- 19 Kasım 2015
- 237
- 69
- 98
- 33
- Konu Sahibi gonulturqut
-
sag köşede cvpla war yazıların altında canım cevaplaya basıp cvp yazılan kısma gidersen oraya aktamıs oluyorbişey sorucam kızlar siz mesaj atınca benim mesajlarım gözüküyo mesajınızda. nasıl yapıyosunuz onu?
tamam tatlım çok sağolsag köşede cvpla war yazıların altında canım cevaplaya basıp cvp yazılan kısma gidersen oraya aktamıs oluyor
canım kan testi yaptırmak şansım yok çünkü yakınlarda hastane yok. ama 4 testdede 2cizgi çıktı ama 2sinde silik çıktı bitanesindede silikti 10 dakkaya belirginleştikan testiyle tam anlasılır canım benm 3 gün var demiştin yarın sabahda yap bakalım ilk idrarınla
batına bi kac gün var hemen belirgin olmamamsı o yüzdendr büyük ihtimalle canım idrara bhcg cabuk gecmezmişcanım kan testi yaptırmak şansım yok çünkü yakınlarda hastane yok. ama 4 testdede 2cizgi çıktı ama 2sinde silik çıktı bitanesindede silikti 10 dakkaya belirginleşti
ya sevine bilirmiyim yani hamile olduğumabatına bi kac gün var hemen belirgin olmamamsı o yüzdendr büyük ihtimalle canım idrara bhcg cabuk gecmezmiş
2cizgi görüpte hamile olmadığını öyrenen varmıdır? sevinmekten korkuyorum hayal kırıklığı olmasınolabilir tabi mesela doktorum bana kesin sonuç almam için(erkendi çünkü sonuç almam için)idrarını 3 saat tut aşırı su tüketme dedi sonra testi yap dedi öğlen yapmıştım ve çok silik çizgi çıkmıştı hamileymişim
canım sevin desem ayrı demesem ayrı yorumsuzum belli olmaz gebelik testleri güvenlir degiller ki adet günün gecsin o zaman sevin :)ya sevine bilirmiyim yani hamile olduğuma
ya ama ölürüm ben bu 4günde meraktancanım sevin desem ayrı demesem ayrı yorumsuzum belli olmaz gebelik testleri güvenlir degiller ki adet günün gecsin o zaman sevin :)
tuğba şimdi sabah idrarıyla yaptım 5saniyede 2ci çizgi çıktı hemde belirgin şekilde :)canım sevin desem ayrı demesem ayrı yorumsuzum belli olmaz gebelik testleri güvenlir degiller ki adet günün gecsin o zaman sevin :)
Süper cnm sevinebilirsin :) resim yükleyebilirsen yükle bizde bakalımtuğba şimdi sabah idrarıyla yaptım 5saniyede 2ci çizgi çıktı hemde belirgin şekilde :)
canım bak şimdi sevineyimmi?Süper cnm sevinebilirsin :) resim yükleyebilirsen yükle bizde bakalım
hayırlı olsun canım :) sevin sevin cizgi baya bellicanım bak şimdi sevineyimmi?
çooook sağol canım benim çok destek oldun teşekkür ederim. sen hamilemisin?hayırlı olsun canım :) sevin sevin cizgi baya belli
yok degilim adetim gecti ama testler negatif bekliyorum biraz daha gecsin die cizgi var yok gibi 3 aydır istiyorumçooook sağol canım benim çok destek oldun teşekkür ederim. sen hamilemisin?
allah nasip eder inşallah tez bir zamanda güzel haberlerini yaz lütfen bende bilmek isterimyok degilim adetim gecti ama testler negatif bekliyorum biraz daha gecsin die cizgi var yok gibi 3 aydır istiyorum
Sn ne kadardr istysn cnm
Sn ne kadardr istysn cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?