Arkadaşlar transfer olduktan sonraki günleri hep beraber geçirelim..

çok güzel inşallah bu kez tutar onları ikinci bebeğe saklarsın.
ben de ilk başta çok ümitliydim .8 falan olur zannediyordum .olmadı.

İnşallah canım.güler inşallah yüzümüz.Bizi de sevindirir rabbim inşallahhh..Ama benim umudum yoktu 13ü dçllenicek diye valla ..

kizlar fransadaki doktorum bana transferden sonra normal hayatina don demisti sizin doktorla ne diyor
benim doktorum hatta esimin basinin etini yemisti al esini bu aksam (transfer oldugu gun) sinemaya gotur demisti :) sizinkiler ne diyor??

kızlar merhaba ne olur bana cevap yazın(
benim bugün 12. günüm test yaptım 39.57 çıktı değerim düşük gibi geldi doktorum bir iğne verdi onu yap iki gün sonra tekrarlıycam.. doktorum gebelik var diyor ama 50nin üzeri olsa çok iyi olacaktı diyor ..bu değerlerde sağlıklı gebelik elde eden duydunuzmu?

benim doktorum 3 gün dinlen dedi.Hep yatmanı istemiyorum dedi.arada evin içinde gez.seni yormayan işler göre bilirsin.3 günden sonra normal hayatına dön bol su iç yürüyüş yap dedi hayatımm..

kızlar merhaba ne olur bana cevap yazın(
benim bugün 12. günüm test yaptım 39.57 çıktı değerim düşük gibi geldi doktorum bir iğne verdi onu yapıcam..sizce gebelik varmı

tebrik ederim canım evet gebelik var.2 gün sonra tekrar test yaptır .inşallah katlanıcak.ben de de 25 çıkmıştıçve hamile kalmıştım normal da katlanmışdı.inşallah senin de katlanır canımm..

Kızlar kabız olanınız oldumu hiç?bir de yiyorsunuz sulu bir şeylermi he gün?Ben balık fasulye mercimek yedim.yiyorm.

ben kabız oldum zeyin yağı içtim kaysı yiyorum bugün allaha şükür iyiyim.bende portakal greyfurt suyu içiyorum ananas hergün yiyiyorum birgün etse diğergün tavuk sonra balık yanındada salata biz elimizden geleni yapalımda gerisi mevlaya kalsın,, mlkPINARDAN HABER YOK HAYIRDIR İNŞALLAH SEVİNÇTEN GİRMEMİŞTİR

tebrik ederim canım evet gebelik var.2 gün sonra tekrar test yaptır .inşallah katlanıcak.ben de de 25 çıkmıştıçve hamile kalmıştım normal da katlanmışdı.inşallah senin de katlanır canımm..

inşallah katlanır canım.. cevabın için çok çok sağol..

Balance canım senin kasıkta ağrın varmı?bende az az agrı var korkuyorum..

BENDEDE GELİP GEÇİYO şuan yok bence ağrın olursa sevin birde wc ye sık sık gidiyorsan. hamilesin ama bizim daha erken.canım sen yatıyormusun birde trasver olduğumuz günü saymıyoruz doğrumu

evet canım transfer gününü saymazsam 4 günüm.yatıyorum evin içinde az az geziyorum oturuyorum.Ama sanki rahimimde bir gerginlik var çok dolgun gibi..

canım inşallah katlanır sen bunlara kafanı takma stresten değeri düşürürsün hamileliğin tadını çıkar pozitif düşün pozitif olsun allaha emanet ol canım bizleride haberdar et canım

evet canım transfer gününü saymazsam 4 günüm.yatıyorum evin içinde az az geziyorum oturuyorum.Ama sanki rahimimde bir gerginlik var çok dolgun gibi..

rahimdeki dolgunlukta iyiye işaret iyi düşün iyi olssun.bu gün bende olumsuzluk vardı yok yok tutmamıştır diyorum sonra dua ediyorum yani anlayacağın bugün olumsuzum bakalım yarına ne hissederim benimde trasveri saymazsak bu gün 3. günüm ve yatıyorum bunaldım valla nasıl geçecek günler yattığımıza deyse bari

off evet canım ya.Bir 9 günlük bir uykuya dalsaydım da uyandığımdaa kan sonucum da hazır olmuş olurdu D

kızlar desteğiniz için çok çok sağolun..Allah hepimizin emeklerini boşa çıkarmaz inşallah.. ben test sonucunu aldıktan sonra başka bir merkezde daha yaptırmıştım onun sonucunu almı eşim şimdi 43 çıkmış diyor..

canlarim ya bütün yazilanlari okudumda allah bizlerin yardincisi olsun ne zor bi sinavdan geciyoruz yazilanlara hem güldüm hem gözüm yasardi ne zor yaaaaaaa yatmak inaninki yatmaktan insanin bütün organlari sirtina yapisiyo gibi basin agriyo gibi sanki dünyadan alakamiz gitmis sadece hamile olmaya adepte olmusuz hayat durmus bu icimdeki duygulari nasil ifade edebilirim bilmiyorum cok zor ben igne yapmaktan kan vermekten yani igneden cok korkan biriydim kendim yaptim bütün ignelerimi bana simdi igne yapmak hic zor ve korkutucu gelmiyo bana bu test gününü beklemek okadar zor geliyoki canim sikiliyo nasil vakic gecirecegimi bilemiyorum kitap okuyorum tv izliyorum ama genede icimdeki hamilelik beklemek cok zor yaaa birde arkadaslar benim bu 2 denemem birincisinde 3 tane transver yaptilar tutmamisti simdi mikroenjeksiyon yapildi 2 emriyo yerlesti bugün 7 günüm yaa ben size ne anlatayimki sikilmazsaniz anlatmak isterim hem vaktimizde gecer okuyun ne olur neler neler yasadim ben 5 yilllik evliyim 32 yasimdayim yeni evliyken aman bekleyelim olur biraz yasayalim demistik 1 yil öyle gecti baktik canimiz sikiliyo bebek gerekiyo yasimizda var dedik ve denemeye basladik 1 yil öyle gecti ya 3 yilda ugrastik olmuyo doktora gittik esimde sperm azligi var bendede prolaktinlarim hormonlarim yüksek ikimizdede var sorun hap falan kullandim hormonlar düstü ama olmuyo sonra doktorumuz tüp bebek önerdi ve ne gerekiyosa biz yapmaya basladik kan vedik bizi cagiracak artik doktor ve esime telefon geldi gelmenize gerek yok esiniz hamile dedi varya o ani size nasil anlatayim ben hamileyim inanamiyordum nasil agliyordum aglamak okadarmi güzeldi biz tedavyiyi biraktik ve ben artik adim atarken bile ay aman bebegim diye diye birgün benden kahverengi lekelenme geldi ve siddetli bir agri abooooooooooooo bu ne nasil bir agriydi feci doktora gittigimizde 8 haftalik olmustu ama kesem yoktu beni 1 hapta sonra gene gelin belki yerlesiyodur dendi 1 haftayi nasil gecirdim anlatamam 9 haptalik oldugunda kese gene yoktu ve ben artik bu agrilara dayanamiyodum sonuc dis gebelik cikti ve bebegimi operosyonla aldilar hayallerim umudum bitti herkes üzüldü ben ve esim kdar asla kimse üzülemezdi sonra kerkes bana dedi kizim böyle durumlarda bebegin bacagi icerde olur siz sicagi sicagina gene deneyin dediler 3 aylik bir dinlenmede bir tekrer denedik ve ben gene hamile kaldim bu sefer tama dedim oh alahim cok sükür yavrum geliyo artik dedik ve buda ayni agri ayni o kahrolasi kahverengi lekelenme ve bu sefer kese var ama bos kese icinde emriyo yoktu bos gebelikti suan cok üzgünüm inanin anlatirkenn o anlarimi yasiyorum ama anlatmak istiyorum insallah okursunuz bunuda kürtajla aldilar kendime cok zor geldim bu sefer hemen yapmiycam cocuk dedik ve 6 ay bekledik bu sefer ben ne güzel gene hamile kaldim ben gene heycanlandim buda düstü ve artik dedik bu ne neden tamam sperm az madem tutuyo ama neden böyle oluyo dedik ve biz türkiyeye geldik orda tüp bebek deniycektik esimin sipermlerine baktilar bana baktilar benim hormonlar iyimis ben halen hormon hapi kullaniyorum ama esimin spermlerinde yapi bozuklugu varmis ondan böyle oluyomus artik ne deseler insan inaniyo caresizsin ve biz türkiyede tüp bebek yaptirdik ankarada annemler ilgilendi yattim orda bana bakti anam benim 8 yumurta topladilar 3 tanesi tuttu ve yerlestirdiler ben 12 gün yattim tam test günüm de adet kanamam basladi ve olmadi biz tekrar evimize döndük artik benim ümidim yok oldu benim artik cocugum olmaz beni allah sevmiyo diye cok söylendim herkes isyan etme dediler birde böyle basaramamak cok kötü insan utaniyo basaramadim diye bu arda benden sonra evlenen eltimin görümcemin bebekleri oldu hepsi yasina girdi ve suan yani 2 gün önce eltim 2 bebegine gene hamile imis sevindim ama biryandanda imrendim bi tuhaf oldum anlayamazsiniz neyse vimize döndük ve türkiyedeki doktor acaba senin rahminde yada yumurtalarinda bi sorunmu var deyip histeroskobi istedi bizim iznimiz bittigi icin biz burda evimizde yaptirdik histeroskobimde temiz cikti esimle konustuk biz tekrar bir daha son kez bebek deneyelim dedik insan oglu iste arsiziz yada ana baba olmak icin cirpiniyoruz biz denedik ve ben gene hamileyim bu sefer gene dis gebelik oldum ama bu sefer bebegim benim yumurta kanalimida alip götürdü 3 ay önce gecirdim bu dis gebeligi bu sefer tamam ben dayanamiyorum artik allah vermiyo nasip etmiyo dedim ama ana olma istegi varyaaaaaaaaaaaaaaaaa bu sefer burda mikroenjeksiyon yapmaya karar verdik ve bugün transverimin 7 günü ve ben bu sefer umutlanayimmi yoksa bu sefer ne olacakmi deyim inanin ne düsüneyim bilmiyorum allahtan umut kesilmiyoo ama artik bende anne olmak istiyorum allahima yalvariyorum ne olursun allahim bu sefer ooooooollllllllll deee ol de olsun bazen ayni o agrilar oluyo ay aman genemi ay ne olacak diyorum cok korkuyorum neyse kizlar sikildiniz hee ne yapiyim cok ylnizim cok korkuyorum iyki bu kk var da icimi döküyorum birde bisey söyleyimmi arkadaslar bizim durumumuzda olmayan bizi asla anlamiyo amannnnnnnnnn ne olcak olur amma kafaya takiyosunuz yaa demeleri beni öldürüyo rol yapmaktan cok yoruldum ha birde arkadaslar benim test günüm tam esimin dogum günü 19 aralik esim diyo insallah bana hamileyim dersin diyo neyse allah bizlrin yardimcisi olsun

keske arkadaslar uyusakta test günü gidipte kanimizi versek sonrada hamilesiniz deseler ama bu sefer dogru yerde 9 ay boyunca allahim yardim et sabir ver ya cok zor arkadaslar bizler gibi olan okadar cokmus ki ben bu kk de gördüm bu kadar cok oldugumuzu bensadece ben sanirdim benim cocugum olmuyo sanirdim ayyy simdi eltim hamile ne güzel 2 gün önce bana hamileyim dedi ne güzel allah kucagina almayida nasip etsin allah banada olmayan larada nasip etsin insallah amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…