silam canim transferimde yanlizca doktorum vardi o zaten transfer etti bide ben monitörden izlemedim sanki monitörde yokmuyde ne zaten yatip ayaklarini yukariya koyosun yapilani görmedim doktor görmüyosun sonra bi makine sesi ve hemen bitti dedi doktor üzerimi örttü 15 dk yat dedi ben yarim sat yattim
Drgunay Hosgeldin canim nasil gidiyor hamilelik ...
Rabbim saglikli 9 ay gecirmeyi nasip etsin ..
Kese gördün mü canim ??
Bebisin tek mi cift mi ?
dr günay canim hos geldin nasilsin güzel anne nasil gidiyo hamilelik? bebisi gördünmü?
Çok teşekkür ederim canım.Hamileliğim de gidiyor işte.Transferin 10 günü az bir kanamam olmuştu.Gerisi kahve rengi lekelenmeye çevrildi.Sonra 11 12 gün lekelenme devam etti.Sonra çokkk açık reng kahve renge geçti.dün sabahtan da lekelenme durdu.Mide bulanısı başladı.Pazartesi kese bakmaya gidicez inşallah.İnşallah görürüz..12 gün değerim 458 çıkmıştı.Kese görürmüyüm kızlar?
Bebişimin tek çift olmasını da inşallah haftaya pazartesi çğrenicem hayatım...
Rabbim hepimize kısmet etsin hepimizi sevindirsin inşallah..
Çok teşekkür ederim canım.Hamileliğim de gidiyor işte.Transferin 10 günü az bir kanamam olmuştu.Gerisi kahve rengi lekelenmeye çevrildi.Sonra 11 12 gün lekelenme devam etti.Sonra çokkk açık reng kahve renge geçti.dün sabahtan da lekelenme durdu.Mide bulanısı başladı.Pazartesi kese bakmaya gidicez inşallah.İnşallah görürüz..12 gün değerim 458 çıkmıştı.Kese görürmüyüm kızlar?
Bebişimin tek çift olmasını da inşallah haftaya pazartesi çğrenicem hayatım...
Rabbim hepimize kısmet etsin hepimizi sevindirsin inşallah..
İnşallah hayatım.Eee ne oldu doğurdunmu üçüzlerini?Canim kendine dikkat et bol bol dinlenn ...
Doktorunu bilgilendirdin mi kanamanin olduguna dairr ..
Belki kanamayi kesici bir ilac, igne verirdi ..
Canim insallah saglikla bebegini kucagina almak nasip olur ...
Bol bol su ic ..
Benim de gecen sene 12. gün beta HCg 560 cikmisti 3 üzlerime hamileydim ...
Sanirim seninkisi ikizdir .. a.s.
İnşallah hayatım.Eee ne oldu doğurdunmu üçüzlerini?
Ah keskee canim ... Nerdeee ??
Düsük yaptim 8 haftalikken .. mafoldumben
dr günay canim ins keseyide görürsün ve 9 ay sorunsuz bi hamilelik gecirirsin ALLAH hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin canim hepimizede
Geçmiş olsun hayatım.Rabbimiz o güzel günleri gebeliği tekrar yaşatsın sana canım.Düşük nedenini araştırdılarmı?
kızlar bugün transferimin 7. günü oldu. acaip heyecan yapmaya başladım, eşiminde işleri yoğunlaştı gece geç geliyo, kimseyede söyleyemediğim için çok sıkılıyorum hayırlısıyla şu 5 gün de geçse ve olumlu haber alsam diye dua edip duruyorum...............
Canim insallah olumlu sonuc alirsin ..
Pozitif sonuc alanlara kendimiz hamileymisiz gibi seviniyoruzz ..
Bizlere umut oluyorr ..
Bizim gibi bebek hasreti ceken birilerinin özlemini gidermesi mutlu ediyorr ..
Hayirlisiyla Mevlam elini bos cevirmesin ..
Kacinci denemen ? Kac embriyo transfer edildi ?
Dualarimiz seninlee --a.s.
arkadaslr mrb bnmde bugun transferım ypıldıı 10 hucrelı ve 8 hucrelı 3 tane 1.klıte embrıo yerlştrıldı..fakat bnn ayaga klkıncaa vee vc ye gıddınce acayıp sancı grıooo tuvaletımı zor ypıorumm sızndee aranızda böle olanınız vrmıbu normal bişiymi**
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?