arkadaşlar yardım edin hamilemiyim değilmiyim bilmiyorum

Tmm teşekkür ederim bekleyip gorcem artik Rabbim saglikli hayırlı evlat versin

KeSenin görünmemesi gayet normal bu haftalarda. Belki vajinadan baksa görülürdü. 5. Haftadan önce pek görülmüyor biraz daha bekleyin öyle dra gidin. Bu arada iki çocuğumda da kesem 5. Haftadan önce görünmedi.

Dogru dha kese olusmadigi icin gozukmuyo teşekkür ederim bilginiz icin

İnşallah boş kese değildir cnm bende ilk gebe olduğumu öğrendiğimde ilk sadece kese göründü sonra içinde bebek göründü

Canım bilmiyorum ki ya benim de normalde yarın adet olmam lazım dayanamadım iki gün önce test yaptım pozitif çıktı bugün aile hekimliğine kan verdim yarın çıkacak ama öyle heyecanlıyım ki. Bu hamilelikte içimde çok loktu var ya kese olmazsa ya kese boş kalırsa diye. Allah bizim için hayırlısını versin belli olunca yaz inşallaj

"Anneoldumben, post: 46371913, member: 516101"]Canım bilmiyorum ki ya benim de normalde yarın adet olmam lazım dayanamadım iki gün önce test yaptım pozitif çıktı bugün aile hekimliğine kan verdim yarın çıkacak ama öyle heyecanlıyım ki. Bu hamilelikte içimde çok loktu var ya kese olmazsa ya kese boş kalırsa diye. Allah bizim için hayırlısını versin belli olunca yaz inşallaj[/QUOTE]
Amin hayirlisini versin Rabbim

Cok zor beklemek ben korkudan ölüyorum resmen kese var ama kanda idrarda çıkmıyor hamile olduğum ya bos gebelikse ya dis gebelikse bilmiyorum odum kopuyor bu nasil biseydir doktorda hic rahatlatmadi icimi bisey soylemedi kese var ama bebek yok gozukuyor dedi kesenin ici kan dolu dedi evet bunlari soyledim belki bugun ama elimde değil kusura bakmayın arkadaslar okadar zor bir durum ki isin icinden çıkamıyorum

Korkmayın korkacak ne var, dış gebelik boş kese vs kalıcı sıkıntılar değil sonuçta. 9 ay sonra değil de 10 12 ay sonra alırsınız bebeğinizi kucağınıza. Dert etmeyin geçecektir hepsi. Siz kendinizi kötüsüne hazırlayın ama üzülmeyin yeter.

Benim de kese var ama bebiş yok gibi görünmüştü. Sakın alttan ultrasoonla baktırmayı kabul etmeyin.. beyfendi yer beğenememiş geze geze 8 haftalıkken tutunmuştu bi yere öyle görünmüştü.. gebesinizdir büyük ihtimal siz de

Rabbim basindan eksik etmesin sizi saglikla beraber bir omur yanindan eksik etmesin inşallah.
Ama sizde de kan ve idrarda negatif cikiyormuydu peki en son oyle cikmisti bende simdi yeni tahlilleri bekliyorum gun gecmiyor o yuzden bana belirtilerim hamilelik yonunde ama yinede iste ya kötü cikarsa diye dusunmekten de alikoyamiyorum kendimi. Ama inşallah dediginiz gibidir bebeğim dolassin gezsin raziyim ama yeterki tutunsun annesine

Benim 5 haftalik gebe iken ultrasonda keseyi gorduk ama ici bostu. Doktorum 1 hafta sonra gelmemi o zaman bebegi gorebilecegimizi soyeledi. 1 hafta sonra kesede bebegi gorduk. Ilk haftalarda bebek gorulmeyebiliyo yani. Tecrubeye sabit. Simdi bebegim kucagimda..

Bazen anne cocugu olmasini cok istediginde vucut kendini hamile gibi yonlendirrbiliyor. Tum belirtiler gorunuyor fakat testler negatif cikabiliyor. Hakkinizda hayirlisi olsun..

Daha 1 nisanda adet olmussunuz, bugun ayin 5'i yani daha 4-5 haftaliksiniz. Bu haftalarda zaten bebek gorunmez. Benim kziimdada bu hamileliktede 5-6 haftalikken bebek gorunmedi sirf bos kese vardi. Ve doktor 2 tane kese demis hani bos gebelik olsa cogul gebelikte 2 kesenin birisinde mutlaka bebek olur diye dusunuyorum. Bence daha cok erken 2 hafta daha beklenilmesi lazim. Belirtilerinizde normal. Benim bi arkadasim 12 hafta bos bi gebelikle gezmis bisey olmadi. Dis gebelik daha tehlikeli oluyor. seninki sonucta rahimde beklemekten baska caren yok. Su anda bisey yapman veya karar vermen icin cok cok erken.

Umarim değildir bende ondan cok korkuyorum ama bos gebelikte de yine o keselerin oldugu yerde cok fazla kasık agrim var bu bos gebeliktede olurmu hic bilmiyorum ki bir umut iste Rabbim nasip eder umarim

kesenin içinde bebek görünmesi için çok erken. ben hamileliğimi 3. haftada öğrendim. üstüne kaaaç kere daha gittim bebeği görebilmek için kese içinde
Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

siz vajinal utrason mu oldunuz karından mı?
vajinal olsaydı görünmesi lazımdı
karından ise 1 haftaya kadar görünür
Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Cnm banada gec dollenme gibi geldi. 22 nisandaki adet oldum dediginde yerlesme kanamasiydi. 2 gun sonra kan vermissin 2 cıkmış... ama 0 degil.
Sonrasinda birdaha kan tahlili yaptirmadigini varsayarsak bence deger yukselmis olabilr. Ayrica tahminen 4-5 haftalik flan yani bebegin gorunmemesi cok normal iki kesen varmis insallah hamilesindir. Bana hamilesin gibi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…