- 26 Aralık 2022
- 203
- 61
- 13
- 29
- Konu Sahibi duzelicezins
-
Bilmeyende başka bir sey teklif edilmiş sanıranlık olarak gelişmiş olaylar anladığım kadarıyla. kızın teklif edememesi için karşıdaki erkeğin dik durması lazım. her erkeğe bu teklifle gidemezler...
Niye günlük kiralık eve gitmişler gibi tuhaf tepkiler veriyorsunuz? Terapi alıp düşünce yapınızı düzeltmeyi düşünür müsünüz?Malum 8 aylık bir ilişkimiz var. Kendisi öğle arasına ekip arkadaşları ile çıkıyor ama bugün kimse çıkmamış kendisi de montunu giyerken ekipten bir kız ben de geleyim demiş ve ikisi birlikte yemeğe gitmişler ben bu durumdan çok rahatsızlık duydum konusu önceden de geçmişti böyle bir şey olursa rahatsız olurum demiştim
Burda nasıl davranmalıyım ne tepki vermeliyim çok huzursuzum
Ben hoşlanmıyorum bu durumdan bir kadınla iş konusu haricinde arkadaş olamaz
Bir kadınla ne için yemeğe gidecek ne lüzumu varNiye günlük kiralık eve gitmişler gibi tuhaf tepkiler veriyorsunuz? Terapi alıp düşünce yapınızı düzeltmeyi düşünür müsünüz?
Ay doymaya gidiyor ne için gidecekBir kadınla ne için yemeğe gidecek ne lüzumu var
İş arkadaşıyla karın doyurmaya gidiyo diycem de kime ne anlatıyorum. Tepki olarak ayrılın, kurtulsun çocuk.Bir kadınla ne için yemeğe gidecek ne lüzumu var
size göre yok ama demek ona göre varmış. abartılı kıskançlıklar geliyor bana. yeseler ne oluyor onu da anlamadım ya neyseBir kadınla ne için yemeğe gidecek ne lüzumu var
Su mesaji okuyan kiz adama birlikte olmayi teklif etti saniranlık olarak gelişmiş olaylar anladığım kadarıyla. kızın teklif edememesi için karşıdaki erkeğin dik durması lazım. her erkeğe bu teklifle gidemezler...
Otursun sevgilisinin dibinde, cikmasin sokaga da benceİş arkadaşıyla karın doyurmaya gidiyo diycem de kime ne anlatıyorum. Tepki olarak ayrılın, kurtulsun çocuk.
Aparta mi gitmişler,hemde el ele..Niye günlük kiralık eve gitmişler gibi tuhaf tepkiler veriyorsunuz? Terapi alıp düşünce yapınızı düzeltmeyi düşünür müsünüz?
Hiç öyle bir durum yok. Genelleme yapmayalım.uuuuuu. Kk ya bak sen. Cogu kisi bunu sorun eder ama burda cok modern konusmuslar. Esleri eve gelip bugun ayseyle yemek yedik desin bak napiyorlar
Parrcaaalarrriiim valla
Saçmalamayin isterseniz ikisi aynı şey mi
BoşanMalum 8 aylık bir ilişkimiz var. Kendisi öğle arasına ekip arkadaşları ile çıkıyor ama bugün kimse çıkmamış kendisi de montunu giyerken ekipten bir kız ben de geleyim demiş ve ikisi birlikte yemeğe gitmişler ben bu durumdan çok rahatsızlık duydum konusu önceden de geçmişti böyle bir şey olursa rahatsız olurum demiştim
uuuuuu. Kk ya bak sen. Cogu kisi bunu sorun eder ama burda cok modern konusmuslar. Esleri eve gelip bugun ayseyle yemek yedik desin bak napiyorlar
Parrcaaalarrriiim valla
Haksızsınız. Alt tarafı bir yemeğe çıkmışlar ne var bunda.Malum 8 aylık bir ilişkimiz var. Kendisi öğle arasına ekip arkadaşları ile çıkıyor ama bugün kimse çıkmamış kendisi de montunu giyerken ekipten bir kız ben de geleyim demiş ve ikisi birlikte yemeğe gitmişler ben bu durumdan çok rahatsızlık duydum konusu önceden de geçmişti böyle bir şey olursa rahatsız olurum demiştim
yermiyorum ki, modern davranislar sergiliyorsunuz diyorum iste ne diyeyim?Modernin yerme ifadesi olarak kullanıldığı da sadece bu sitede görüyorum. Yaşanılan çağa uygun demek modern. Bu neden kötü olsun ki? Siz çağın gerisinde kalmayı tercih ediyorsanız siz bilirsiniz. Genelleme yapmanız hoş değil. Daha hafta başında eşim üniversiteden bir arkadaşının ofisine geldiğini birlikte öğle yemeğine çıktıklarını anlattı tek tepkim akşam yemeğine eve davet etseydin ya oldu. Bir düğünümde bir doğumumda gördüm başka şehirde yaşıyor benim değil eşimin arkadaşı. İş arkadaşlarıyla baş başa yemek yediği çok olmuştur ne var bunda? Sandığınız aksine herkes 2023 yılında kadın erkek arkadaşlığına potansiyel tehlike olarak bakmıyor.
yermiyorum ki, modern davranislar sergiliyorsunuz diyorum iste ne diyeyim?
Simdi herkes bana kocasini mi anlatacak?
durun ben de anlatayim da, unmodern damgasi yemeyeyim.
Her yaz esim tek basina tatile cikar, sonra hep beraber ailecek, sonra da ben tatile cikarim cocuksuz mocuksuz rahat:)
Oyle is icin falan degil, normal tatil:)
Son yaz dubaiye gitmisti mesela:)
Bunlari kiskanmayan biri, yemeği mi kiskanir?
Her seyi aldatmaya bagliyorsunuz genel olarak
ben sadece istemem oyle baska bir kadinla bas basa yemege/lokantaya gitsin. Bu da benim fikrim yapacak hiiic bisey yok.
Simdi izninle kendi mok fikrimin icinde bogulucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?