Arkadaşlar yardım...

ANGEL1710

Guru
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2012
630
91
318
İçel Mersin
Mrb arkadaşlar diğer konulardada açmıştım uzun süreli birlikteliğin sonunda aldatma şiddet ve ayrılma en son olarakda yaşanan herşeyin ailelere anlatılması.ve sokağa çıkacak yüzü kalmayan ben...Her neyse ben o gün çok sinirlendim msj attım neden aileme söyledin yüzlerine bakamıyorum diye gelen yanıt haketmişsindir...sonra arkasana onun telefonundan güya kız arkadaşıymış bana ağza alınmayacak hakaret mesajları.ne kaşarlığım kaldı ne başka bişey yazamıyorum burda.sizce ben hakeret davası açabilir miyim açmalı mıyım? Psikolojik olarak mahvoldum ne zamandır ailesi desen orda burda konuşuyor.Özel hayat denen birseyim yok her görüştüğü kıza anlatıyor sanırım ne yapmalıyım bana yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleme:

kesinlikle açmalısın ezdirme kendiniii

Aileye ne anlatıldığı konusunda bir fikrim yok.
Senin yerinde olsam hakaret davası açar ve sonuna kadar giderdim.
Ki kazanacak durumdasın mesajlar duruyorsa. Hiç bekleme.

Edilen hakaretlere sabır gösterip susarsanız ve davacı olursanız ve mahkemeye somut belgelerle çıkarsanız ( arama kayıtları gönderilen tehdit mesajları küfür vs ) sizin açınızdan çok iyi olur..
Ama mahkemelik olup daha fazla bu insanlarla yüz göz olmak sizi daha çok yıpratmaz mı.. ?
Altta kaldıkça daha fazla konuşup atıp tutmasınlar sizin adınıza ?

Aileye ne anlatıldığı konusunda bir fikrim yok.
Senin yerinde olsam hakaret davası açar ve sonuna kadar giderdim.
Ki kazanacak durumdasın mesajlar duruyorsa. Hiç bekleme.

canım msjlarım duruyo ama bu insandan ben her kötülüğü gördüm bi öfkeyle aileme kızınızla karı koca hayatı yaşadım dedi, korkuyorum ben ilerde karşıma çıkmasından korkuyorum.

evet benim korkumda tam olarak bu yüz göz olmak istemiyorum ama korkmuyolar Allahtan bile korkuları yok ağızlarını açıp ailesi bizim artığımız deyip laf ediyorlar...kpss sınavına hazırlanıyom ikisini bir arada kaldırabilir miyim hiç bilmiyorum...

Eski konularını okudum canım yaşadıkların çok zor gerçekten. Neredeyse 1 yıl geçmiş üzerinden neden mesaj atıyorsun ki onda vicdan namına hiçbirşey yok yazdığın mesajla insafa mi gelecek sanki. Bence bir an önce numaranı değiştir ve sınavına odaklan ve o çevreden bir an önce kurtulmaya bak başka türlü iyileşemezsin sende farkındasindir o vicdansız da allahından bulsun

yapamadım onun hiç bişey olmamış gibi davranmasına yaşamasına dayanamadım.tek dediği laf kendi ayağınla geldin kabullenmiyor tek suçlu benim ona göre...bilmiyorum ama nefes alamıyorum yeni bir hayat kuramıyorum korkuyorum çaresizlik böle bişey belkide...

Sanirim sizi ragatsiz ettogi icin kufur vs sekillerde tazminat davasi acabiliyosunuz.bulundugunuz sehirde herhangi bir danismanlik yapan avukatkar oluyor sanirim onlar sizi bi miktar ucret karsiliginda bilgi veriyolar
internet uzerinden de online avukatlik siteleri oluyo onlar size ustu kpali cevap veriyorlr tabi hepsi degil en iyisi yuz yuze gorusmek.tazminat davasi acmasaniz bile korkutmak amacli bilgiler edinin ki sizi rahatsiz edemeainler yoksa cok basibiz agriyacaga benziyor .size kufur eden o kiza da dava acabilirsiniz ama sakin o msjlari silmeyin delil olabikir ben avikat degilim ama ufak tefek boyle seylerden haberim var sadece detayini ancak avukatlar bilir

Psikolojik olarak çökmüşsün kimsenin yaptığı öbür tarafa kalmaz canım bütün hesaplar bu dünyada görülür sen allaha havale et öyle bir gün gelecek ki o senden bin beter olup af dileyecek. Sadece geride bırak yaşananları ve hesaplaşacagın o günü sabırla bekle biraz klasik olacak ama gecenin en karanlık olduğu an güneşin doğacağı andir sabırla tevekkul et ve gerçekten sınavına iyi çalış atanıp başka bir şehirde yeni hayatına başla elindeki fırsatı iyi değerlendir gücünün farkına var sızlanıp durma lütfen yazık ediyorsun kendine

avukatla konuştum o tazminat alamayız ama gözünü korkuturuz dedi ama ben o insana güvenmiyorum daha kötüsünüde bekliyorum ondan tek korkum ilerde evlenince filan benim karşıma çıkması gerçekten psikolojisi bozuk bi insan...kadın adına açılmış face hesabı var ve orada uygunsuz kadınların fotosunu paylaşıyor.her şekilde bana zarar verebilir..

toparlanmaya çalışıyorum tam toparlandım geçen ay kendisi aradı aşk hayatımı sormak için açmadım bu sefer tehditlere başladı anneni ararım babanı ararım.annem onun yüzüne hastalandı ameliyat oldu bu birlikte olduğumuzu söledikten sonra.bende tekrar ailemle muhattap olmasın diye açtım telefonu halimi hatrımı sordu sonra başladı hakaretler.sonra yine kaybettim kendimi bu hale geldim.

Bi kadin kuafor sacini yanlis kesti doye tazminat davasi acmisti ve kazanmisti.yani bazi avukatkar basindan savmak istiyor yoluncak tavuk ariorlar resmen her avukata guven olmaz bi avukatla goruatuyseniz baska avukatlarla da gorusun derim ben .dedifiniz gibi nence de tehlikeli niri sakin siz tek bi cevap dahi vermeyin.hakliyken haksiz konuma dusebilirsiniz.ama bence gozunu dava acabileceginize ve kazanacabilieceginize dair bi belgeyle korkutabilirainiz.mahkemelik islerden herkes korkar aslan kesilen adamlar kuzuya doner siz kararli olun ama siz korktugunuzu belli ettikce onun da hosuna gider nasilsa korkuyo hic nisey yapamaz diye dusunur.basiniz dik olmali

Psikopat mı ya ne saçmalık öyle. Dediğim gibi yap bir an önce numaranı değiştir hatta gerekirse ailen de değiştirsin şehir dışında akrabanız filan yok mu bir kaç aylığına oraya git o çevreden uzaklaş biran önce

haklısınız ben bide başka avukatla görüşeyim bakalım o ne diyecek çok sağol cnm

psikolojisi normal değil ama bunu kabul etmiyor ona göre ben hastayım ruhsal olarak ...sınav bi çıksın aklımda cnm gidecem yoksa kendimi toparlayamycam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…