• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar sizce haksız mıyım?

duzelicezins

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2022
203
61
13
29
Malum 8 aylık bir ilişkimiz var. Kendisi öğle arasına ekip arkadaşları ile çıkıyor ama bugün kimse çıkmamış kendisi de montunu giyerken ekipten bir kız ben de geleyim demiş ve ikisi birlikte yemeğe gitmişler ben bu durumdan çok rahatsızlık duydum konusu önceden de geçmişti böyle bir şey olursa rahatsız olurum demiştim
Burda nasıl davranmalıyım ne tepki vermeliyim çok huzursuzum

İşte mecburen yanyana
ee yemekte az ötede mi otursunlar nedir yani?

çalıştığm bir projede tek kadınım, proje arkadaşlarımın hepsiyle birlikte de ayrı da, değişik 2liler olarak da yemek yemişimdir onlar ödemiştir ben ödemişimdir (saatlerimiz biraz cins bizim normal yemek saatlerine denk geldiğimiz az oluyor)
hanımefendi saatlerce aynı odada çalışan insanlar
bakacak olsa aklı kayacak olsa bir şey düşünecek olsa zaten yapacağı ortamı var

Başbaşa çok yedim noldu aldattım mı kocamı 😱 benimki ekipten bi kızla yurtdışına eğitime gitmişti o zaman siz olsanız kalp krizi direkt 😅

Güvenmiyorsanız onu bilemem

biz bir de venediğe gitmiştik...aboooo.
Sadece ne gerek var diyorum sanirim.
aynı anda yemeğe giden iki kişi ayrı ayrı gidip ayrı ayrı mı dönsün? asıl öyle tuhaf olmaz mı?
nasıl bir işyeri orası bilmiyorum ama benim çalıştığım yerlerde insanlar aynı güzergahtaysa birbirini alır bırakır
yürüyecekse birlikte yürünür- günün dedikodusu yapılır :KK70:

bu kadın birine özel gıcık filan da değil genel olarak bi kadınla "başbaşa" kalmasın diyor. ama bu başbaşa kalmak değil ki öğlen koştura koştura yemek yeyip gelmeyi sanki başbaşa romantik özel program yapmışlar gibi anlamanın anlamı da yok yani.

Ay o kadar baş döndürücü şekilde yakışıklılı, oyunculuk teklifleri yağan, her kadının uçkur çözeceği erkek sanki….
Allahım yarabbim az bile yapiyorsun hemen ayrıl erkek arkadaşınızda o kızın kollarına atsın kendini…

Uzun yıllar çalışma hayatım oldu, eşinlede iş yerinde tanıştık acayip öyle böyle değil gözüm hiç şey görmeyecek şekilde aşık olarak evlendim.

Adımlar, duygular karşılıklı olmadığı sürece kimse kimseye bişey yapmıyor.

Zaten diğer türlü yaparsa tecavüz olur.

Umarın evlenmezsiniz, bu duygularla evlenmek insanı bitirir.

ben yoğun bakımda çalışırken ikişer ikişer gidiyorduk yemeğe, çok defa da erkek iş arkadaşlarımla gittim. hatta size şok edici bir şey söyleyeyim üstüne bir de sigara odasında sigara içiyorduk "birlikte".. sevgilimi, eşimi aldatmadım. her masada birlikte oturduğumuz insanı potansiyel sevgili olarak görmüyoruz çok şükür.
eğer sevgiliniz bir yemek yemeyle sizden vazgeçip iş arkadaşına aşık olacak sizi aldatacak bir tipse, bu kadar güvensizlikle zaten sevgili kalmayın. çünkü hayatta erkek ve kadın her zaman karşılaşabiliyor ve etkilenmesi için yemeğe de gitmesine gerek yok birlikte çalışması da yeterli.

Back
X