ARKADAŞLAR YARDIM EDİN

Cnm testin pozitif işte daha ne çıksın kuzucuk ben burdayim diyo.
Normal tabi o sancılar ki her ay ara ara olucak
az önce yaptığım testde bunda biraz zayıf çıktı ama vardı yani. o yüzden belirsiz kaldım ben neden zaman geçdikce azalıyo akşama doğru çok su içdiğim içinmi oluyo yada neden oluyo bilmiyorum

çok sağol canım ya bu kadar ilgilendiyin için çok teşekkür ederim sana. inşallah sağlıkla bebeğim olur.

Ne demek cnm bu stresi bende çektim anlıyorum seni.insallah tatlım sen bu aralar hareketlerine oturmana kalkmana falan dikkat et hızlı ani hareketlerde bulunma

az önce yaptığım testde bunda biraz zayıf çıktı ama vardı yani. o yüzden belirsiz kaldım ben neden zaman geçdikce azalıyo akşama doğru çok su içdiğim içinmi oluyo yada neden oluyo bilmiyorum

Yediğin yemekler içtiğin su miktarı birçok şey etkiler o yüzden yapma artik cnm sende sen yaslan artık arkana rahatla

Bişey değil cnm ne demek.Amin insallah tatlım sende inşallah sağlıklı hayırlı bi şekilde bebisini kucağına alırsın
aslında neden korkuyorum biliyormusun etrafımdakıler bana bu testlerin adete yakın zamanda adeti gösteriyor ola bilir dediler

aslında neden korkuyorum biliyormusun etrafımdakıler bana bu testlerin adete yakın zamanda adeti gösteriyor ola bilir dediler

Evet böyle seylerde oluyor ama sadece 1 tanesi pozitif cikiyo benimde başıma geldi regliye yakındı test yaptim sabah çok çok silik çıkmıştı 2 saat snra yine yaptım ki o gün 4-5 test yaptım sadece ilkinde çıktı diğerleri negatifti. Ama sende hepsi pozitif çıkıyo şimdi sana kim ne derse desin sen doktora gitmeden rahatlamicksin o zaman kdr testlere devam edicksin gibi

kafayı yiycem çünki her kes bişeyler diyo ama doktora götürwn yok. bende çaresiz regl günümü bekliyorum o güne kadarda test yapmaya devam edicem her halde

kafayı yiycem çünki her kes bişeyler diyo ama doktora götürwn yok. bende çaresiz regl günümü bekliyorum o güne kadarda test yapmaya devam edicem her halde

Çok var mı regl olmana? Eşine söyle her testim pozitif çıktı doktora gitmemiz lazım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…