Arkadaşlar tek emriyo transferim yapıldı,dualarınız benimle olsun.....

tedavın hayırlı olsun ınş melegıne kavusursun dualarımız sonuna kadar senle allahım emeklerını karsılıksız bırakmasın

inşallah canım. Burdan takip eedicem seni. Allah yüzünü güldürsü sonu hayırlı olsun.
teşekkür ederim canım..
delimavi rabbim yüzünü güldürsün inşallah güzel haberi verirsinde herkeslere umut ışığı olursun canım.
amin canım Rabbim bana ve tüm isteyenlere nasip eder inşallah:Saruboceq:
tedavın hayırlı olsun ınş melegıne kavusursun dualarımız sonuna kadar senle allahım emeklerını karsılıksız bırakmasın
teşekkür ederim canım,inan buna o kadar çok ihtiyacım varki.....

Allah gönlündekini senin için hayırlı eder inş arkadaşım.güzel haberi alanlardan olursun inş.ben de 2.yi yazın deneyecem.1. olmadı.bilirim o duyguyu.moralini yüksek tut.

canım,benim eşim de kanallarda sorun.tese ile alındı sperm,ilkinde 3 embriyo a kaliteydi ama olmadı nasip ikinciye inş diyorum.inş size,bize ve tüm isteyenlere verir rabbim

merhaba arkadaşlar tek embriyo diye olumsuz olmaın ümidinizi kaybetmeyin banada 10 martta tek embriyo konuldu çok umutsuzdum çünkü bundan öncekinde tutmadı çünkü.
ama bugün 7.günüm dayanamadım ben çok sabırsızım kan verdim 59 çıktı sanırım tuttu ama inşallah değer katlanır önemli olan bu tabi. çünkü daha önce doğal yoldan hamileliklerim olmuştu ama düşük yapmıştım. umarım bu sefer herşey yolunda gider inş. darısı hepinize tüm isteyenlere inşallah umudumuzu kaybetmeyelim :)

ben de nisan'da başlıycam İnşaallah ikinci tedavime..
Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün arkadaşlarım,kucaklarımızı boş bırakmasın.

canım rabbın yardımcın olsun ınsallah bebegın sana tutunmustur ınsallah senı bırakmaz dualarımız senınle

canım,benim eşim de kanallarda sorun.tese ile alındı sperm,ilkinde 3 embriyo a kaliteydi ama olmadı nasip ikinciye inş diyorum.inş size,bize ve tüm isteyenlere verir rabbim
inşallah canım 2.de olumlu sonuç alırsın.benimde ilkinde 2 tane a kaliteydi olmadı,diyorum ya Allah verdikten sonra her türlü olur.Dualarımız hepimiz için,inşallah herkes kavuşur bebeğine:emir_bebek:

hayırlısı olsun.benimde tedavim yarın başlıyor.tek embriyo konulacak.
teşekkür ederim canım,seninde hayırlı olsun.olumlu düşünelim olumlu olsun.ben transfer günü tek embriyo olacağını öğrendim moralim bayağı bozuktu.ama tek embriyo olup tutan çok arkadaşımız var,aslında böylesi daha sağlıklı olur..inşallah olumlu olur sonuçlarımız:Saruboceq:
merhaba arkadaşlar tek embriyo diye olumsuz olmaın ümidinizi kaybetmeyin banada 10 martta tek embriyo konuldu çok umutsuzdum çünkü bundan öncekinde tutmadı çünkü.
ama bugün 7.günüm dayanamadım ben çok sabırsızım kan verdim 59 çıktı sanırım tuttu ama inşallah değer katlanır önemli olan bu tabi. çünkü daha önce doğal yoldan hamileliklerim olmuştu ama düşük yapmıştım. umarım bu sefer herşey yolunda gider inş. darısı hepinize tüm isteyenlere inşallah umudumuzu kaybetmeyelim :)
tebrik ederim canım,bizlere moral verdiğin için sağol.inşallah bu sefer bebeğini sağlıkla kucağına alırsın.ben erken test yaptırmıyorum ne bileyim ters birşey çıkar üzülürüm,benim sonuç salı günü belli olucak.darısı bizim başımıza inşallah.tekrar tebrikleropuyorumnanaktan

ben de nisan'da başlıycam İnşaallah ikinci tedavime..
Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün arkadaşlarım,kucaklarımızı boş bırakmasın.
amin canım hepimizin bu bebeklere ihtiyacı var,daha fazla beklemeyiz inşallah:1hug:

canım rabbın yardımcın olsun ınsallah bebegın sana tutunmustur ınsallah senı bırakmaz dualarımız senınle
Allah razı olsun hepinizden,teşekkür ederim.kısmet olursa mutluluğumuda sizlerle paylaşmak istiyorum inşallah:CüvCüv:

canım umut tüp bebekte tese konusunda uzman doktorlar çalışıyor.iyi olduklarını duydum keşke burada yaptırabilsen.doktorun adı emre bakırcıoğlu...

allah hayırlı haberler almayı nasip eder inşallh tüm anne aday adaylarına umut ıolursun dualarmız sizinle

silikte olsa çıkmış işte inşalah kandada kesinleşir canım tebrik ederimmmmmmmmmmmm

deli mavi umut tüp bebek merkezindemi denedin???idrarda pozitifi görmüşüsn inş kandad görürsün.....zaten umutda denediysen kesin görürsün:)))))
canım hakkında hayırlısı olsunn...

Back
X