- 26 Aralık 2022
- 203
- 61
- 13
- 30
- Konu Sahibi duzelicezins
-
Bence kadınların erkeklerle ayni ofiste calismasi da yasaklansinİşte mecburen yanyana
Anormal denemez ama ben istemiyorumAynı yerde çalışan iki iş arkadaşının öğlen birlikte yemek yemesinin neresi anormal?
Yemekhane yok orda dışarda bir yerde yemişleryemekhanede mi yemişler... özel bi yere gidipte mi?
birimimde sadece ben kadınım.. bazen yemekhanede erkek arkadaşalrdan biri gelir masaya karşıma otururdu. hiç yadırgamadım. öyle yemeğe gidelim gibi bir durum değil...
Ben hoşlanmıyorum bu durumdan bir kadınla iş konusu haricinde arkadaş olamazYa gerçekten yıl 2023 oldu. Kadın-erkek iş, eğitim, sosyal hayatta bir aradayken hala daha iki iş arkadaşı öğle arasında birlikte yemek yedi diye problem olmasını anlamıyorum. O kadar çağ dışı geliyor ki bana bu kafa yapısı. Ne oluyor sevgiliniz iş arkadaşıyla yemek yediğinde? Gerçekten anlamadığım için soruyorum. Bir saat baş başa bir kadınla vakit geçirince aklının karışacağını mı düşünüyorsunuz? Sakıncası nedir bu durumun?
Başbaşa çok yedim noldu aldattım mı kocamıToplu yemesi rahatsız etmiyor başbaşa yenmesi ediyor
Kendiniz gibi düşünen biriyle birlikte olursanız sizin için daha iyi olur gibi.Anormal denemez ama ben istemiyorum
Valla kalp kriziBaşbaşa çok yedim noldu aldattım mı kocamıbenimki ekipten bi kızla yurtdışına eğitime gitmişti o zaman siz olsanız kalp krizi direkt
Güvenmiyorsanız onu bilemem
Rahatsız olmakta haklısin da diyemem haksızsinda diyemem birçok kadın kıskanırdi ama madem eşin kızlı erkekli bir ortamda çalışıyor biraz daha esnek olmalısınMalum 8 aylık bir ilişkimiz var. Kendisi öğle arasına ekip arkadaşları ile çıkıyor ama bugün kimse çıkmamış kendisi de montunu giyerken ekipten bir kız ben de geleyim demiş ve ikisi birlikte yemeğe gitmişler ben bu durumdan çok rahatsızlık duydum konusu önceden de geçmişti böyle bir şey olursa rahatsız olurum demiştim
Burda nasıl davranmalıyım ne tepki vermeliyim çok huzursuzum
benim için hoş olmayan bir durum. insanlar durduğu yeri bilmeli... başbaşa gidilmesi için özel biri olması gerek diye düşünüyorum... yemekhanede olur vs normal ama diğer türlü özel olarak gidilmesi benim için sorun yaratır. kıskançlık değil bu.. ben dikkat ediyorsam eşim yada sevgiliminde dikkat etmesi gerekir.Yemekhane yok orda dışarda bir yerde yemişler
Saçmalamayin isterseniz ikisi aynı şey miİşe gidip gelirken yanına bir kadın oturamaz değil mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?