti ciddi, evlenmek istiyor. Konu sahibi istemiyor. Ama adami hayatından cikarmiyor. Neden? Baska talibi kalmazsa degerlendirmek icin. Elimin altinda olsun diye.

Konu sahibini tanidigimiz icin bu gelen yorumlar hep.

valla kızmadım aksine çok sağol adam akıllı bir yorum yaptın teşekkür ederim bu bana sağlam bir ders oldu
Ne yani bizim gül gibi yorumlarımızı beğenmiyor musun :KK12:

Ah biz seni kıskanan tayfaydık değil mi 😏

Yani bizim kadinlarin da kaymakamsa o degildir yok ben inanmadim kaafasi degisik yahu karsinizdaki bir erkek ve geneli sadece yuz guzelligin bakar onun icin dm den de yurur arabayla.isyerine de gider

Ne yani bizim gül gibi yorumlarımızı beğenmiyor musun :KK12:

Ah biz seni kıskanan tayfaydık değil mi 😏
images (11).webp

Yani bizim kadinlarin da kaymakamsa o degildir yok ben inanmadim kaafasi degisik yahu karsinizdaki bir erkek ve geneli sadece yuz guzelligin bakar onun icin dm den de yurur arabayla.isyerine de gider
ya zaten adam evli ya da nişanlıymış neyine inanmıyorlar ben burda aptal yerine koyuldum diyorum bana evlenme teklif etti aşk yaşıyoruz demiyorum ki

ya zaten adam evli ya da nişanlıymış neyine inanmıyorlar ben burda aptal yerine koyuldum diyorum bana evlenme teklif etti aşk yaşıyoruz demiyorum ki
E aptal yerine koydurma sen de kendini. İki güler yüze güzel söze atlama hemen. Lüks arabalara düşme. Her erkeğe potansiyel koca adayı muamelesi yaparsan başına daha çok iş gelir. Allah korumuş seni de bu yaşa kadar iyi gelmişsin.

Napalım, adam evliymiş diye üzülelim mi? Atlamasaydın hemen, tanısaydın biraz öyle kabul etseydin, araştırsaydın. 30 yaşında koskoca kadınsın biz mi öğretelim bunları?

E aptal yerine koydurma sen de kendini. İki güler yüze güzel söze atlama hemen. Lüks arabalara düşme. Her erkeğe potansiyel koca adayı muamelesi yaparsan başına daha çok iş gelir. Allah korumuş seni de bu yaşa kadar iyi gelmişsin.
tamam aptallık var ben de kabul ediyorum ama kötü bir niyetim yok

23 yaşında hayatına giren ikinci kişiyle evlenmiş, kapısında sıra sıra talipleri olmamış sıradan bir kadınım ben tabi kıskanırım. :KK12:

Doktorlar, kaymakamlar,daha mesleklerini bilmediğimiz niceleri, ünlü düşünür Müge Anlı'nın da dediğim gibi geldik gidiyoruz böyle bir kadın olamadık. Buda bana dert olarak yeter anacim 😂😂

1- Hiç tanımadığın birine randevu veriyorsun.
2- İş yerinin adresini veriyorsun.
3- Çekinmeden arabasına biniyorsun.
4- Evini öğrenmesinden çekinmiyorsun.
Bu ne cesaret.
Bir de sonradan baktım kaymakammış diyorsun. İlk yazmaya başladığında donuna kadar stalkladığından eminim. Yani kaymakam olduğunu görünce kaymaklısını buldum diye atladın heralde. Şimdiye kadar başına bir şey gelmemiş olması gelmeyeceği anlamına gelmez.

tamam aptallık var ben de kabul ediyorum ama kötü bir niyetim yok
Senin kötü niyetin yok biliyoruz niyetin evlenmek. Ama çevrendeki erkeklerin niyeti fikfiklemek. Bunu kabullenemiyorsun nedense. Adamlar senin peşinde dolaşıyorsa kaşına gözüne hayran olduklarından değil sevişme ihtimalinden. Koskoca kadınsın nasıl anlamıyorsun bunu?

"Ya kusura bakma ilk bulusmada evine gelemicem zaten cok uzak orasi ortada bi yerde bulusalim" dedim. "Dalga mi geciyorsun sen benle kezban?" yazmis unmatch etmis
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHWWHWHWHYAUWHQHQHA :KK70:istediğini elde edemeyince kezbanlikla itham etmeleri :KK71:

Senin kötü niyetin yok biliyoruz niyetin evlenmek. Ama çevrendeki erkeklerin niyeti fikfiklemek. Bunu kabullenemiyorsun nedense. Adamlar senin peşinde dolaşıyorsa kaşına gözüne hayran olduklarından değil sevişme ihtimalinden. Koskoca kadınsın nasıl anlamıyorsun bunu?
İki yazıştım- yaşadığım yerin burası olmadığını biliyor- kabul ettiğine göre duygusal ilişki istemez- yatak ihtimali yüksek, hesap sormadan-arkasını düşünmeden seks. Go go goymakam!
Gerçekten saf düşünüyor bu kızcağız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X