arkadaşlar yardım edin nişanlımın aralıkta doğum günü var ne almalıyım ?

size yapılmasından hoşlandığınız şeyleri yaptığınızda karşınızdaki de mutlu olur...
şaşırtmak çok güzel bişey...
illa o yapsın diye beklemezdim ben olsam...

tabiki haklısın.bunu bende savunuyorum .erkeklerde romantikliklerden hoşlanır.ama bu yemek organizasyonun erkeğin yapması daha bi hoş sanki :44:

tabiki haklısın.bunu bende savunuyorum .erkeklerde romantikliklerden hoşlanır.ama bu yemek organizasyonun erkeğin yapması daha bi hoş sanki :44:

bilmem, hiç bana yakışmaz o yapsın erkek tarzı diye düşünmedim.
kendim yapmadım ama yapmayı düşünmüştüm
yine böyle küçük kartlarla şaşırtmıştım, suratını görmek bir harika oluyor..
çalıştıkları için,akşam yemekten başka ne olabilir ki,?

yokk o yemek olayını bende yapamam benimki zaten kıskanç elin adamlarıylaa ne muhattap oluyon diye kızzar üstüne hediyem mahfolur

balık hediye etsem o balıklar ölür yazık hayvanlara :104:
gramafon tarzı bişey olabilir ama nişanlı olsak evimiz içinde güzel olurdu.eski şarkıları dinlemeyi seviyoruz sevdiceğimle güsel olur ama 1 sene sonra artık hediye arşivine eklerim

sen hp burdamısın şekerim her yoruma her saat cvp yazabiliosunn ne güselll:) ççokk sevdim seni bn yaaa hadi hanımlaaarr fikirlere ihtiyacımm varrr

bulunca paylaşıcaksın dimi şekerimm:)

sen hp burdamısın şekerim her yoruma her saat cvp yazabiliosunn ne güselll:) ççokk sevdim seni bn yaaa hadi hanımlaaarr fikirlere ihtiyacımm varrr

tabi eklicem tatlım
diplomalı işsiz olduğum için evde netten başka eğlencem yok genelde burdayım
saol tatlım bende sevdim valla seni
ama bu programı bulursak çok çok kolay yapmak

tabi eklicem tatlım
diplomalı işsiz olduğum için evde netten başka eğlencem yok genelde burdayım
saol tatlım bende sevdim valla seni
ama bu programı bulursak çok çok kolay yapmak

kız kader ortağıymışız bak bende şuara diplomalı bir işsizim

sen bence bu hediye işine gir nrkn iyi para var bizide yanına alırsın

sad girl futboldan hoşlanıyo mu seninki... bak benm eski sevgilim olsa kesin kombine bilet alırdım o an erirdi ama sözlümün pek futbolla arası yokk

aynenn benim futbola olan ilgim ondan daha çok

valla ciddi ciddi düşünmek lazım aslında
sevdiceğimle konuşuyos iş bulamazsam pastane açalım dedim olur dedi.övünmek gibi olmasın harika pizza yaparım ve fırında yapılan herşeyi
benim sevdiceğim fanatik ama kombine alamam ist te değil çünkü
hediye yerine masraf çıkarcam çocuğa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…