Arkadaşlar sizce haksız mıyım?

duzelicezins

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2022
203
61
13
30
Malum 8 aylık bir ilişkimiz var. Kendisi öğle arasına ekip arkadaşları ile çıkıyor ama bugün kimse çıkmamış kendisi de montunu giyerken ekipten bir kız ben de geleyim demiş ve ikisi birlikte yemeğe gitmişler ben bu durumdan çok rahatsızlık duydum konusu önceden de geçmişti böyle bir şey olursa rahatsız olurum demiştim
Burda nasıl davranmalıyım ne tepki vermeliyim çok huzursuzum

Ee oyleee ben napayim,burada gordugum cogu kadin profili bu, benim sucum mu? o yuzden genelliyorum.
Neden istemediğinizi açıklar mısınız, ben onu anlayamıyorum.
Bilemiyorum, dedigim gibi kiskanclik soz konusu değil, aldatmak vs hic dusunmedim.
Sadece ne gerek var diyorum sanirim.

Başbaşa öğle yemeğine çıkmasını istemiyorsunuz ama erkek arkadaşınız çıkmışsa düşünce yapısı olarak uyusmuyorsunuz demektir. Çok uzatmadan ayrılın gitsin. Mesela siz ciksaniz aynı şekilde ve bunu hoş karsilamazsa kosarak uzaklasmalisin

Ben hoşlanmıyorum bu durumdan bir kadınla iş konusu haricinde arkadaş olamaz
Yemeğe gidince arkadaş olunmuyor ki. İş yerinde mecbur konuşulacak yeri gelecek sohbet edilecek napalim yani iş harici hiç konuşmuyor musunuz? Ama iş çıkışı basbasa yemeğe falan gidilseydi anlayabilirdim rahatsız olmanızı ama bu şekilde öğle arası yemek yenmiş bunda bişey yok bence.

Ee oyleee ben napayim,burada gordugum cogu kadin profili bu, benim sucum mu? o yuzden genelliyorum.

Bilemiyorum, dedigim gibi kiskanclik soz konusu değil, aldatmak vs hic dusunmedim.
Hic ne gerek var demiyorum, esim senelerce yurtdisinda bizden ayri kaldi, arada kadin is arkadaşlarıyla yemege de gitti, hem de basbasa, erkeklerle de gitti. Simdi kalkip elin Fransizina vay sen hede hodo desem, bana uzay boşluğuna bakar gibi bakar, bunu kaldıramayacak yapida olsaydim zaten evlenmezdim. Var burda da modernler bacim. Herkes 17. yuzyildan bildirmiyor.

Biz böyle kişilere,halk arasında "buldumcuk"diyoruz.Hani erkek arkadaşınız süper star falan ise anlarız da.

Toplu yemesi rahatsız etmiyor başbaşa yenmesi ediyor
Baş başa derken sanki adam romantik mum şarap eşliğinde loş bir ortamda kızı akşam yemeğine götürmüş gibi. Alt tarafı öğle yemeği yahu ne olabilir abartmayın, bunaltmayın.

Daha önce belirttiysem, ben olsam kesin bir tepki veririm kavga etmem ama aramasına vs çıkmam mesela .

Bir şeyi istemiyorsunuz ama neden istemediğinizi bilmiyorsunuz, bir sebebi yok. O da ilginçmiş. İnanın şu kadın erkek baş başa görüşmesin, kadın arkadaşı olmasın muhabbeti yapan ve sebebin kıskançlık olmadığını iddia eden çoğu kişiye sormuşumdur neden istemiyorsunuz diye, daha tek bir tane sebebi şu diyebilen olmadı. İnsanlar tepki gösteriyor ama neden tepki gösterdiğini kendi de bilmiyor.

Haklısınız . Konudan bağımsız değerlendiriyorum. Bir konuda rahatsız olduğumu söylediğimde bunu yapmaya devam ediyorsa tepki veririm . Kavga etmem ama aramasına çıkmam en azından. Ne konuda rahatsız olmuş olmayacaginiz sizin bileceginiz konu

Baş başa yemek de sanki şarap eşliğinde soslu Pekin ördeği yemişler. Gidip kebap, döner falan yemişlerdir esnaf lokantasında. Bir de "kadınla erkek olamaz" gibi taş devri bir fikir yazmışsınız arada. Halk dilinde "kişi kendinden bilir işi", tıp dilinde yansıtma olan konuya göre de siz herhangi bir erkekle yemeğe gitseniz birbirinizin üstünü yırtarcasına soyup masanın üstünde sevişmeye başlayacaksınız demek ki, o yüzden korkuyorsunuz sevgilinizin yemeğe gitmesinden.

Kendinize uygun birini bulabilirsiniz o halde.

Of dünyada en sevmediğim insan tipi
Millet de meraklı sanki sevgiline ya, Allah bilir tipitipin tekidir. Ne var yani, aynı iş yerinde molaya çıkan herkes yemek yiyebilir. Ben de onca işte çalıştım,o arada kaç adamla yemek yemisimdir haddi hesabı yok. Yemeğe gideceksem yemeğe giden is arkadaşımın pesine de takılırım 'ben de geleyim' diye. Ne var yani?
Bu kadar mı mağaradan cikamadiniz?

Haklisiniz. Ben de asiri kiskanc bir insanim. Asla tahammulum yok. Ama kizi taniyorsam, ayni is yerinde bulunduysak, kizin niyetini biliyorsam sorun yok yemek yemelerinde. Abi kardes gibilerse yani. Diger turlu asla istemem.

Böyle bir şeyi kıskansaydım kendimden çok utanırdım, burda konu açmak yerine bu kadar özgüvensiz olduğum için kendime üzülürdüm ve bunu düzeltmeye çalışırdım, ya da güvenmediğim adamdan ayrılıp derin bir nefes alırdım

Şaka gibi bir konu. İş yerinde öğlen yemeğe çıkan arkadaşımın yanında ben de acıktım geliyorum yemeğe diyemeyeceksem öleyim daha iyi. Artık bu kadar da sevgililerinizi, kocişlerinizi önemsemeyin. Herkes onların peşinde değil emin olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…