cok akıllıca.. Hemen koşuyorum boncukçuya :) Bugün kar var tabı..İlk fırsatta süper ya.. :) hem kolay..
o kadarda becerikli değilimseccadeyi satın aldım tatlım
bak kolyeden kendimede yapmıştım o kadar şaşalı bişey değil.ama boncuk marketlerde seni yönlendiriyolar zaten
Eki Görüntüle 334451 Eki Görüntüle 334452 Eki Görüntüle 334453
bakır rengi olan taşlarını falan ben yapıştırdım geri kalan hazır diğerinide uydurdum işte
dışardan alındığında ikisi toplam 45 tl oluyodu ben 7 tl ye yaptım
yeşil olan taşı yeşim taşı ve kumaşı ipek
yok karıştırdın bizim ev hazır canım
kızıııımm sen çok becerklisin yaa maşallah canımben de el emeği birşeyler yapmak istiyorum ama ne olur bilemiyorum işte
o kadarda becerikli değilimseccadeyi satın aldım tatlım
bak kolyeden kendimede yapmıştım o kadar şaşalı bişey değil.ama boncuk marketlerde seni yönlendiriyolar zaten
Eki Görüntüle 334451 Eki Görüntüle 334452 Eki Görüntüle 334453
bakır rengi olan taşlarını falan ben yapıştırdım geri kalan hazır diğerinide uydurdum işte
dışardan alındığında ikisi toplam 45 tl oluyodu ben 7 tl ye yaptım
yeşil olan taşı yeşim taşı ve kumaşı ipek
yok karıştırdın bizim ev hazır canım
merhabalar yaa okadar güzel şeyler yapmışsınızki tabi hepsini okuyamadım malum çok sayfa var :) ben sevgililer günü için bişiler yapmak istiyorum bana öneride bulunmak istermisiniz inanın çok memnun olurum :)
netteki sevgililer kitabın yapabilirsin 40 yada 50 tl yedi ben 10 tl gbi bişeye yaptım tam hatırlamıyorum
sonra kalpli notlardan yaptım,göz yaşı şişesinden aldım slayt yaptım,bulmaca yaptım bizimle ilgili sorulardan oluşan.şimdide bu yoğunluk arasında resmini poster gibi yapıcam ama resmi yazılardan oluşucak öle
bu arada saol canım
anammmmm bulmacamı postermi yaptığınızı okudumda yapılışını görmedim atlamış olabilirim diğer arkadaşları uğraştırmamak sayfada kalabalık yapmamak için bana özelden bunların yapılışını tabi birde kitabı anlatabilirseniz okadar memnun olurumki anlatamam ayyy çok sevindim valla ne güzel bir sürü seçenek sunmuşsunuz bir anda bana :)
vayyy çok teşekkür ederim o zaman ben bu bulmacanın programını bulmam gerekiyor ki hemen işe başlıyım :)
vayyyyy çok iyi yaaa hemen indiriyorum süper çok sevindimm
kafam çok karışık bu hediye konusunda değişik bişe olmalı :S tüm ilginçlikleri o yapar.napsam acaba ya.
kızlar nerelerdesiniz yokmu yeni bi organizasyon
canım kurulumu yap ekranda no yet çıkıyo ona bas sonra ekran geliyo yapılcakları eklemeye çalıştım.sormak istediğin yer varsa sor canım
bu arada ben çıktı almadım planlarım başkaydı çünkü
Eki Görüntüle 365363
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?