- Konu Sahibi gonulturqut
-
neyi canım?Sn ne kadardr istysn cnm
nasıl neden oluyor böyle anlamıyorumTebrik ederim ben burdayım demiş artık en yakın zamanda keseyide gördünmü güzel bi bekleyiş başlıyor artık Rabbim zamanı geldiğinde sağlıklı hayırlı bi şekilde kucağına almak nasip etsin.
canım bişey sorucam şimdi test tekrar yaptım yine silik çıktı çok su içtiyim için ola bilirmi?
adet oldum öğlene dogru inş aralık ayına kaldım suyu cok içtiysen ondandır canım rahat ol baya belli cizgi test yapma artıkallah nasip eder inşallah tez bir zamanda güzel haberlerini yaz lütfen bende bilmek isterim
bebegi canı kac aydır deniyorsunuz demek istedikneyi canım?
canım 1.5aylık evliyim daha ben :)bebegi canı kac aydır deniyorsunuz demek istedik
içimi rahatlatamıyorum. 3günde 10tane test yaptım hepsinde silikte olsa çıktı çıkmayan hiç yoktu.Bence artık test yapmayı bırak çünkü silikte olsa her halukarda ikinci çizgi çıkıyor negatif olsa sadece 1-2 kere ikinci çizgi çıkar senin sürekli çıkıyor o yuzden bence kesin pozitif sen artık doktor randevusu al benim pozitif ciktiginda senin resimdekinden daha silikti çizgim içini rahatlat artık
içimi rahatlatamıyorum. 3günde 10tane test yaptım hepsinde silikte olsa çıktı çıkmayan hiç yoktu.
yok canım burda 2aylık olmadan doktora gitmiyoruzki. hamile olduğumuzu tetle öyrenib 2ay bekliyoruzZaten keseyi gorene kadar hem rahatlayamiyor hem inanamiyor insan doktor randevusu almadin mi daha
böyle olupta adet görmekten çok korkuyorum.Zaten keseyi gorene kadar hem rahatlayamiyor hem inanamiyor insan doktor randevusu almadin mi daha
yok canım burda 2aylık olmadan doktora gitmiyoruzki. hamile olduğumuzu tetle öyrenib 2ay bekliyoruz
ne bileyim tatlım herkes öyle yapıyor bizdeNeden ki geç değil mi cnm 2 ay ben gittiğimde 4 hafta 6 günlüktum
böyle olupta adet görmekten çok korkuyorum.
ne bileyim tatlım herkes öyle yapıyor bizde
ne bileyim canım içimde korku var ya diyilsem boşuna sevinmeyim diye.Olmazsın cnm artık testler barim barim bağırıyo sana
adet günüm geçsin kayınvalideme söyleyim bi görüneyim doktoraAnladım cnm ama o 2 ay çok önemli bi süreç olabilir işte
ne bileyim canım içimde korku var ya diyilsem boşuna sevinmeyim diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?