ilaçlar hormon ilaçları, çatlatma iğnesi falan filan. doktorların belirlediği aşılama gününde yumurtanın olgunlaşmış ve hazır olmasını garantilemek için veriyorlar.devlet bu ilaçların sanırım %50sini hastaya ödettiği için evet biraz pahalı tutuyor. ama bu parayı eczaneye ödeyeceksiniz. yani belki taksit yaparlar. bir de herkes eczaneyle pazarlık edin diyor. o aşamalara gelecek olursan aklında bulunsun burada da bazen ilaçları artıp da ihtiyacı olanlara dağıtan arkadaşlar oluyor. ama eşin sigarayı bırakmıyorsa ne yapsın etsin en azından yarım pakete düşürsün. hızın morfolojinin en büyük düşmanlarından biri sigara.
Bir de lütfen şu deve dikeni ve ısırgan otu tohumunu deneyin. sigara ya da içki içenler özellikle denemeli. aktardan alınıyor ve olsa olsa toplam 5 lira ödeyip bir kaç ay kullanacağın bir takviye ama vücuttaki zararlı her şeyi temizliyor. sperm sıvısı semeni mkitar olarak çoğaltıyor, prostata fayda ediyor, testislerin olduğu bölgedeki damarları açıp oksijeni artırıyor, faydaları saymakla bitmiyor.
çok teşekkürler cevapların için. deve dikeni ve ısırgan otu nasıl hazırlanacak ve tadı nasıl acaba? içirebilir miyim? gitti aktardan keçiboynuzu aldı nasıl keçiboynuzu kürü hazırlanacağını da öğrenmiş iyice bir anlattı bana ama ben günlerce yapmadım. bigün kızdı niye yapmıyosun diye yaptım daha ilk yudumda öğürmeye başladı ve ağzına bile sürmedi bidaha :) onun gibi bişey olursa tadı hoşuna gitmezse içmiyor da o yüzden soruyorum.