Arkadaşlar Yardım Edin ..

hiç sıkma kendini boşver gitmek istemiyorsan gitme ne derse desin iyi be millet mutlu olsun diye cebelleşecem ben ohhh ne güzel cevap bile verme konuşsunlar sen gitmek istediğinde git ne yapacak dövecek hali yok eşin de senden taraf bişey derlerse hamileyim yorgunum de çokta kendini ifade edipte yorma

Hiç cevap vermene gerek yok,nasılsa anlamayacaktır.

Bence de he he,gelirim deyip geç.

Neden gelmedin derlerse midem bulandı,ayağım şişti,uyku bastı vs... dersin.Hamilesin sonuçta,bunların hepsi olur.

Eşin gelince,ayaklarını uzatıp otur.Ayaklarım şişiyor,doktor uzatmamı söyledi,annenlerde böyle oturamam dersin.

Destekleriniz için çoook tşk ederim arkadaşlar.Dün aynısı ettim paşa paşa evime gittim koltuğuma uzandım dinlendim.Ben kimsenin ağzıyla hareket edemem.Kötü olmamak için bişeyleri zorla yapıyodum ama artık kendimi ve bebeğimi düşünmek zorundayım.Arkamdan ne derlerse desinler umrumda değil.Zamanla bu duruma alışcaktırlar illaki..

Siz yine de kırmadan kendinizi savunun, her gün oraya gidersen ayrı evin olmasının ne mantığı kaldı ki?
İster anlamasınlar, ister dinlemesinler ama siz kırmadan size doğru geleni yapın, söylediklerine de aldırış etmeyin.

Destekleriniz için çoook tşk ederim arkadaşlar.Dün aynısı ettim paşa paşa evime gittim koltuğuma uzandım dinlendim.Ben kimsenin ağzıyla hareket edemem.Kötü olmamak için bişeyleri zorla yapıyodum ama artık kendimi ve bebeğimi düşünmek zorundayım.Arkamdan ne derlerse desinler umrumda değil.Zamanla bu duruma alışcaktırlar illaki..

bence de iyi yapmışsınız.keyfinize bakın onların keyfi için gerilmenize gerek yok.onlar evde bütün gün canları sıkılıyor siz orda olacaksınız değişiklik olucak yani bencillik işte

Siz yine de kırmadan kendinizi savunun, her gün oraya gidersen ayrı evin olmasının ne mantığı kaldı ki?
İster anlamasınlar, ister dinlemesinler ama siz kırmadan size doğru geleni yapın, söylediklerine de aldırış etmeyin.

Tabiki yine aynı şekilde güzel dille anlatıyorum ama ister yanlış anlasınlar ister anlamasınlar buna alışmak zorundalar

bence de iyi yapmışsınız.keyfinize bakın onların keyfi için gerilmenize gerek yok.onlar evde bütün gün canları sıkılıyor siz orda olacaksınız değişiklik olucak yani bencillik işte

Hayatının birileri tarafından yönlendirilmesi kadar kötü bişey yok.Tabiki ben ailemde gördüğüm şeyleri onlarda ne görürüm ne yaşarım.Zamanla illaki alışcaklar bu duruma

İşte BU! Kendin buldun çareyi.. Tebrikler.

Eğer eşin üstüne gelmiyorsa, sana bu konu için çatmıyorsa şanslısın. Bildiğini oku arkadaşım :) Başka yolu yok, bunlarla uğraşma, bebeğini de üzme. Allah hayırlı doğum nasip etsin.

Insanlar yaslandikca cocuklasir, bencillesirmis.
Sizin onceligi kendinize ve bebeginize vermeniz lazim.
Dogru olani yapmissiniz zaten.
Ne derlerse desinle sizin de dediginiz gibi alisacaklar.
Allah saglikla bebeginizi kucaginiza almayi nasip etsin.:nazar:

İşte BU! Kendin buldun çareyi.. Tebrikler.

Eğer eşin üstüne gelmiyorsa, sana bu konu için çatmıyorsa şanslısın. Bildiğini oku arkadaşım :) Başka yolu yok, bunlarla uğraşma, bebeğini de üzme. Allah hayırlı doğum nasip etsin.

Allahıma şükürler olsun eşim anlayışlı.Tşk ederim arkadaşım güzel dualrın için :)

Insanlar yaslandikca cocuklasir, bencillesirmis.
Sizin onceligi kendinize ve bebeginize vermeniz lazim.
Dogru olani yapmissiniz zaten.
Ne derlerse desinle sizin de dediginiz gibi alisacaklar.
Allah saglikla bebeginizi kucaginiza almayi nasip etsin.:nazar:

Amin herkezinkini sağlıklı sihatlı kucaklarına almayı nasip etsin.Güzel dualarınız için tşkler :)

Hamileliğim riskliymiş doktor bol bol yatsın dinlensin.strese girmesin dedi dersiniz olur biter.iki ayıl bayıl bak ne şeker olur onlar.:27:

Back
X