arkadaşlar yardım edin nişanlımın aralıkta doğum günü var ne almalıyım ?

D 7 aralıkk ne mübarek günmüş dimi:)

oleyyy benim zekaa küpümm burdaymışşş selamm kızlaarrr:) işyerimden yazıyorumm bir an aklımdan çıkmadı bugün site:) iyiki açmışım konuyuu:=)

dayanamadınmı akşama kadar
canım bak poster fikri çok hoş linki ekledim

sen ne güzel çalışmalara başladın bende halaaa tık yok off çok az kaldıııı

ben eşime ilk hediye olarak kol düğmesi almıştım. hala da en kıymetli kol düğmeleridir. çok özel kol düğmeleri var gerçekten..

kalem de alabilirsin üzerinde onun isim ve soyismini yazdırırsın.

bence bu tür hediyeler hem kalıcı, hem özel oluyor..

valla dayanamadım konuyu ben açtım ama konu senin gibi resmen üretken zekam benim herkesin yardımına koşuyoo

telif hakkını satın alıcam senden
valla benimde çok işime yarıyo canım böle olması.farklı fikirler oluşuyo beyin fırtınası yapıyos artık geceleri hediyemi hazırlamaya başlıcam bulmaca öle kolay değil fizibilite yapmam lazım önce

anladığım kadarıyla sen avukatsınn ve eşinde muhtemelen öyle benimki hayatta klasik giyim sevmez kalemide 2 tane rotring uçlu kalemi var yıllardır vazgeçemediği ( kendince uğur kalemiymiş ) başka kalem alsamda kullanmıyo biraz tipik neslinin son örneği o yüzden bu çabam zaten

aaa öle deme ama kalemlerle ayrı bi sevgi içinde.benimde sınav kalemim hala durur.hatta uğuru devam etsin diye aynısından aldım

üzgünüm ben yardımcı olamadım, ben şimdi hediye alacak olsam kravat alırım herhalde =) ben sizden fikir edineyim daha iyi =)

yazılanların hepsini okuyamadım ama..
iş çıkışı yemeğe çıkmayı teklif et, tabii gideceğiniz yeri sen belirle.. oradaki garsonlarla önceden anlaş.
onlara bir ufak kart, hediyeni ve pastayı ver ve planı kur...
yemekten sonra garsonun biri yazdığın kartı versin (menü şeklinde filan olabilir, tam aklıma gelmiyor şuan....)
karttan sonra nişanlının en sevdiği pastadan getirsinler masaya..
bu kadar sürpriz bile hoşuna gidecektir.. hediye almadığını düşünmesini sağla böylece.. "sürprizimi beğendin mi filan" de...
sonra da çıkarken garson hesabı getirince (ki içinde hesap değil, yine ufak bir not olsun, hesabı sen ödeceğini önceden söyle garsonlara..)
çıkışta da "iyi akşamlar" diyen garson oluyo ya, o da hediyeyi versin nişanlına "doğum gününüz kutlu olsun" diyerek...
şok üstüne şşokk
nasıl ama

o bulmaca olayını bende düşünümde hayatta yapamam gibi geliyo nasıl oturtcaz yaa ilk buluştuğumuz gün cumartesi ilk tanımamız perşembee bunları nasıl birleştircem düşünsene arasına genel kültür sorularıda ekliyomuşum sırf istediğim çuksın diye

üzgünüm ben yardımcı olamadım, ben şimdi hediye alacak olsam kravat alırım herhalde =) ben sizden fikir edineyim daha iyi =)

bencedee tatlımm takıl bize hayatını yaşa bence kravat filan geç onları birazzz deişik şeyler yapmalısın benim şu günü bi atlatalım sanada yardımcı oluruz dimi zeka küpüm

:))herhangi bir müzik aleti çalabiliyorn musun :) beste yap çek kendini yolla sevdiceğine :)

valla bu gün olayını ben bile hatırlamıyorum hangi gün birlikteydik
ilk izlediğimiz film.ilk buluştuğumuz yer.lakaplarımız.en sinir olduğumuz şey.gibi gibi şeyler eklicem ben olur canım mutlaka ya uygun bişey bulamadın kareleri karala
nette mutlaka çnegel bulmaca nasıl hazırlanır videosu vardır.ben a4 kağıtlarından kitap yapmayı netten öğrendim :)))

Son düzenleme:

onun için sürem yok geçtim onu artık buradaa senin şu linke baktım tatlım çokk deişik duruyo gerçektenn

ben bitek netten örgü örmeyi öğrendimm onlada bebişme atkı ördüm hemiddeee 2 tanee deiğerlerinin hpsini yaratıcılığımla buldumm:) sende diyorum yaa patenti başkasının zekası senin ürünlerinin diye

tatlım nette bi sürü bulmaca hazırlama programı var
bi kaçını deneyip eklicem buraya az zamanda olsa olucak gibi valla

valla bunu ben yapmam
ama okutıyım evlenme teklifi ederken böle bişey yapsın bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…