ARKADAŞLAR YARDIM EDİN

gonulturqut

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2015
237
69
98
33
kızlar adetime 3gün var dün test yaptım 2çizgi çıktı 2tane test yaptım 2cizgi çıktı bugün yaptığımda çok silik çizgi çıktı anlamadım neden böyle olduğunu

nolur yardım edin kan testi yaptıracak şansım yok onun için tek umudum bu tesler hamilemiyim diyilmiyim anlamadım

kızlar adetime 3gün var dün test yaptım 2çizgi çıktı 2tane test yaptım 2cizgi çıktı bugün yaptığımda çok silik çizgi çıktı anlamadım neden böyle olduğunu

nolur yardım edin kan testi yaptıracak şansım yok onun için tek umudum bu tesler hamilemiyim diyilmiyim anlamadım

bende de böle oldu canım 3 gün varken yaptım cok belirsiz cıktı adetim gecti yapıyorum yok gibi bakalım bekliyorum simdilik

cnm bu kadar belirsiz gidiyorsa predictor early i öneririm güzel bi test diğerlerine nazaran biraz pahalı ama kesin sonuç çıkarıyor.

kızlar ben Azerbeycandan yazıyorum o dediyiniz testler burda bulamıyorum. canım dün öylen idrarıyla bugün sabah idrarıyla yaptım ondan ola bilirmi?

olabilir tabi mesela doktorum bana kesin sonuç almam için(erkendi çünkü sonuç almam için)idrarını 3 saat tut aşırı su tüketme dedi sonra testi yap dedi öğlen yapmıştım ve çok silik çizgi çıkmıştı hamileymişim

kızlar ben Azerbeycandan yazıyorum o dediyiniz testler burda bulamıyorum. canım dün öylen idrarıyla bugün sabah idrarıyla yaptım ondan ola bilirmi?

Yani o kadar farkeder mi bilmiyorum ama en doğru sonucu sabah ilk idrarla yaptığın test veriyormuş..
Bana kalırsa gebesin ama yarın sabah yine yap istersen için rahat olsun..

cnm sen kesin hamilesin yani her testinde muhakkak çizgi çıkıyor yrn yaptığında da inşallah yine çizgi çıkar hbrlerini bekliyoruz

kızlar yine yaptın silik 2ci çizgi çıktı 2cizgi görübde adet olan varmı aranızda yanı hamile olmaya bilirmiyim?

benim bir kere silik çizgi çıkmıştı o gün 3 tane daha yapmıştım hiç bişi çıkmamıştı öbür gün regl oldum ama sende hep çıkıyor çizgi

5tane yaptım 2sinde belirgin 2sinde silik çıkdı 1taneside ilk silikdi 10dakka sonra tam belirdi

bişey sorucam kızlar siz mesaj atınca benim mesajlarım gözüküyo mesajınızda. nasıl yapıyosunuz onu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…