Bitmeyen kıskançlık ve hor görme yardım eder misiniz

Biz de okuyoruz her gün burda aldatma haberi zehir zindan edelim hayatı eşlere o zaman. Hep kadın alttan alacak kadın adamı hoş edecek yok öyle bir dünya. Öküzlüğün de bir sınırı var iyice üste çıkacak adam hakaret ediyormuş görmüyor musunuz.
Ben konu sahibinin sadece uzaklık kaynaklı kiskanclik sorununa degindim.. diğerlerine yorum yapmadım...

Eşlerimiz çalışıp onun parasını biz yedigimiz zaman eşimizi ezmişmi oluyoruz anlamadım

Yeri gelince hayat müşterek kocalarda evde bize yardım etsin,salata yapsın,bulasiklara çamaşırlara el atsın ,ev süpürsün diyorsunuz
Şimdi kadın çalışınca neden kocasına maddi destekte bulunamıyor çok garip
Ben maddi destekten bahsetmiyorum maaş kartından yani paranın tamamından bahsediyorum.Hangi erkek maaşının tamamını karısına verip ondan harçlık alıyor.Tabiki ortak hesap olur ortak birşeyler alınır ama kadının hem çalışıp hem eşinden harçlık almasını doğru bulmuyorum.

Ben maddi destekten bahsetmiyorum maaş kartından yani paranın tamamından bahsediyorum.Hangi erkek maaşının tamamını karısına verip ondan harçlık alıyor.Tabiki ortak hesap olur ortak birşeyler alınır ama kadının hem çalışıp hem eşinden harçlık almasını doğru bulmuyorum.
Bizler çocukmuyuz anlamiyorum neden birbirimizden harçlık alalım

Yukarıda başka birine cevap verdim
Sizede yaziyim

Eşimin ayın 15inde maaşı yatıyor
Ogün telefon bankacılından tüm borclarimizi ödüyor faturalar,kredi gibi

16sinda da kalan parayi çekip eve getirir
İhtiyacımız oldukça ordan para alır kullanırız

7 senedir eşim 1kere bile ordan aldığın parayla ne aldın ne yaptın diye hiç sormadı böyle bişey hiç hissettirmedi bile

(7 sene içinde çok az bi çalışma hayatım oldu )
Kendimide hiç ezik hissetmedim

Bizler çocukmuyuz anlamiyorum neden birbirimizden harçlık alalım

Yukarıda başka birine cevap verdim
Sizede yaziyim

Eşimin ayın 15inde maaşı yatıyor
Ogün telefon bankacılından tüm borclarimizi ödüyor faturalar,kredi gibi

16sinda da kalan parayi çekip eve getirir
İhtiyacımız oldukça ordan para alır kullanırız

7 senedir eşim 1kere bile ordan aldığın parayla ne aldın ne yaptın diye hiç sormadı böyle bişey hiç hissettirmedi bile

(7 sene içinde çok az bi çalışma hayatım oldu )
Kendimide hiç ezik hissetmedim
Biz burda konu sahibine yorum yaptık maaşımı eşim alıyor bana harçlık veriyor ve eziyor dediği için.Malesef bu ülkede ister çalışan ister çalışmayan olsun bir çok kadın eşi tarafaından maddi olarak eziliyor biz buna karşı çıktık ama siz sürekli konuyu kendinize başka tarafa çektiniz.Ve ben özellikle çalışan kadınlar hakkında yorum yaptım.

Güne ne güzel başlamışsınız böyle.. Şu yoruma şu üslubun güzelliğine bak. Kezzap filan içiyorsunuz heralde kahvaltıda? Bu çemkirmenin başka açıklaması olamaz. Bende en azından konuya odaklanacak kafa var. Sizdeki ''ne yapsamda birinden prim kassam'' diyecek kadar çalışıyor,yazık. Gidin ötede oynayın Nasreddin hocanın hörekesiyle. O güzel, ambalajı hiç açılmamış beyninizle dogru kapıyı gösterin insanlara.
Burada engellediğim ilk kişi olacaksınız. İçinizdeki öfke beni bi kez daha insanlıktan soguttu. Yazık ki çok var böyle.. Azalarak bitin!
Ay sen sabahın körü o nefreti buldun da kustun?
Ben üşenirim valla uzun yazmaya, ne birikmişse içinde

Şu forumda ifrit oluyorum neden şunu bunu yaptınız yorumlarına.
Sen sor diye yapmış.
Neden boşanmayı düşünmüyorsun, neden çocuk yaptın neden zart neden zurt.
Nasreddin hocanın hörekesinden dolayı olmuş.
Az bi çalıştırın kafayı da orijinal yorum yapın, yol gösterin.
Kapıyı tersten görme umuduyla açılmıyor bu konular
:KK9:

Back
X