Arkadaşlar transfer olduktan sonraki günleri hep beraber geçirelim..

Gubetkusu canim ...

Bazi merkezlerde karindan ultrasonla bakip rahim kalinliginin hemen yanina embriyolar yerlestiriliyorr ...

Yani ekrandan embriyolari koyduklari yeri hem doktor , hem sen görebiliyorsun ..

Burdakiler rastgele bakmaksizin koyuyorlarr ..

Tabi bu sekilde hamile kalan yok mu ?? VAR elbette ...

Hayirlisi ALLAHtan ..Allah yardimcimiz olsun ---

Drgunay Hosgeldin canim nasil gidiyor hamilelik ...

Rabbim saglikli 9 ay gecirmeyi nasip etsin ..

Kese gördün mü canim ??

Bebisin tek mi cift mi ?

Çok teşekkür ederim canım.Hamileliğim de gidiyor işte.Transferin 10 günü az bir kanamam olmuştu.Gerisi kahve rengi lekelenmeye çevrildi.Sonra 11 12 gün lekelenme devam etti.Sonra çokkk açık reng kahve renge geçti.dün sabahtan da lekelenme durdu.Mide bulanısı başladı.Pazartesi kese bakmaya gidicez inşallah.İnşallah görürüz..12 gün değerim 458 çıkmıştı.Kese görürmüyüm kızlar?
Bebişimin tek çift olmasını da inşallah haftaya pazartesi çğrenicem hayatım...
Rabbim hepimize kısmet etsin hepimizi sevindirsin inşallah..

değrein çok iyiymiş çoğul gebelik gibi görünüyor keseyide görürsün bu değerler zaten çoktan katlamış olur o zamana kadar ve sonunda da kalp atışları çok güzel bi duygudur herhalde allah bizlerede yaşatsın inşallah

Canim kendine dikkat et bol bol dinlenn ...

Doktorunu bilgilendirdin mi kanamanin olduguna dairr ..

Belki kanamayi kesici bir ilac, igne verirdi ..

Canim insallah saglikla bebegini kucagina almak nasip olur ...

Bol bol su ic ..

Benim de gecen sene 12. gün beta HCg 560 cikmisti 3 üzlerime hamileydim ...

Sanirim seninkisi ikizdir .. a.s.

İnşallah hayatım.Eee ne oldu doğurdunmu üçüzlerini?

Geçmiş olsun hayatım.Rabbimiz o güzel günleri gebeliği tekrar yaşatsın sana canım.Düşük nedenini araştırdılarmı?

Canim malesef arastirilamadi ...

Wc deyken düsük yaptim bebeklerimi ...

Zaten kanamali bir sekilde hastaneye yatmistim ... Hastanede yasadim bu olayi ...

Alinan kanda rahimde iltihap oldugu ortaya cikti ..

Hayirlisi böyleymiss ..

Insallah önümüzdeki donmuslarla devam etcem ..

Rabbim bu kez hayirli , saglikli evlat dünyaya getirmeyi nasip eder ..

Tabii tümmmmm isteyenlere de .. ins.

kızlar bugün transferimin 7. günü oldu. acaip heyecan yapmaya başladım, eşiminde işleri yoğunlaştı gece geç geliyo, kimseyede söyleyemediğim için çok sıkılıyorum hayırlısıyla şu 5 gün de geçse ve olumlu haber alsam diye dua edip duruyorum...............

Canim insallah olumlu sonuc alirsin ..

Pozitif sonuc alanlara kendimiz hamileymisiz gibi seviniyoruzz ..

Bizlere umut oluyorr ..

Bizim gibi bebek hasreti ceken birilerinin özlemini gidermesi mutlu ediyorr ..

Hayirlisiyla Mevlam elini bos cevirmesin ..

Kacinci denemen ? Kac embriyo transfer edildi ?

Dualarimiz seninlee --a.s.

silam bu benim 3. denemem, 3 tane embriyo transfer edildi. hayırlısı inşallah bakalım çarşamba günü test günüm.........allahım herkesin dualarını kabul etsin inşallah...

mrb bugun benımde transferım oldu.5 ocakta test gunum.suan bı salaklık var ustumde :kedi: tam olarak anlamıs dıılım.2 embrıo transfer edıldı ıkısıde 8 hucrelı bakalım sabır zamanı :hulya:

ebi 26 inşallah pozitik sonuç alırsın. çok heyecan yapma yoksa günler geçmek bilmeyecek oyalanacak şeyler yap tv seyret nete takıl film izle vb.

arkadaslr mrb bnmde bugun transferım ypıldıı 10 hucrelı ve 8 hucrelı 3 tane 1.klıte embrıo yerlştrıldı..fakat bnn ayaga klkıncaa vee vc ye gıddınce acayıp sancı grıooo tuvaletımı zor ypıorumm sızndee aranızda böle olanınız vrmıbu normal bişiymi**

merhaba cornelia meraklanma benim transferimin 10.günü şuan cok rahatım ama ilk 4,5 gün cok fenaydım...kabızlık vardı ve idrarımı cok zor yapıyordum,cok sancı yapıyordu..normal merak etme..hayırlı olsun inşallah tutunur bebişlerin..banada 3 tane transedildi ve galiba bebişlerim beni bırakmadı...kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…