- 5 Mayıs 2016
- 476
- 256
- 53
- 30
arkadaşlar mrb. yardımınıza ihtiyacım var.en son 1nisanda regl olmuştum. daha sonrasında 22nisanda çok açık pembe tonunda lekelenme gibi kan geldi. bende 25nisanda kan testi yaptırdım 2 çıktı yani gebelik yok gibi. 29nisanda da regl oldugumu düşündüm ama kanamam gelmedi ve bu süre zarfı içerisinde mide bulantıs bas donmesi kasık agrısı ve sırt agrısı yasadım fazlasıyla. 29unda regl oldugumu sandıgımda o gün kanamam gelmedi hiç ertesi gün cok az geldi ve birden kesildi. ama bu yaşadıgım belirtilerde hala devam ediyordu. sancıdan kaynaklı doktora gittim. 2tane kese yan yana göründü ama içi kan dolu gebelik mi değilmi bişeysoyleyemeyiz suan tahliller sonucundakonusalm dedi. dünde çok az kahverengi lekelenme geldi. devam etmedi ama şimdi 2 tane kese var gözüküyor ama bebekgörünmüyor içinde çok istiyorum ama çok da korkuyorum kese neden görünür bebek yoksa bilgisi olan yada basına gelen varmı yardımcı olsun ltfn.
Canım bilmiyorum ki ya benim de normalde yarın adet olmam lazım dayanamadım iki gün önce test yaptım pozitif çıktı bugün aile hekimliğine kan verdim yarın çıkacak ama öyle heyecanlıyım ki. Bu hamilelikte içimde çok loktu var ya kese olmazsa ya kese boş kalırsa diye. Allah bizim için hayırlısını versin belli olunca yaz inşallajBnde kan testi ve idrar testi yptim hamile gorunuyorum ama kese ye bknca doktor gorunmuyo dis gebelik olabilir dedi ama bnm ki ortalama suan 4 hafta 3 günlük cok küçük oldugu icin mi gozukmedi sizce lütfen bilginiz varsa bnada ii şeyler soyleyin bna ihtiyacim var
2000-3000 arası kese gözükür derler ama emin değilimKese ne zaman gozukur peki bmm beta hcg dun 481.85 cikti
Canim kese yok ve bu sonuç çıkıyorsa büyük ihtimal boş gebeliktrKese ne zaman gozukur peki bnm beta hcg dun 481.85 çıktı
Korkmayın korkacak ne var, dış gebelik boş kese vs kalıcı sıkıntılar değil sonuçta. 9 ay sonra değil de 10 12 ay sonra alırsınız bebeğinizi kucağınıza. Dert etmeyin geçecektir hepsi. Siz kendinizi kötüsüne hazırlayın ama üzülmeyin yeter.Cok zor beklemek ben korkudan ölüyorum resmen kese var ama kanda idrarda çıkmıyor hamile olduğum ya bos gebelikse ya dis gebelikse bilmiyorum odum kopuyor bu nasil biseydir doktorda hic rahatlatmadi icimi bisey soylemedi kese var ama bebek yok gozukuyor dedi kesenin ici kan dolu dedi evet bunlari soyledim belki bugun ama elimde değil kusura bakmayın arkadaslar okadar zor bir durum ki isin icinden çıkamıyorum
Benim de kese var ama bebiş yok gibi görünmüştü. Sakın alttan ultrasoonla baktırmayı kabul etmeyin.. beyfendi yer beğenememiş geze geze 8 haftalıkken tutunmuştu bi yere öyle görünmüştü.. gebesinizdir büyük ihtimal siz dearkadaşlar mrb. yardımınıza ihtiyacım var.en son 1nisanda regl olmuştum. daha sonrasında 22nisanda çok açık pembe tonunda lekelenme gibi kan geldi. bende 25nisanda kan testi yaptırdım 2 çıktı yani gebelik yok gibi. 29nisanda da regl oldugumu düşündüm ama kanamam gelmedi ve bu süre zarfı içerisinde mide bulantıs bas donmesi kasık agrısı ve sırt agrısı yasadım fazlasıyla. 29unda regl oldugumu sandıgımda o gün kanamam gelmedi hiç ertesi gün cok az geldi ve birden kesildi. ama bu yaşadıgım belirtilerde hala devam ediyordu. sancıdan kaynaklı doktora gittim. 2tane kese yan yana göründü ama içi kan dolu gebelik mi değilmi bişeysoyleyemeyiz suan tahliller sonucundakonusalm dedi. dünde çok az kahverengi lekelenme geldi. devam etmedi ama şimdi 2 tane kese var gözüküyor ama bebekgörünmüyor içinde çok istiyorum ama çok da korkuyorum kese neden görünür bebek yoksa bilgisi olan yada basına gelen varmı yardımcı olsun ltfn.
Benim 5 haftalik gebe iken ultrasonda keseyi gorduk ama ici bostu. Doktorum 1 hafta sonra gelmemi o zaman bebegi gorebilecegimizi soyeledi. 1 hafta sonra kesede bebegi gorduk. Ilk haftalarda bebek gorulmeyebiliyo yani. Tecrubeye sabit. Simdi bebegim kucagimda..Kese gözükmedigi zaman mi dış gebelik oluyor. Ee peki kese olup bebek gorunmezse ne oluyor. Yani benimde cok enteresan cikti kan degerinde yok ama iki tane kese yan yana gordum ama ici kan dolu dedi keselerin anlam veremedim. Birde ilk once kese oluşur bebek sonradan kesede görünür diyorlar kafam tamamen karisti hicbisey belli olmayinca insan uyuyamiyor bile dusunmekten
Ben 770 de keswyi gordum yani 5 haftalikkenCanim kese yok ve bu sonuç çıkıyorsa büyük ihtimal boş gebeliktr
Bazen anne cocugu olmasini cok istediginde vucut kendini hamile gibi yonlendirrbiliyor. Tum belirtiler gorunuyor fakat testler negatif cikabiliyor. Hakkinizda hayirlisi olsun..Rabbim basindan eksik etmesin sizi saglikla beraber bir omur yanindan eksik etmesin inşallah.
Ama sizde de kan ve idrarda negatif cikiyormuydu peki en son oyle cikmisti bende simdi yeni tahlilleri bekliyorum gun gecmiyor o yuzden bana belirtilerim hamilelik yonunde ama yinede iste ya kötü cikarsa diye dusunmekten de alikoyamiyorum kendimi. Ama inşallah dediginiz gibidir bebeğim dolassin gezsin raziyim ama yeterki tutunsun annesine
Umarim değildir bende ondan cok korkuyorum ama bos gebelikte de yine o keselerin oldugu yerde cok fazla kasık agrim var bu bos gebeliktede olurmu hic bilmiyorum ki bir umut iste Rabbim nasip eder umarim
Bnde kan testi ve idrar testi yptim hamile gorunuyorum ama kese ye bknca doktor gorunmuyo dis gebelik olabilir dedi ama bnm ki ortalama suan 4 hafta 3 günlük cok küçük oldugu icin mi gozukmedi sizce lütfen bilginiz varsa bnada ii şeyler soyleyin bna ihtiyacim var
Kese ne zaman gozukur peki bmm beta hcg dun 481.85 cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?