- 19 Kasım 2015
- 237
- 69
- 98
- 33
- Konu Sahibi gonulturqut
-
Anladım cnm ama o 2 ay çok önemli bi süreç olabilir işte
adet günüm geçsin kayınvalideme söyleyim bi görüneyim doktora
canım bak bu resimdeki öylen yaptığım test.Anlıyorum seni cnm bende doktora gidene kadar inanmadim ne baş ağrıları çektim ama sonuç istediğim gibiydi bence sende rahat ol
adet sancısı gibi sancılarım var normalmi acabaAynen cnm iyi yaparsın hem için rahatlasin
adet sancısı gibi sancılarım var normalmi acaba
çok sağol canım ya bu kadar ilgilendiyin için çok teşekkür ederim sana. inşallah sağlıkla bebeğim olur.Cnm testin pozitif işte daha ne çıksın kuzucuk ben burdayim diyo.
Normal tabi o sancılar ki her ay ara ara olucak
az önce yaptığım testde bunda biraz zayıf çıktı ama vardı yani. o yüzden belirsiz kaldım ben neden zaman geçdikce azalıyo akşama doğru çok su içdiğim içinmi oluyo yada neden oluyo bilmiyorumCnm testin pozitif işte daha ne çıksın kuzucuk ben burdayim diyo.
Normal tabi o sancılar ki her ay ara ara olucak
çok sağol canım ya bu kadar ilgilendiyin için çok teşekkür ederim sana. inşallah sağlıkla bebeğim olur.
az önce yaptığım testde bunda biraz zayıf çıktı ama vardı yani. o yüzden belirsiz kaldım ben neden zaman geçdikce azalıyo akşama doğru çok su içdiğim içinmi oluyo yada neden oluyo bilmiyorum
çok sağol canım çok teşekkürler. öpüyorum seni inşallah sağlıkla bebeyini kucağına alırsınYediğin yemekler içtiğin su miktarı birçok şey etkiler o yüzden yapma artik cnm sende sen yaslan artık arkana rahatla
çok sağol canım çok teşekkürler. öpüyorum seni inşallah sağlıkla bebeyini kucağına alırsın
aslında neden korkuyorum biliyormusun etrafımdakıler bana bu testlerin adete yakın zamanda adeti gösteriyor ola bilir dedilerBişey değil cnm ne demek.Amin insallah tatlım sende inşallah sağlıklı hayırlı bi şekilde bebisini kucağına alırsın
aslında neden korkuyorum biliyormusun etrafımdakıler bana bu testlerin adete yakın zamanda adeti gösteriyor ola bilir dediler
kafayı yiycem çünki her kes bişeyler diyo ama doktora götürwn yok. bende çaresiz regl günümü bekliyorum o güne kadarda test yapmaya devam edicem her halde
o kayınvalidemi çiynemek gibi olur canım ya. 3gin var reglimeÇok var mı regl olmana? Eşine söyle her testim pozitif çıktı doktora gitmemiz lazım diye
o kayınvalidemi çiynemek gibi olur canım ya. 3gin var reglime
ya gelirmi reglim sence çok korkuyorumAnladım cnm 3 gün bekle o zmn gelmezse reglin kayınvalidenle konuş hemen
ya gelirmi reglim sence çok korkuyorum
tamam tatlım. 3gün sonra yazarım yineYok yav o kadar test boşuna mı pozitif çıktı sen korkma artık sadece bekle 3 günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?