- 26 Aralık 2022
- 203
- 61
- 13
- 30
- Konu Sahibi duzelicezins
-
Nasıln gelme dicekti ki .kabalık olur benceİşte mecburen yanyana
Ee oyleee ben napayim,burada gordugum cogu kadin profili bu, benim sucum mu? o yuzden genelliyorum.Eşleri eve gelip Ayşe’yle yemek yedik dese ne yapıyorlar sizin cümleniz yalnız. Herkesi kendiniz gibi sanmışsınız. Genele konuşmuşsunuz evet haliyle şimdi herkes tek tek kocasını anlatabilir.
E tamam kıskanmıyorsanız sebep ne o zaman? Eşinizin başka bir kadınla yemek yemesinin sakıncası nedir? Neden istemediğinizi açıklar mısınız, ben onu anlayamıyorum.
Bilemiyorum, dedigim gibi kiskanclik soz konusu değil, aldatmak vs hic dusunmedim.Neden istemediğinizi açıklar mısınız, ben onu anlayamıyorum.
Yemeğe gidince arkadaş olunmuyor ki. İş yerinde mecbur konuşulacak yeri gelecek sohbet edilecek napalim yani iş harici hiç konuşmuyor musunuz? Ama iş çıkışı basbasa yemeğe falan gidilseydi anlayabilirdim rahatsız olmanızı ama bu şekilde öğle arası yemek yenmiş bunda bişey yok bence.Ben hoşlanmıyorum bu durumdan bir kadınla iş konusu haricinde arkadaş olamaz
Hic ne gerek var demiyorum, esim senelerce yurtdisinda bizden ayri kaldi, arada kadin is arkadaşlarıyla yemege de gitti, hem de basbasa, erkeklerle de gitti. Simdi kalkip elin Fransizina vay sen hede hodo desem, bana uzay boşluğuna bakar gibi bakar, bunu kaldıramayacak yapida olsaydim zaten evlenmezdim. Var burda da modernler bacim. Herkes 17. yuzyildan bildirmiyor.Ee oyleee ben napayim,burada gordugum cogu kadin profili bu, benim sucum mu? o yuzden genelliyorum.
Bilemiyorum, dedigim gibi kiskanclik soz konusu değil, aldatmak vs hic dusunmedim.
Sadece ne gerek var diyorum sanirim.
Biz böyle kişilere,halk arasında "buldumcuk"diyoruz.Hani erkek arkadaşınız süper star falan ise anlarız daMalum 8 aylık bir ilişkimiz var. Kendisi öğle arasına ekip arkadaşları ile çıkıyor ama bugün kimse çıkmamış kendisi de montunu giyerken ekipten bir kız ben de geleyim demiş ve ikisi birlikte yemeğe gitmişler ben bu durumdan çok rahatsızlık duydum konusu önceden de geçmişti böyle bir şey olursa rahatsız olurum demiştim
Burda nasıl davranmalıyım ne tepki vermeliyim çok huzursuzum
Baş başa derken sanki adam romantik mum şarap eşliğinde loş bir ortamda kızı akşam yemeğine götürmüş gibi. Alt tarafı öğle yemeği yahu ne olabilir abartmayın, bunaltmayın.Toplu yemesi rahatsız etmiyor başbaşa yenmesi ediyor
Daha önce belirttiysem, ben olsam kesin bir tepki veririm kavga etmem ama aramasına vs çıkmam mesela .Malum 8 aylık bir ilişkimiz var. Kendisi öğle arasına ekip arkadaşları ile çıkıyor ama bugün kimse çıkmamış kendisi de montunu giyerken ekipten bir kız ben de geleyim demiş ve ikisi birlikte yemeğe gitmişler ben bu durumdan çok rahatsızlık duydum konusu önceden de geçmişti böyle bir şey olursa rahatsız olurum demiştim
Bence erkekler kapatılsınBence kadınların erkeklerle ayni ofiste calismasi da yasaklansin
Ee oyleee ben napayim,burada gordugum cogu kadin profili bu, benim sucum mu? o yuzden genelliyorum.
Bilemiyorum, dedigim gibi kiskanclik soz konusu değil, aldatmak vs hic dusunmedim.
Sadece ne gerek var diyorum sanirim.
Dese ne olur, sizi de mi yer? Abartıyorsunuz.Calisiyorum ama burda hiçbir erkek bana geliyorum yemeğe diyemez ağır davranırım ki çoğunluk erkek
Ağır davranırım da şey, yemeğe geliyorum diyen kadına aklınca hafif kadın laf sokuşturmasıDese ne olur, sizi de mi yer? Abartıyorsunuz.
Haklisiniz. Ben de asiri kiskanc bir insanim. Asla tahammulum yok. Ama kizi taniyorsam, ayni is yerinde bulunduysak, kizin niyetini biliyorsam sorun yok yemek yemelerinde. Abi kardes gibilerse yani. Diger turlu asla istemem.Malum 8 aylık bir ilişkimiz var. Kendisi öğle arasına ekip arkadaşları ile çıkıyor ama bugün kimse çıkmamış kendisi de montunu giyerken ekipten bir kız ben de geleyim demiş ve ikisi birlikte yemeğe gitmişler ben bu durumdan çok rahatsızlık duydum konusu önceden de geçmişti böyle bir şey olursa rahatsız olurum demiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?