arkadaşlar yardım edin nişanlımın aralıkta doğum günü var ne almalıyım ?

cok akıllıca.. Hemen koşuyorum boncukçuya :) Bugün kar var tabı..İlk fırsatta süper ya.. :) hem kolay..

aynen
zaten nasıl yapabiilrm diye sorduğunda hemen gösteriyolar.orda çeşitlerde var valla ben girince çıkamıyorum ordan

Hatırlamaya çalışıyorum..aynı gun haber almıştık..Sevıncimizi paylasıyoduk.. Becerikli hatun keşke biraz senın kadar olsam :)

kızlar bu sene ben de bi değişiklik yapıp kutlayayım en iyisi kendim birşeyler hazırlıyım o zaman =) efftelya ilk sevgililer gününüzse birde ikinizin filmini yapabilirsin çok güzel olabilir :) seccade fikri ne güzelmiş bence bunu düşünebilirsin ben de hem kendi annem hemde erkek arkadaşımın annesi için düşünebilirim aslında güzel bir hediye olabilir ben beğendim bu hediyeyi

kızıııımm sen çok becerklisin yaa maşallah canım ben de el emeği birşeyler yapmak istiyorum ama ne olur bilemiyorum işte

kızıııımm sen çok becerklisin yaa maşallah canım ben de el emeği birşeyler yapmak istiyorum ama ne olur bilemiyorum işte

tatlım bunda bişey yokki yapmak için çoğu hazır
zaten mağzalarda var ama dediğim gibi arda fiyat farkı çok
ben taşları ekledim zincire takılma yerlerini düşündüm o kadar çok beceriye gerek yok yani

çok beğendiiiiim bende yapmaya çalışıcam

merhabalar yaa okadar güzel şeyler yapmışsınızki tabi hepsini okuyamadım malum çok sayfa var :) ben sevgililer günü için bişiler yapmak istiyorum bana öneride bulunmak istermisiniz inanın çok memnun olurum :)

netteki sevgililer kitabın yapabilirsin 40 yada 50 tl yedi ben 10 tl gbi bişeye yaptım tam hatırlamıyorum
sonra kalpli notlardan yaptım,göz yaşı şişesinden aldım slayt yaptım,bulmaca yaptım bizimle ilgili sorulardan oluşan.şimdide bu yoğunluk arasında resmini poster gibi yapıcam ama resmi yazılardan oluşucak öle

bu arada saol canım

anammmmm bulmacamı postermi yaptığınızı okudumda yapılışını görmedim atlamış olabilirim diğer arkadaşları uğraştırmamak sayfada kalabalık yapmamak için bana özelden bunların yapılışını tabi birde kitabı anlatabilirseniz okadar memnun olurumki anlatamam ayyy çok sevindim valla ne güzel bir sürü seçenek sunmuşsunuz bir anda bana :)

burdan yazııym da okumayanlarda okusun
canım kitap için şunları yaptım netten çöp adamlarla ilgili resimler vardı onları bilgisayara kaydettim.word bilgin varsa rahat yaparsın.sayfayı yan yatırıp iki resimi yan yana ekledim sonra renkli çıktı aldım.kitap oluşturmayıda nette görmüştüm videoyu bulunca eklerim canım
bulmacanında programı var sen soru yazıyosun cevap yazıyosun o programla düzenliyo
posteri yapamdım henüz başka bi program arıyorum bulursam ondan yapıcam amaç şu
http://www.google.com.tr/imgres?q=ç...&tbnw=143&start=0&ndsp=15&ved=1t:429,r:12,s:0
yaptıklarımın resmi burda canım
http://www.kadinlarkulubu.com/ask-h...min-aralikta-dogum-gunu-var-almaliyim-16.html

Son düzenleme:
vayyy çok teşekkür ederim o zaman ben bu bulmacanın programını bulmam gerekiyor ki hemen işe başlıyım :)

vayyyyy çok iyi yaaa hemen indiriyorum süper çok sevindimm.... ve indirdim ama programı çözemedim :))))) 10 günde anca çözüp bitiririrm ben bunu

Son düzenleme:
kafam çok karışık bu hediye konusunda değişik bişe olmalı :S tüm ilginçlikleri o yapar.napsam acaba ya.

canıııııım ben şu programı indirdim ama nasıl yapıcam hiç bi fikrim yok yardıma ihtiyacım vaaaaaaar

canım kurulumu yap ekranda no yet çıkıyo ona bas sonra ekran geliyo yapılcakları eklemeye çalıştım.sormak istediğin yer varsa sor canım
bu arada ben çıktı almadım planlarım başkaydı çünkü

canım benim indirdiğim program daha farklı sanırım :/ ya da ben anlamadım bişey açtığımda şu çıkıyo ilk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…