benımkısıde 7 aralık ne tesadüf erkek arkadasımın bende calısmalara basladım..gittim kırtasiyeden kırmızı a4 kagıdı aldım netten kalp seklı buldum bastım..şimdi içlerini el yazımla guzel sozlerle dolduruyorum..geriye kalpleri kesmek ve afilli kutu kaldı sadece :)) ıyıkı bızım ılk dogum gunumuz..fıkırler ıcın tesekkurler..aklıma gelırse bende yazarım..
oleyyy benim zekaa küpümm burdaymışşş selamm kızlaarrr:) işyerimden yazıyorumm bir an aklımdan çıkmadı bugün site:) iyiki açmışım konuyuu:=)
benımkısıde 7 aralık ne tesadüf erkek arkadasımın bende calısmalara basladım..gittim kırtasiyeden kırmızı a4 kagıdı aldım netten kalp seklı buldum bastım..şimdi içlerini el yazımla guzel sozlerle dolduruyorum..geriye kalpleri kesmek ve afilli kutu kaldı sadece :)) ıyıkı bızım ılk dogum gunumuz..fıkırler ıcın tesekkurler..aklıma gelırse bende yazarım..
lütfenn yardımmm bu sene nişanlandık ve bu yıl 3. yılımız yani almadığım hediye kalmadı traş makinesi, saat , mont , kazak - pantolon , puzzle, sihirli kupa, nike eşofman takımı ve şapkası; traş makinesi... yani almadığım şey kalmadı ve bu nişandan sonra kutlayacağımız ilk doğum günü özel olmasını istiyorumm ilginç fikirlerr bekliyorum bana yardım eder misiniz?
dayanamadınmı akşama kadar
canım bak poster fikri çok hoş linki ekledim
valla dayanamadımkonuyu ben açtım ama konu senin gibi resmen üretken zekam benim herkesin yardımına koşuyoo
ben eşime ilk hediye olarak kol düğmesi almıştım. hala da en kıymetli kol düğmeleridir. çok özel kol düğmeleri var gerçekten..
kalem de alabilirsin üzerinde onun isim ve soyismini yazdırırsın.
bence bu tür hediyeler hem kalıcı, hem özel oluyor..
anladığım kadarıyla sen avukatsınn ve eşinde muhtemelen öylebenimki hayatta klasik giyim sevmez kalemide 2 tane rotring uçlu kalemi var yıllardır vazgeçemediği ( kendince uğur kalemiymiş ) başka kalem alsamda kullanmıyo biraz tipik neslinin son örneği o yüzden bu çabam zaten
anladığım kadarıyla sen avukatsınn ve eşinde muhtemelen öylebenimki hayatta klasik giyim sevmez kalemide 2 tane rotring uçlu kalemi var yıllardır vazgeçemediği ( kendince uğur kalemiymiş ) başka kalem alsamda kullanmıyo biraz tipik neslinin son örneği o yüzden bu çabam zaten
telif hakkını satın alıcam senden
valla benimde çok işime yarıyo canım böle olması.farklı fikirler oluşuyo beyin fırtınası yapıyosartık geceleri hediyemi hazırlamaya başlıcam bulmaca öle kolay değil fizibilite yapmam lazım önce
üzgünüm ben yardımcı olamadım, ben şimdi hediye alacak olsam kravat alırım herhalde =) ben sizden fikir edineyim daha iyi =)
o bulmaca olayını bende düşünümde hayatta yapamam gibi geliyonasıl oturtcaz yaa ilk buluştuğumuz gün cumartesi ilk tanımamız perşembee bunları nasıl birleştircem düşünsene arasına genel kültür sorularıda ekliyomuşum sırf istediğim çuksın diye
valla bu gün olayını ben bile hatırlamıyorum hangi gün birlikteydik
ilk izlediğimiz film.ilk buluştuğumuz yer.lakaplarımız.en sinir olduğumuz şey.gibi gibi şeyler eklicem ben olur canım mutlaka ya uygun bişey bulamadın kareleri karala
nette mutlaka çnegel bulmaca nasıl hazırlanır videosu vardır.ben a4 kağıtlarından kitap yapmayı netten öğrendim :)))
:))herhangi bir müzik aleti çalabiliyorn musun :) beste yap çek kendini yolla sevdiceğine :)
ben bitek netten örgü örmeyi öğrendimm onlada bebişme atkı ördüm hemiddeee 2 taneedeiğerlerinin hpsini yaratıcılığımla buldumm:) sende diyorum yaa patenti başkasının zekası senin ürünlerinin diye
yazılanların hepsini okuyamadım ama..
iş çıkışı yemeğe çıkmayı teklif et, tabii gideceğiniz yeri sen belirle.. oradaki garsonlarla önceden anlaş.
onlara bir ufak kart, hediyeni ve pastayı ver ve planı kur...
yemekten sonra garsonun biri yazdığın kartı versin (menü şeklinde filan olabilir, tam aklıma gelmiyor şuan....)
karttan sonra nişanlının en sevdiği pastadan getirsinler masaya..
bu kadar sürpriz bile hoşuna gidecektir.. hediye almadığını düşünmesini sağla böylece.. "sürprizimi beğendin mi filan" de...
sonra da çıkarken garson hesabı getirince (ki içinde hesap değil, yine ufak bir not olsun, hesabı sen ödeceğini önceden söyle garsonlara..)
çıkışta da "iyi akşamlar" diyen garson oluyo ya, o da hediyeyi versin nişanlına "doğum gününüz kutlu olsun" diyerek...
şok üstüne şşokk
nasıl ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?