Arkadaşlar sizce haksız mıyım?

duzelicezins

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2022
203
61
13
30
Malum 8 aylık bir ilişkimiz var. Kendisi öğle arasına ekip arkadaşları ile çıkıyor ama bugün kimse çıkmamış kendisi de montunu giyerken ekipten bir kız ben de geleyim demiş ve ikisi birlikte yemeğe gitmişler ben bu durumdan çok rahatsızlık duydum konusu önceden de geçmişti böyle bir şey olursa rahatsız olurum demiştim
Burda nasıl davranmalıyım ne tepki vermeliyim çok huzursuzum

Sonuçta iş yerinde de beraberler hemen bir yemek yediler diye altında bir mana aramak olmaz. Başka bir hareketini görürsen o zaman ona göre davranırsın.

Ya gerçekten yıl 2023 oldu. Kadın-erkek iş, eğitim, sosyal hayatta bir aradayken hala daha iki iş arkadaşı öğle arasında birlikte yemek yedi diye problem olmasını anlamıyorum. O kadar çağ dışı geliyor ki bana bu kafa yapısı. Ne oluyor sevgiliniz iş arkadaşıyla yemek yediğinde? Gerçekten anlamadığım için soruyorum. Bir saat baş başa bir kadınla vakit geçirince aklının karışacağını mı düşünüyorsunuz? Sakıncası nedir bu durumun?

Neden bilmiyorum ama sizce haksız mıyım diye soranların %80 i genelde haksız oluyor.

Ben o kızın yerine koydum mesela kendimi erkek iş arkadaşıma ben de seninle geleyim diyorum, o da kız arkadaşım kızıyor gelme diyor veya sebep belirtmeden gelme diyor. Bence çok medeniyet dışı bir davranış olur.

yemekhanede mi yemişler... özel bi yere gidipte mi?

birimimde sadece ben kadınım.. bazen yemekhanede erkek arkadaşalrdan biri gelir masaya karşıma otururdu. hiç yadırgamadım. öyle yemeğe gidelim gibi bir durum değil...

Yemekhane yok orda dışarda bir yerde yemişler

Ben hoşlanmıyorum bu durumdan bir kadınla iş konusu haricinde arkadaş olamaz

Rahatsız olmakta haklısin da diyemem haksızsinda diyemem birçok kadın kıskanırdi ama madem eşin kızlı erkekli bir ortamda çalışıyor biraz daha esnek olmalısın

Yemekhane yok orda dışarda bir yerde yemişler
benim için hoş olmayan bir durum. insanlar durduğu yeri bilmeli... başbaşa gidilmesi için özel biri olması gerek diye düşünüyorum... yemekhanede olur vs normal ama diğer türlü özel olarak gidilmesi benim için sorun yaratır. kıskançlık değil bu.. ben dikkat ediyorsam eşim yada sevgiliminde dikkat etmesi gerekir.

anlık olarak gelişmiş olaylar anladığım kadarıyla. kızın teklif edememesi için karşıdaki erkeğin dik durması lazım. her erkeğe bu teklifle gidemezler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…