• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar sizce haksız mıyım?

duzelicezins

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2022
203
61
13
29
Malum 8 aylık bir ilişkimiz var. Kendisi öğle arasına ekip arkadaşları ile çıkıyor ama bugün kimse çıkmamış kendisi de montunu giyerken ekipten bir kız ben de geleyim demiş ve ikisi birlikte yemeğe gitmişler ben bu durumdan çok rahatsızlık duydum konusu önceden de geçmişti böyle bir şey olursa rahatsız olurum demiştim
Burda nasıl davranmalıyım ne tepki vermeliyim çok huzursuzum

Malum 8 aylık bir ilişkimiz var. Kendisi öğle arasına ekip arkadaşları ile çıkıyor ama bugün kimse çıkmamış kendisi de montunu giyerken ekipten bir kız ben de geleyim demiş ve ikisi birlikte yemeğe gitmişler ben bu durumdan çok rahatsızlık duydum konusu önceden de geçmişti böyle bir şey olursa rahatsız olurum demiştim
Niye günlük kiralık eve gitmişler gibi tuhaf tepkiler veriyorsunuz? Terapi alıp düşünce yapınızı düzeltmeyi düşünür müsünüz?

aşko benim eski erkek arkadaşım eski iş yerinden kızla beni aldattı onla evlendi ama ben bir gün bile kısıtlamadım bakmadım bile. yani yapacak olan her türlü yapıyor sen önüne geçemezsin öğle yemeğinde kimse kimseyle aşk yaşamaz varsa onun arka planı vardır emin ol

he sen istemediğnii söylüyorsan karşı tarafta bunu kabul ediyorsa o ikinizin arasında mesele

Niye günlük kiralık eve gitmişler gibi tuhaf tepkiler veriyorsunuz? Terapi alıp düşünce yapınızı düzeltmeyi düşünür müsünüz?
Aparta mi gitmişler,hemde el ele..
Eyvah.. 🤣
Ne olmuş,ağzından mi öpmüş..

uuuuuu. Kk ya bak sen. Cogu kisi bunu sorun eder ama burda cok modern konusmuslar. Esleri eve gelip bugun ayseyle yemek yedik desin bak napiyorlar😂
Parrcaaalarrriiim valla
Hiç öyle bir durum yok. Genelleme yapmayalım.

Bu kadarını kıskanmayı da ben anlamıyorum.

Ne demek kadın erkek arkadaş olamaz.

Eşimi sosyal medyadan taa ilkokul arkadaşları olan iki kız kardeş bulmuşlardı. İkisi de bekardı. İş yerleri yakınmış eşimin iş yerine. Öğlenleri bazen buluşup yemek yiyorlardı. Hiç kıskanmak aklıma gelmedi, hatta bi akşam iş çıkışı hep beraber buluştuk, tanıştık, yemek yedik.

Eşim şu anda da iki haftalığına yurtdışında iş için. O aramadan hiç aramıyorum. Görüntülü bir kere konuştuk 4 gündür. Niye darlayayım ki, aldatırsa kendi bilir.

Saçmalamayin isterseniz ikisi aynı şey mi

valla bir şaçmalayan varsa o kişi sizsiniz.

Bu kadar baskı erkeği yıldırır.

Aynı yerde çalışırken sorun yokta yemek yerken mi var.

yıl olmuş 2023 siz hala 2 iş arkadaşın birlikte yemek yemesini kıskanıyorsunuz.

Elinizde sineklikle gezin dişi sinek değmesin aman dikkat.

Bu güvensizlik kendinize mi , erkek arkadaşınıza mı ?

Kadınlar da sıraya girmemiştir emin olun erkek arkadaşınızı elinizde almak için.

Gelip samimi olarak anlatmış başkasından değil kendisinden duymuşsunuz.

Bir silkelen kendine gel istersen güven duymadığın biriyle evlenme yoluna girme.

Yapacağı yoksada aklına bu tarz konuşma ve baskılarla sokma.

yolun açık olsun

Boşan

uuuuuu. Kk ya bak sen. Cogu kisi bunu sorun eder ama burda cok modern konusmuslar. Esleri eve gelip bugun ayseyle yemek yedik desin bak napiyorlar😂
Parrcaaalarrriiim valla

Modernin yerme ifadesi olarak kullanıldığı da sadece bu sitede görüyorum. Yaşanılan çağa uygun demek modern. Bu neden kötü olsun ki? Siz çağın gerisinde kalmayı tercih ediyorsanız siz bilirsiniz. Genelleme yapmanız hoş değil. Daha hafta başında eşim üniversiteden bir arkadaşının ofisine geldiğini birlikte öğle yemeğine çıktıklarını anlattı tek tepkim akşam yemeğine eve davet etseydin ya oldu. Bir düğünümde bir doğumumda gördüm başka şehirde yaşıyor benim değil eşimin arkadaşı. İş arkadaşlarıyla baş başa yemek yediği çok olmuştur ne var bunda? Sandığınız aksine herkes 2023 yılında kadın erkek arkadaşlığına potansiyel tehlike olarak bakmıyor.

Haksızsınız. Alt tarafı bir yemeğe çıkmışlar ne var bunda.
Şu anlayısı anlamıyorum, sanki herkes dışarda sizin sevgilinizle yemek yemek için can atıyor, herkes peşinde de saklamak istiyorsunuz. Bu konunun nesinden rahatsız oluyorsunuz?
Ne güzel tek çıkmak yerine bir arkadaşı eşlik etmiş, belki keyifli sohbet ettiler işin stresinden uzaklaştı, belki yeni bir şey öğrendi... ne var bunda?

Modernin yerme ifadesi olarak kullanıldığı da sadece bu sitede görüyorum. Yaşanılan çağa uygun demek modern. Bu neden kötü olsun ki? Siz çağın gerisinde kalmayı tercih ediyorsanız siz bilirsiniz. Genelleme yapmanız hoş değil. Daha hafta başında eşim üniversiteden bir arkadaşının ofisine geldiğini birlikte öğle yemeğine çıktıklarını anlattı tek tepkim akşam yemeğine eve davet etseydin ya oldu. Bir düğünümde bir doğumumda gördüm başka şehirde yaşıyor benim değil eşimin arkadaşı. İş arkadaşlarıyla baş başa yemek yediği çok olmuştur ne var bunda? Sandığınız aksine herkes 2023 yılında kadın erkek arkadaşlığına potansiyel tehlike olarak bakmıyor.
yermiyorum ki, modern davranislar sergiliyorsunuz diyorum iste ne diyeyim?
Simdi herkes bana kocasini mi anlatacak?😂
durun ben de anlatayim da, unmodern damgasi yemeyeyim.

Her yaz esim tek basina tatile cikar, sonra hep beraber ailecek, sonra da ben tatile cikarim cocuksuz mocuksuz rahat:)

Oyle is icin falan degil, normal tatil:)

Son yaz dubaiye gitmisti mesela:)

Bunlari kiskanmayan biri, yemeği mi kiskanir?
Her seyi aldatmaya bagliyorsunuz genel olarak
ben sadece istemem oyle baska bir kadinla bas basa yemege/lokantaya gitsin. Bu da benim fikrim yapacak hiiic bisey yok.
Simdi izninle kendi mok fikrimin icinde bogulucam😂

yermiyorum ki, modern davranislar sergiliyorsunuz diyorum iste ne diyeyim?
Simdi herkes bana kocasini mi anlatacak?😂
durun ben de anlatayim da, unmodern damgasi yemeyeyim.

Her yaz esim tek basina tatile cikar, sonra hep beraber ailecek, sonra da ben tatile cikarim cocuksuz mocuksuz rahat:)

Oyle is icin falan degil, normal tatil:)

Son yaz dubaiye gitmisti mesela:)

Bunlari kiskanmayan biri, yemeği mi kiskanir?
Her seyi aldatmaya bagliyorsunuz genel olarak
ben sadece istemem oyle baska bir kadinla bas basa yemege/lokantaya gitsin. Bu da benim fikrim yapacak hiiic bisey yok.
Simdi izninle kendi mok fikrimin icinde bogulucam😂

Eşleri eve gelip Ayşe’yle yemek yedik dese ne yapıyorlar sizin cümleniz yalnız. Herkesi kendiniz gibi sanmışsınız. Genele konuşmuşsunuz evet haliyle şimdi herkes tek tek kocasını anlatabilir.

E tamam kıskanmıyorsanız sebep ne o zaman? Eşinizin başka bir kadınla yemek yemesinin sakıncası nedir? Neden istemediğinizi açıklar mısınız, ben onu anlayamıyorum.

Back
X