- 18 Kasım 2011
- 11.766
- 19.878
- 598
- 38
- Konu Sahibi forevertogether
-
Bizimde öyle olsa keşke kendileri ayrilsalar..
Insallah sorunsuz bir şekilde biter. Daha önce yazdinmi bilmiyorim ne kadardir devam ediyor ilişkileri
Ne cesur ve arsız kadınlar var yahu çocuklarından da mı utanmamış. Sorsan eşiyle mutsuzdur adı aşktır. Ne diyelim umarım başına bir şey gelmeden akıllanır. Ama bazıları yaşamadan anlamaz. Boşa demezler bir musibet bin nasihatten iyidir diye..
böyle yaratıklar benim hemcinsim olamaz ya iğreniyorum böyle azgın kadınlardan 3 çocuktan sonra genç bir erkeğin hayatını mahvetmek uğruna canı cehenneme böyle sevgininbüyü vs gibi bişeyin etkisinde olabilir mi acaba abiniz?
Hiç bilmiyorum hocaya gidip soralim diye de düşündük fakat sonra vazgectik dua ediyoruz elimizden başka birşey gelmiyor.. Bazen sinirle kadinin numarasini iletişim adreslerini internette yaymak istiyorum ama çözüm değil işte..
bu ne cesarettir yahu abinizi bu kadar bağlayan ne olabilir o kadına? kadının ailesine haber verin bence eşine duyurmadan aralarında bi güzel benzetsinler o pislik mahluğu
Kadinin kiz kardeşi ve birkaç akrabasi biliyormuş öyle mezhebi geniş bi aile!!!
En sonunda kadinin bogazina ben çökeceğim
Öncelikle herkese hayirli iftarlar :)
Birkaç aydır beni de ailemi de son derece üzen bir durum var ortada.. Duyduğumuz an şok olduğumuz inanamadigimiz rezil bir durum bir öneri bir fikire ihtiyacim var.
Durum şu ki Abim 27 yasinda ve 3 çocuk annesi bir kadinla beraberKadini da abimi de ne yaptiysak vazgeciremedik en önemlisi de kadin hala evli ve eşi bu durumu öğrendiğinde cinayet çikacak çok ciddi bir durum ve yardima ihtiyacim var.. Bir fikir bir önerisi olan varsa sevinirim kendimden çok anneme üzülüyorum ve bir anne için çok zor durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?