Arkadaşlar yardım.. :/

Abiniz ne kadar düşüncesiz biriymis.. olayin ahlaki insani boyutunu gectim de yaa hicmi düşünmüyor bu adam karisiyla oldugumu ögrenirse benimde annem var kiz kardesim var gelip onlara bi zarar verir demiyormu? Ne uckur sevdalisiymis... bence hic uğraşmayın reddedin gitsin,ne o ne de o edepsiz kadin sizidüşünmüyor,kendilerini hic düşünmüyor sizde boşverin yapicak birşey yok....

ooo kadın evli mi sorunlu mu onlar hemde ikisi de bu durumdan şikayetçi değiller mi yani :26:

Kadını kabul ettiğinizi söyleyin. Çünkü siz karşı çıktıkça o daha çok bağlanacak. Kocasını bıraksın gelsin deyin. Bakalım kadının ya da abinizin tepkisi ne olacak.

O kadınan dili yanmadığı sürece sizin sözlerinizle vazgeçiçeğini sanmıyorum Çevremde de vardı böyle bi ilişki ne zaman mahkemelik oldular ozman bitti
Vazgecmiyorlar da zaten ladini tehdit etmeme rağmen yeni hat yeni telefon aldılar ikiside :/
Abinizim korktugu bir aile buyugunuz varsa o konussun. Baba, dede, amca, dayi gibi. Yoksa iliski bu kadar basindayken kendi kendine birakmaz...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Babam bilmiyor ve duysa onu reddeder zaten.. Şu an en mantiklisi bu görünüyor bizden tamamen kopacak fakat başka bir caremiz yok..

Daha da ilerliyorlar akisina biraktikca ve bulusmalari görüşmeleri artiyor yakalanmaları an meselesi :/

Dua ediyoruz hep.. Kadin 3 çocuğunu dusunmeyip eşini aldatiyorsa ailelesini de kandirir herkesi kandirir kalbinde Allah korkusu olsa yapmazdi yapamazdi bunları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…