Arkadaslar uzun ama lutfen okuyup fikir verin

Bunların hepsi 4 ayda mi oluyor?ilerisini düşünemiyorum...kesinlikle boş an..birbirinizin yüzüne bakacak hal bırakmamışsınız

Bende farkindaymda oyle lap diye bosanamiyorum iste hep bi umut bar duzelir diye yada nebiliyim ailmin yanina donersem nolucak tekrar yeni bi hayay kurabilcmmi cesarer edemiyorum nabicam blmiyorum
Topu topu 4 aydır evlisin. .sanki 20 yıl olmuş?, çocuk var , iş yok , diken arkanda değil nasıl bir hayat kurarım diyorsun..zaten bu evlenmen hata

Siz yinede kocaniza dönecek onu bagriniza basacak affedecek bunu defalarca yaşayacaksiniz ben bundan eminim.
O yüzden hiç kim haklı kim haksız yada şöyle yap böyle et diyerek çenemizi yormayalim bize de yazık

Baya sabirliymissin.ben okurken zor dayandım,eşim götürmedi gitmedim demişsin en son,niye o götürüyor onca hakaret dayak,kayınvalidem hakaret artı tükürük nasıl durabildin daha?bir de annen baban yanında sana destek.bence direk git o evden neyi bekliyorsun,içlerinden bunda gurur yok bile diyorlardır.onca şey olmuş.sadece eşinle sorun yasasan kv ve kp iyi olsa bu kadar sinirlenmezdim de eşin ve ailesi komple seni insan yerine koymamış ve sen hala o evdesin.bir an önce insan olarak çik ailene git,o adamı da süründür

Çokk büyük derninin çok kolay çözümü var. Bosanacaksin bu dayakçı kocadan adam seni 4 aylık evliliğinde dövmüş 4yil sonrasını dusunebiliyirmusun neler yapmaz ?

Niye gotur beni diyosun kalk git ya dayak yemeye suratina tukurulmeye ne meraklisin ailen sahip cikiyor git boşan bu insanlar duzelmeyecek kendini kandirma

Ben sizi çözemedim. Ailesi gelince hizmet etmeyip odada ağlayıp ailene mesaj atıyorsun. Ailen böyle olacaksa gelsin diyor kocan tamam diyor. Bu sefer de gitmiyorsun boşanmıyorsun. Bu hareketleri yaparken sonunun bu olacağı belli değil mi ? Birincisi bu kadar kısa evlilikte bu derece yüz göz olunmuş hayır gelir mi ? İkincisi gitmeyeceksen ya da geri geleceksen sürekli aileni araya katma. Sen unutursun o insanlar unutmaz yazık değil mi arayıp arayıp adamlar gel diyor gitmiyorsun blöf yapacağım ya da ailem arkamda demek için onları da mağdur ediyorsun.

İstikrarınıza hayran kaldım 14 yaşında tanışıp 8 yıl birlikte olup evlenmişsiniz
Hem de bu tiple yani
Kaç yaşında geldim geçen yıldan bu yıla fikrim değişiyor
Ben 8 yıl içinde bu yaşadıklarınızın hiç belirtisi olmadığına inanmıyorum doğrusu
Yine her zamanki gibi bile bile evlenme vakası
Yaşananların dozu artınca ağır geldi ama

Sizdeki asıl sorun da çok erken evlenmeniz
Toyluktan nasıl idare edilir ilişkiler nasıl yürütülür kimle evlenilir kimden koşarak kaçılması gerekir hiç bilmiyorsunuz
Hayat deneyiminiz yok çünkü

Yerinizde olsam acilen boşanırdım
Eğitimime önem verir biraz vizyonumu genişletirdim
Dünya kocanızdan ibaret değil
Kendi ayakları üzerinde durabilen kimseye de kocası vurup kaynanası tükürmüyor
Umarım kazara çocuk sahibi olmazsınız bu kaosun içinde

Sen niye eşyalarını toplayıp eşinin seni götürmesini bekliyorsun? Cok rahatsızsa eşin gitsin annesinin evine. Sen eşya misin ordan oraya taşıyacaklar seni? Boşan kurtul bu dengesizlerden
Şiddet var, kayinvalide terörü var, sözünü tutmama var. Evli kalmak için bir sebep yokki

Hata senin.
İraden yokmuş gibi davranıyorsun. Sen öyle davranırsan sana da böyle davranırlar.
Ne o öyle al kızını, ver kızımı konuşmaları?
Cicim ayında dayak yemişsin. Olay orada bitmiş. Sen hala ailende ailen diye diretiyorsun.
Boşan git okulunu oku. İnsan gibi yaşa.

Ailesi yüzünden tartışabilirsiniz, fikir ayrılığı yaşarsınız bunlar normal şeyler. Normal olmayan eşinizin hakaret edip dövmesi ama siz bunu normalleştirip adamın annesine takmışsınız kafayı. Ailesi yüzünden kavga etmesenizde size hakaret edecek, size vuracak bir bahane bulur eşiniz. Siz daha sorunun ne olduğunu çözememişsiniz. Darp raporu alın, öyle dava açın. Yaşınız genç, aileniz yanınızdayken çekmeyin artık yazık size.

Ya yanlış anlamayın uzaktan yorum yapmak tabii ki kolay ama neden hala durduğunuzu anlamadım. 4 aylık evlilikte her türlü şey var, olur mu böyle? Evlilik böyle bir şey değil kesinlikle. Anne babanız da arkanızdaysa neden kalıyorsunuz, neden hala çözüm bulmak için çabalıyorsunuz anlamadım. Umarım çözülür bu durum hemen ne diyeyim.

Hemen ailenin evine git ve bu evliliği unut.... Net !

Senin esin daha cooook ekmek yemeli adam olana kadar... Sen Olgun ol, ve bunu da herkese göster. Birseyi söylüyorsan arkanda da dur, Yoksa seni ciddiye almazlar. Icin ne kadar yaniyorsa yansin, kalbini sakin dinleme Cünkü böyle insanlari planlarla yönetmelisin. Sen ne istiyorsan, Bunu da yaptira bilirsin. Güclü ol

EVET AKILLANMASI GEREKEN SİZSİNİZ! Aklınızı başınıza alıp o iğrenç insanlardan ve karakter yoksunu sünepe eş kişisinden bir an önce kurtulmanız gerek. Ben miyim suçlu, ben ne yaptım şimdi diye dövüneceğinize size kendi evinizde tüküren o saygısız kaynanaya, tüm ailesine haklı haksız bakmadan sürekli sizi ezdiren sünepe eşinize ve diğer tüm vicdan yoksunu canavarlaşmış eş ailesine haddini bildirerek, tüm bunlar için de o karaktersiz herifi süründüre süründüre boşayarak karşılığını vermelisiniz.

Evet akıllanmasi gereken sizsiniz. Evden ayrılırken bile takildiginiz şey şiddet görmek değil de adamın ailesi olmuş. Kocanız dovuyo kvniz tukuruyo siz hala anlaşma derdindesiniz. Adam ailesini getirmeyin sizi dövmeye devam etse okeysiniz yani. Boşanin.

Anasının eteğinden ayrılamayan iki çocuğu evlendirmişler, sonuç ortada.
Eşin kadar sen de suçlusun, çok saçma bir ilişki var ortada. 4 ayda 15 gün anne evinde kalınmış, anan gelemez baban gelemez ama benim sülalem burda olabilir. Yok öyle dünya. Kaynana gelin dövüyor, gelin büyük ihtimallE henüz ergen.
Sizi niye evlendirdiler ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…